Η Ε.Υ.Α. Δήμου Περιστερίου ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ την Διοίκηση Παχατουρίδη για αδιαφορία στα θέματα «Ασφάλειας και Υγιεινής» των εργαζόμενων του Δήμου

Κατηγορία: Περιστέρι Ποιότητα Ζωής


Η Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας Δήμου Περιστερίου ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ την Διοίκηση Παχατουρίδη για αδιαφορία στα θέματα «Ασφάλειας και Υγιεινής» των εργαζόμενων του Δήμου

Καταγγελία

Στις 20/1/2016 πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. Της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας, παρευρίσκονταν ο Σωτήρης Παπαγεωργίου, Νίκος Πατσής, Κώστας Χριστοδούλου, ενώ απουσίαζαν ο Αχιλλέας Γεωργίου και Θωμάς Ρουμπάκος.

Το θέμα που συζητήθηκε είναι η στάση της Δημοτικής Αρχής μιας και δεν πήραμε απάντηση για την συνάντηση που αιτηθήκαμε, ώστε να μπουν επί τάπητος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Εργαζόμενοι στον εργασιακό τους χώρο, σε ότι αφορά την υγιεινή και ασφάλεια.

Καταγγέλουμε την στάση της Διοίκησης προς την Ε.Υ.Α και υπενθυμίζουμε στην Δημοτική Αρχή ότι τέτοιου είδους αντιμετώπιση σε θεσμούς με όργανα εκλεγμένα από τους ίδιους τους Εργαζόμενους, είναι ασέβεια στο σύνολο τους από μεριά της και με αυτό δείχνει ότι η Ασφάλεια και υγιεινή ακόμα και η ίδια η ζωή των Εργαζομένων για την Διοίκηση περνάει σε δεύτερη μοίρα και συνυπολογίζεται για αυτήν μόνο το φθηνό εργατικό κόστος ως προτεραιότητα.

Διαβεβαιώνουμε τους Εργαζόμενους ότι δεν θα σταματήσουμε την προσπάθειά μας, θα διεκδικούμε τα αυτονόητα και θα δώσουμε πνοή στην Ε.Υ.Α, ενημερώνοντας άνθρωπο τον άνθρωπο, χώρο τον χώρο για το τι δικαιούμαστε, για το τι έχουμε και τι θα έπρεπε να έχουμε και θα πιέζουμε προς αυτήν την κατεύθυνση με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να δώσουμε την μέγιστη σημασία σε αυτό που λέγεται Υγεία ,Ασφάλεια και Εργασία.

Με εκτίμηση Ε.Υ.Α

Ο Εκπρόσωπος

Σωτήρης Παπαγεωργίου

Γενάρης 2016

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "