Peristeri Alert: “Εξαφανίσθηκε” υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος του Δήμου Περιστερίου...

Κατηγορία: Περιστέρι Ποιότητα Ζωής


Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στην Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής και Πρασίνου, του Δήμου Περιστερίου, που εδρεύει στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων του Αμαξοστασίου, στην οδό Αγίου Βασιλείου, -απέναντι από το Άλσος-, από την εδώ και 10 – 15 ημέρες εξαφάνιση “πολύ αγαπητού” συναδέλφου τους και σημαντικού υπηρεσιακού στελέχους του μηχανολογικού τμήματος.

Κατά τι;ς πρώτες ημέρες της “εξαφάνισής” του, υπέθεσαν ότι απλώς είχε πάρει την θερινή άδεια του, δεδομένου και των τουριστικών εκμεταλλεύσεων που πλέον διαθέτει και πρέπει να παρακολουθεί, ως καλός επενδυτής. Θεώρησαν, μάλιστα, ότι λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο στην Αττική, απλώς αμέλησε να γνωστοποιήσει την αναχώρησή του, στους συναδέλφους του, αν κι' αυτό κρίθηκε περίεργο λόγω της πολύ μεγάλης συμπάθειας αλλά και συντροφικότητας με τις οποίες τον περιβάλλουν.

Τα “φίδια” 'άρχισαν να τους ζώνουν, -κατά τη λαϊκή έκφραση-, και η ανησυχία τους να εντείνετε όταν έγινε γνωστό ότι “πήρε” μαζί του, το υπηρεσιακό Laptop, και τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών του γραφείου στο οποίο εργάζονταν, μαζί με όλο το πληροφοριακό υλικό , -μελέτες, διαγωνισμοί προμηθειών, πρακτικά παραλαβών, εσωτερική αλληλογραφία, έγγραφα δημάρχου, εντολές εργασιών, κλπ.-, που αυτοί περιείχαν, πόσο μάλλον που έγινε γνωστό ότι στη θέση του ορίσθηκε προσωρινά άλλο, -θηλυκό-, στέλεχος του μηχανολογικού τμήματος, η κ. Γιαν...

Το Vukentra.gr, ερεύνησε σε πρώτη φάση το θέμα και αν και δεν βρήκε στοιχεία για την “εξαφάνιση” του συγκεκριμένου δημοτικού υπαλλήλου εικάζει ότι πιθανόν αυτός να ενεργοποίησε την μετάταξη που έχει λάβει εδώ και τρία περίπου χρόνια για τον Δήμο της περιοχής στην οποία από το 2006 δραστηριοποιείται οικονομικά επενδύοντας στον ορεινό τουρισμό. Ίσως οι συνάδελφοι του στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Περιστερίου, δεν γνωρίζουν ότι μετά την μετάταξη του στον συγκεκριμένο Δήμο, παρέμενε στο Περιστέρι με ετήσιες αποσπάσεις έως ότου ωριμάσουν και αρχίσουν να αποδίδουν οι επενδύσεις του και πιθανόν πεισθεί η “θρυλούμενη” σύντροφός του να τον ακολουθήσει.

Τέλος σε ότι αφορά τους σκληρούς δίσκους των Η/Υ και το υπηρεσιακό Laptop που πήρε μαζί του, με όλο το αρχείο του δήμου στον τομέα ευθύνης του, αρχείο που δημιουργήθηκε με την προσωπική εργασία και τις γνώσεις του αποκλειστικά, πιθανόν να το έκανε για να έχει στη νέα του θέση τα δείγματα και υποδείγματα που θα του χρειασθούν στην νέα θέση εργασίας του.

Ακολουθεί το Peristeri Alert, όπως δόθηκε ανεπίσημα από τους εργαζόμενους συναδέλφους του “εξαφανισθέντος”, ενώ σημειώνεται η απόλυτη σιωπή για το θέμα αυτό, της Διοίκησης του Δήμου Περιστερίου.

Peristeri Alert

Προσοχή: “Εξαφανίσθηκε” εδώ και 15 ημέρες υψηλόβαθμο στέλεχος της Διεύθυνσης Ποιότητας Ζωής και Πρασίνου του Δήμου Περιστερίου.

Είναι γνωστός με το συναδελφικό προσωνύμιο “Βο(υ)ας” ο ελληνικός

Έχει χαρακτηριστική κεφαλή δωρικό ορεινού τύπου και πολύ χαρακτηριστικό βλέμμα που προσελκύει...

Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Πιθανόν να κουβαλά μαζί του χαρακτηριστική μαύρη πλαστική τσάντα με σκληρούς δίσκους Η/Υ και Laptop

Πιθανοί τόποι προορισμού του: Η ορεινή κεντρική Ελλάδα, περιοχή Αγράφων και Προυσού ή η Ρουμανία όπου έχει περάσει μέρος της ζωής του.

Χαρακτηριστικό δείγμα συμπεριφοράς: Αρέσκεται στα ζουμερά υπερώριμα Νεκταρίνια τα οποία κρατά δαγκωμένα με τα υπέρλευκα δόντια του χωρίς να τα καταβροχθίζει...

Παρακαλείται όποιος τον εντοπίσει να μην προβεί σε καμία ενέργεια, γιατί μπορεί πάλι να εξαφανισθεί, αλλά να ειδοποιήσει το Peristeri Alert, στην Οδό Αγίου Βασιλείου, Περιστέρι, ή τους αγωνιούντες συναδέλφους του...

Δημο-γέρων ο Ερευνητής”

Vukentra.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "