Ωρολογιακή Υγειονομική Βόμβα στο Περιστέρι με ευθύνη της Διοίκησης Παχατουρίδη και της Περιφέρειας Αττικής

Κατηγορία: Περιστέρι Ποιότητα Ζωής


Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σήμερα Κυριακή 7.6.2015 και η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη, διοργάνωσε σειρά εκδηλώσεων για μικρά παιδιά στο Άλσος Περιστερίου, με τίτλους «Ανακαλύπτω το περιβάλλον γύρω μου και το προστατεύω ως ενεργός πολίτης» και «Το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης». Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου παρατίθεται στο τέλος και αποτελεί «αντιγραφή» από το peristerinews.gr, αφού η διοίκηση του λαλίστατου κατά τα άλλα κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, συνεχίζει να διατηρεί τον αποκλεισμό του Vukentra.gr, από κάθε κοινοποίηση των δράσεων της, όχι ότι η ιστοσελίδα μας χάνει και τίποτα βέβαια…

Παρά, όμως, την προς τα έξω εικόνα που θέλει να περνά προσωπικά ο Δήμαρχος της Πόλης για την αμέριστη φροντίδα του στο πράσινο της πόλης και την υγεία των κατοίκων της, η Διοίκησή του είναι υπεύθυνοι για την Ωρολογιακή Υγειονομική Βόμβα που η ίδια έχει «φυτέψει» μέσα στο ποιο πολυσύχναστο σημείο του Περιστερίου, πόσο μάλλον που σ’ αυτό συνωστίζονται μικρά παιδιά, άτομα μεγάλης ηλικίας και αθλούμενη.

Συνυπεύθυνη η Περιφέρεια Αττικής και ειδικότερα η Αντιπεριφέρεια Δυτικού Τομέα Αθήνας που «κλείνει» τα μάτια προς όφελος των υποτιθέμενων οικονομικών του Δήμου Περιστερίου…

Το Vukentra.gr, παρά τα όσα υφίσταται, εξάλλου είναι γνωστό το κάψιμο του αυτοκινήτου του διαχειριστή της ιστοσελίδας από «αγνώστους», πρόκειται τις επόμενες ημέρες να δημοσιεύσει το 2ο μέρος για όλα όσα αφορούν την Υγειονομική Βόμβα που υπάρχει σε λειτουργία στο Περιστέρι με ευθύνη της Διοίκησης Παχατουρίδη, καθώς επίσης και τις επιπτώσεις της στην υγεία των κατοίκων…

Διαβάστε στην συνέχεια την ανακοίνωση του Δήμου Περιστερίου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και «κρατήστε» την για να την συγκρίνεται με όσα θα δημοσιευθούν σε λίγες ημέρες.

«Εκδορεύς»

Vukentra.gr

Δράσεις του Δήμου Περιστερίου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

05/06/2015

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει δράσεις την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στο Άλσος Περιστερίου με στόχο την ενημέρωση των νέων, αλλά κι όλων των πολιτών για περιβαλλοντικά ζητήματα, την ευαισθητοποίησή τους και τη δραστηριοποίησή τους για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το πρωί, ώρες 10:00-14:00, με τίτλο «Ανακαλύπτω το περιβάλλον γύρω μου και το προστατεύω ως ενεργός πολίτης», η οποία θα περιλαμβάνει:

Δράση για παιδιά Δημοτικού με μεγεθυντικούς φακούς και μικροσκόπιο στους χώρους πρασίνου του Άλσους για να ανακαλύψουν τον πλούτο του σε φυτά.

Δράση εικαστικής παρέμβασης με θέμα τη γη και το δέντρο για όλους τους επισκέπτες με εκθέματα που θα μείνουν μερικές μέρες και μετά θα ανακυκλωθούν!

Δράση για όλους με θέμα την κομποστοποίηση, όπου θα διδάσκεται η διαδικασία στο σπίτι και θα διανέμονται σχετικά ενημερωτικά έντυπα.

Παιχνίδι «Ταμπού» με θέμα τη φύση για παιδιά και μεγάλους, με στόχο τον εμπλουτισμό των γνώσεων τους αλλά και την ψυχαγωγία τους.

Το απόγευμα, ώρες 17:00-21:00, με τίτλο «Το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» με στόχο τα εξοικειωθούν τα παιδιά με την ιδέα της ανακύκλωσης μέσα από μια σειρά παιχνιδιών (παζλ, παιχνίδια μνήμης, κυνήγι χαμένου θησαυρού, ψάρεμα, bowling, τσουβαλοδρομίας, κ.α.), να εκπαιδευτούν για το ποια υλικά ανακυκλώνονται και να παροτρύνουν τους μεγαλύτερους για ενεργή και συνειδητή συμμετοχή στην προσπάθεια για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "