Περιστέρι: Το Πάρκο Καραϊσκάκη (ή Άλσος Νέας Ζωής) γίνεται ΤΣΙΜΕΝΤΟ, (θα κοπούν και πολύχρονα πεύκα) παρά την αντίθεση του Δασαρχείου Αιγάλεω....

Κατηγορία: Περιστέρι Ποιότητα Ζωής


Η αγάπη του Δημάρχου των δημάρχων κ. Ανδρέα Παχατουρίδη για τις γιορτές και τα πανηγυράκια, είναι γνωστή σε όλους, όχι μόνο τους κατοίκους της Πόλης του Περιστερίου, αλλά και πέρα από αυτή. Ο ίδιος, αρέσκεται να τα ονομάζει «πολιτισμό» και δεν παύει να δηλώνει ότι η Πόλη του παράγει πολιτισμό.

Από την άλλη, φαίνεται από τις πράξεις της διοίκησής του, ότι έχει σε δεύτερη μοίρα το περιβάλλον και κυρίως το πράσινο που σύμφωνα με αντικειμενικέςμετρήσεις κατά την διάρκεια της θητείας του έχει μειωθεί, ανεξάρτητα αν ο ίδιος επαίρεται και επαγγέλλεται ότι είναι το βασικό μέλημα της διοίκησής του.

Τυπικά μπορεί να προβάλει την δημιουργία του Άλσους Περιστερίου, αν και ουσιαστικά μείωσε το πράσινο σ’ αυτό και το έχει μετατρέψει, μαζί με τα πανηγυράκια που διοργανώνει σχεδόν σε όλη την διάρκεια του χρόνου, σε «μηχανισμό» προσέλκυσης πελατών για το αναψυκτήριο που παρεμπιπτόντως τείνει, με την ανοχή της διοίκησης Παχατουρίδη και κυρίως της αντιπολίτευσης του Δήμου, να καταλάβει το 1/3 της έκτασης του Άλσους.

Ακόμη μέσα στο κατακαλόκαιρο, πρόβαλε, με πολύ μεγάλη μάλιστα επιτυχία τη δημιουργία του «3ου Άλσους» στο Περιστέρι, στην περιοχή Τσαλαβούτα, αν και ο ίδιος και όχι μόνο, γνωρίζει πολύ καλά ότι πρόκειται για περιαστικό πράσινο γύρω από το κτίριο Των υπηρεσιών του ΓΛΚ και των εκεί αθλητικών εγκαταστάσεων.

Το Άλσος Νέας Ζωής και οι «νέες εγκαταστάσεις πολιτισμού» με ταυτόχρονη καταστροφή Πρασίνου

Ο πολιτισμός, είναι πολιτισμός και ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης δεν ορρωδεί μπροστά σε τίποτα προκειμένου να τον διδάξει και διαχύσει στους Περιστεριώτες. Πιθανόν, βέβαια, για να κάνουμε και τον συνήγορο του διαβόλου, να θεωρεί ότι, εν καιρώ κρίσης, σαν αυτή που βιώνουμε τα τελευταία 5 χρόνια, ο «πολιτισμός», έστω κι αυτός που ο ίδιος πιστεύει ότι είναι ο πλέον κατάλληλος για τον «λαό» του, να είναι το αντίδοτο στην ανεργία και την πείνα που ταλανίζει τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες της πόλης.

Ίσως γι’ αυτούς τους λόγους να βρίσκεται σε εξέλιξη στρατηγικό σχέδιο της διοίκησής του για την δημιουργία νέου πολιτιστικού κέντρου στην πόλη, στο εσωτερικό του Πάρκου Νέας Ζωής (στρατόπεδο ΚαραΪσκάκη), που θα απαιτήσει νέες και πιθανόν πολυδάπανες κατασκευές, άσχετα αν χρειασθεί να θυσιαστεί πράσινο και ιδίως πεύκα αρκετών δεκάδων ετών.

Το έγγραφο του Δασαρχείου Αιγάλεω και η παντελής απαγόρευση μεταβολής του και κατασκευής νέων εγκαταστάσεων στο Πάρκο Καραϊσκάκη

Στις 29.9.2014, η Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης / Τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών / Δημοσθένους 11, του Δήμου Περιστερίου υποβάλλει στην Διεύθυνση Δασών Δυτικής Αττικής / Δασαρχείο Αιγάλεω, έγγραφο αίτημα με αριθμ. πρωτ. 36702/29.9.2014 για τον χαρακτηρισμό του «Πάρκου Καραϊσκάκη» ως δασικής έκτασης ή όχι…

Στο αίτημα αυτό, απάντησε το Δασαρχείο Αιγάλεω με το αριθμ. πρωτ. 79330/365/8.12.2014 έγγραφο του που υπογράφεται από τον Δασάρχη κ. Πέτρο Σακκά, Δασολόγο (το έγγραφο παρατίθεται ολόκληρο στο τέλος του παρόντος άρθρου).

Με αυτό, ο Δασάρχης Αιγάλεω κ. Σακκάς πληροφορεί τον Δήμο Περιστερίου ότι:

α) […] η έκταση στη Δ.Θ. οδός Μυστριώτη Στρατόπεδο Καραϊσκάκη περιφέρειας Δήμου Περιστερίου, αποτελεί κοινόχρηστο χώρο πρασίνου που περιβάλλεται από τον οικιστικό ιστό χωρίς να έχει ενταχθεί σε σχέδιο πόλης, φέρει δασική βλάστηση, τεχνητώς δημιουργηθείσα και λειτουργεί εκ των πραγμάτων ως Άλσος…. Επισημαίνουμε ότι δεν επιτρέπεται η μεταβολή του κυρίου προορισμού του και η αναίρεση της λειτουργίας του.

β) […] Κατόπιν των ανωτέρω …. Δεν εκδίδεται πράξη χαρακτηρισμού διότι ο χαρακτήρας προκύπτει από το ειδικότερο νομοθετικό πλαίσιο που διέπει την συγκεκριμένη έκταση.

γ) […] στα πάρκα, άλση, κοινόχρηστους χώρους πρασίνου επιτρέπεται να πραγματοποιούνται έργα και επεμβάσεις όπως προβλέπεται σύμφωνα με το άρθρο 59 Ν.998/79 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 36 Ν.4280/2014….

Παρόλα αυτά, όμως και παρότι που ο νόμος 4280/2014, απαγορεύει ρητά, οιανδήποτε αλλαγή χρήσης, ή νέα κατασκευή στο «Πάρκο» Καραϊσκάκη ή Άλσος Νέας Ζωής, η διοίκηση Παχατουρίδη, δια του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΠΑΔΠ, αποφάσισε την κατασκευή του τέρατος των 1.000 τ.μ. μέσα σ’ αυτό (για να δείτε ή "κατεβάσετε" τον Νόμο 4280/2010, κάντε κλικ εδώ).


Το έγγραφο του Δασαρχείου Αιγάλεω

Ερώτημα, όμως, παραμένει, αν τόσο η διοίκηση του Δήμου, όσο και η διοικήση της ΔΕΠΑΔΠ αλλά και η Πρόεδρος του Συμβουλίου της 2ης Δημοτικής Κοινότητας της Πόλης, γνωστοποίησαν στα μέλη των συμβουλίων τους, πριν αυτά αποφασίσουν, το αναφερόμενο έγγραφο του Δασαρχείου Αιγάλεω. Εάν όχι, το αδίκημα που διέπραξαν ας το αναζητήσουν οι θιγόμενοι στον Ποινικό Κώδικα..

Ας τα δούμε, όμως με την σειρά…

Το αναψυκτήριο

Στις 24 Φεβρουαρίου 2015, στην 5η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το 2015, μετά από εισηγητικό έγγραφο της 2ης Δημοτικής Κοινότητας, αποφασίσθηκε κατά πλειοψηφία (ψήφισε μόνο η παράταξη Παχατουρίδη) η «δημιουργία» αναψυκτηρίου – κυλικείου μέσα στο Άλσος Νέα Ζωής.

Στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτης Λύκος, απάντησε ότι πρόθεση της διοίκησης του Δήμου είναι να κατασκευασθεί κτίριο 80 περίπου τετραγωνικών προκειμένου να λειτουργήσει αναψυκτήριο για τις ανάγκες ανάπαυσης και ψυχαγωγίας των επισκεπτών του πάρκου, που την συγκεκριμένη χρονική στιγμή στερούνταν ακόμη και το τρεχούμενο νερό. Το ότι 80 τετραγωνικά μέτρα ήταν και το αρχικό κτίριο του αναψυκτηρίου στο Άλσος Περιστερίου, είναι απλή σύμπτωση, όπως σύμπτωση θα είναι και η τελική έκτασή του όταν αυτό θα κατασκευασθεί, πιθανόν να μην διαφέρει με αυτό.

Έκτοτε, για το θέμα αυτό, παρότι έχουν περάσει περισσότεροι από 9 μήνες, δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη, αν και κάτοικοι της περιοχής καταθέτουν μαρτυρίες για συνεχείς επισκέψεις στελεχών της διοίκησης του Δήμου, συνοδευόμενα από «αγνώστους» με τους οποίους «επιθεωρούν» την μεγάλη τσιμεντένια πλατφόρμα που υπάρχει μέσα στο χώρο. Το γιατί αυτό έγινε και γίνονταν μέχρι πρόσφατα, κανείς δεν γνωρίζει.

Σημασία, όμως, έχει ότι υπάρχει ήδη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την δημιουργία – κατασκευή αναψυκτηρίου στο χώρο του Άλσους Νέας Ζωής, και συνεπώς όταν και όποτε αποφασίσει η διοίκηση Παχατουρίδη μπορεί να το κατασκευάσει και το ενοικιάσει σε ιδιώτη, χωρίς να χρειασθεί να προστρέξει για την έκδοση νέας απόφασης. Άξιο προσοχής είναι ότι την εισήγηση ή μάλλον το αίτημα για την δημιουργία, κατασκευή και λειτουργία του νέου Αναψυκτηρίου – Κυλικείου δεν το κατέθεσε κάποιος αντιδήμαρχος, αλλά η 2η κοινότητα της πόλης. Αν βέβαια ρωτήσει κάποιος, με βάσει ποια στοιχεία (μελέτη, κλπ) το 2ο διαμερισματικό συμβούλιο αποφάσισε να υποβάλλει τέτοιο αίτημα, δεν θα πάρει απάντηση. Πιθανόν να πρόκειται για «θεία» επιφοίτηση που κατά το ευαγγελικό «έπεσε» στην κεφαλή των μελών του…

 

Ο νέος Πολυχώρος (κοιτίδα !!!) Πολιτισμού εμβαδού 1.000 τετραγωνικών μέτρων (!!!)

Στις 23 Οκτωβρίου 2015, κατά την 15η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΑΔΠ, συζητήθηκε μετά από εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Καλιάφα, ως 14ο θέμα, «η έκφραση αιτήματος για την παραχώρηση μέρους του Πάρκου Καραϊσκάκη για τη λειτουργία Πολιτιστικού Πολυχώρου» προς τα 2η Κοινότητα της πόλης με την αιτιολογία:

«[…]… προτείνεται όπως δημιουργηθεί μάι ακόμα κοιτίδα πολιτισμού σε ένα σημείο του Δήμου όπου υπάρχει έλλειψη, στη Νέα Ζωή και συγκεκριμένα εντός του Πάρκου της Νέα Ζωής (πρ. στρατόπεδο Καραϊσκάκη).

[…] Για το σκοπό αυτό προτείνεται η έκφραση αιτήματος προς το Δημοτικό Συμβούλιο και την 2η Δημοτική Κοινότητα για την παραχώρηση τμήματος 1.000 τ.μ. του Πάρκου Καραϊσκάκη προκειμένου να δημιουργηθεί πολιτιστικός πολυχώρος για τη φιλοξενία θεατρικών και κινηματογραφικών εκδηλώσεων.»

Η απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΠΑΔΠ

Η απόφαση ήταν ΟΜΟΦΩΝΗ (!!!) με την επιφύλαξη των μελών κ.κ. Παπαδόπουλου Στέφανου (δημοτικός Σύμβουλος) και Κυριακόπουλου Ιωάννη (λαϊκό μέλος), ο χώρος αυτός να μετατραπεί αποκλειστικά σε πολιτιστικό χώρο και όχι σε χώρο επιχειρηματικού ενδιαφέροντος (δηλαδή σε αναψυκτήριο). Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση, ερμηνευόμενη λεκτικά και τεχνικά, μιλά για κατασκευή ενός τεράστιο κλειστού χώρου συνολικού εμβαδού 1.000 τ.μ. και όχι σε κάποιας μορφής ανοικτό χώρο.

Η απόφαση της 2ης Δημοτικής Κοινότητας

Στις 11 Νοεμβρίου 2015, 18 ημέρες μετά, το συμβούλιο της 2ης Δημοτικής κοινότητας, ανταποκρινόμενο στο αίτημα της ΔΕΠΑΔΠ, αποφασίζει με ψήφους 7 έναντι μίας αρνητικής (της κας Καπίρη) να αποδεχθεί το αίτημα για την παραχώρηση 1.000 τ.μ. του Πάρκου Καραϊσκάκη για την δημιουργία νέου πολιτιστικού πολυχώρου μέσα σ’ αυτή.

Το δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου

Προς το παρόν δεν υπάρχει απόφαση για το θέμα, αν κι αυτό ήλθε στην ημερήσια διάταξη (αριθμός 7) της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε ορισθεί για την Πέμπτη 3.12.2015. Η συνεδρίαση αυτή αναβλήθηκε και ορίσθηκε για την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση να μην αμφιβάλει κανείς. Η πλειοψηφία της παράταξης Παχατουρίδη θα πάρει την απόφαση για την τσιμεντοποίηση ενός ολόκληρου στρέμματος, από το πράσινο του Πάρκου Τρίτση, με την συμπαράταξη πιθανόν της αντιπολίτευσης του δήμου, αν και δεν είναι σίγουρο ότι αυτή θα ψηφίσει στην ολότητά της συναινετικά στο θέμα.

Το ωραίο είναι, ότι στα έγγραφα που υπάρχουν για το θέμα, τόσο του Δ.Σ. της ΔΕΠΑΔΠ, όσο και της 2ης Δημοτικής Κοινότητας δεν γίνεται καμία αναφορά για το πράσινο που θα μειωθεί και τα Πεύκα που θα κοπούν, ούτε καν για σύμφωνη γνώμη του δασαρχείου που σε θέματα πρασίνου έχει και τον πρώτο λόγω, πόσο μάλλον που σύμφωνα με απόφασή του έχει χαρακτηρισθεί ως Άλσος που δεν επιδέχεται καμία παρέμβαση, αλλά αντίθετα προστατεύεται…

Η κοπή Δένδρων (πεύκων) ως τεχνική νομοτέλεια

Όπως φαίνεται, στην αεροφωτογραφία του Πάρκου Καραϊσκάκη, ο χώρος που ενδείκνυται για την κατασκευή του «νέου» πολυχώρου, είναι αυτός που καταλαμβάνει η παλιά τσιμεντένια πλατφόρμα, στην οποία μέχρι το περασμένο καλοκαίρι γίνονταν εκδηλώσεις διαφόρων τοπικίστικων συλλόγων, όπως Κρητών , Ηπειρωτών, κλπ.

Η έκταση, όμως, που αυτή καταλαμβάνει είναι περίπου 600 τ.μ., πολύ μικρότερη από την ζητούμενη έκταση των 1.000 τ.μ., ενώ υπάρχουν και πεύκα μερικών δεκάδων ετών που θα πρέπει να κοπούν για την δημιουργία του νέου Πολυχώρου.

Ο χώρος στον οποίο θα αναγερθεί το Νέο Αναψυκτήριο – Κυλικείο των 1.000 τ.μ. με την αντιπολίτευση να επιφυλάσσεται μόνο για Πολιτιστικό Πολυχώρο

Όπως, λέει και ο τίτλος του άρθρου, στην διαπάλη του Πράσινου με τον «Πολιτισμό» του κ. Παχατουρίδη, νικητής αναδεικνύεται το Τσιμέντο. Με άλλα λόγια η διοίκηση Παχατουρίδη, φαίνεται ότι πρόκειται να κατασκευάσει μέσα στο Πάρκο της Νέας Ζωής, το μεγαλύτερο σε εμβαδόν και όγκο δημοτικό κτίσμα της πόλης, ένα τέρας μέσα στο πράσινο.

Όσο για αναψυκτήριο – κυλικείο, αφού υπάρχει η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, από το Φεβρουάριο, όλα είναι μέσα στο «παίγνιο».

Πράσινο, όμως, στο Περιστέρι και βέβαια υπάρχει και κυρίως στα διαζώματα των δρόμων, άσχετα αν η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου «κόβει» κάθε πολυετές δένδρο υπάρχει σ’ αυτά, όπως π.χ. στην Τζών Κένεντι που κόπηκαν όλες οι λεύκες, αντί να κλαδευτούν για αναγέννηση, στο ΚΔΑΠ της ΔΕΠΑΔΠ, στην οδό Κρυστάλη, όπου τα δένδρα κόπηκαν μαζί με τους πολυετείς θάμνους (αυτοί εξριζώθηκαν) για να λάμψει η ρυπαρή πρόσοψή του.

Η νέα εγκατάσταση των προσκόπων (;) μέσα στο Πάρκο Καραϊσκάκη

Στις 26 Απριλίου 2015, ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, μιλώντας στην εκδήλωση των Προσκόπων Περιστερίου, για την έναρξη της νέας ανοιξιάτικης περιόδου, στο ξύλινο σπιτάκι τους στο Άλσος Περιστερίου, δήλωσε ότι ετοιμάζει ένα νέο χώρο γι’ αυτούς πολύ μεγαλύτερο. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι πρόκειται για έκπληξη που θα τους την ανακοινώσει όταν όλα θα είναι έτοιμα.

Το σημείο με την περίεργη σε Γ δενδροφύτευση κυπαρισσιών και την διαμορφωμένη χωμάτινη πλατφόρμα των 180 τ.μ. (κατά πληροφορίες στο σημείο θα τοποθετηθεί νέος ξύλινος οικίσκος για τους Προσκόπους Περιστερίου)

Σύμφωνα με πληροφορίες, που προς το παρόν δεν κατέστι δυνατό να επιβεβαιωθούν και από άλλες πηγές, η διοίκηση Παχατουρίδη πρόκειται να τοποθετήσει νέο Ξύλινο Οικίσκο, παρόμοιο με αυτόν που σήμερα χρησιμοποιούν οι Πρόσκοποι στο Άλσος Περιστερίου, μέσα στο Πάρκο Καραϊσκάκη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο νέος οικίσκος θα τοποθετηθεί στο σημείο που βρίσκεται στο μέσο του νότιου τοιχίου (πλευρά εγκαταστάσεων ΠΣΕΑ), στο οποίο έχει δημιουργηθεί με δενδροφύτευση νεαρών κυπαρισσιών ένα γάμα (Γ) διαστάσεων 10 χ 15 μέτρων, στο εσωτερικό του οποίου έχει δημιουργηθεί με ισοπεδωμένα μπάζα μία πλατφόρμα έκτασης 180 περίπου τετραγωνικών μέτρων (για να την δείτε κάντε κλικ εδώ), θέμα για το οποίο γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα.

Το αν βέβαια επιβεβαιωθούμε για άλλη μια φορά θα φανεί πολύ σύντομα…

……………….

Θα επαναλάβουμε, αν και γινόμαστε κουραστικοί και γιατί όχι «αντιπαθητικοί». Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης και η διοίκησή του, κάνουν ότι κάνουν, μέσα ίσως στο πνεύμα που τους διέπει για την πόλη, αδιαφορώντας (κατ’ εμάς) για τις πραγματικές ανάγκες της πόλης που καταρρέει.

Ξεχνάνε, μάλλον σκοπίμως, όλα όσα υποσχέθηκαν πριν τις εκλογές, όπως π.χ. για την κατάσταση των δρόμων για τις οποίες ο ίδιος είχε δηλώσει ότι:

«Μέσα σε δύο μήνες μετά τις εκλογές θα έχουμε ασφαλτοστρώσει το 70% τουλάχιστον των δρόμων της πόλης, που ναι και αυτό ήταν ολιγωρία μας τους είχαμε αφήσει σε πλήρη εγκατάλειψη».

Αν’ αυτού ανακαλύπτουν νέες και υψηλού προβλεπόμενου κόστους εγκαταστάσεις «πολιτισμού» προκειμένου να διοργανώσουν τα νέα πανηγυράκια τους. Καλά κάνουν αφού, αντίδραση δεν υπάρχει από κανένα.

Βλέπετε η αντιπολίτευση του δήμου, και αναφερόμαστε σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις που την συνθέτουν, περί άλλα τυρβάζει… Δεν θα την πούμε αυτή την φορά ανίκανη, αλλά αδόκιμη και αδιάβαστη… Κατά τα άλλα διαμαρτύρεται γιατί ο Ανδρέας Παχατουρίδης και οι συν αυτώ τους «περιπαίζουν» με τα διαδικαστικά που επιλέγουν κάθε φορά…

Άξιοι…. Με ότι κι αν αυτό σημαίνει για τους δημότες της πόλης…

........................................

Το έγγραφο του ΔασαρχείουΔημ-άρχης

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "