Αρκετά κύριε Δήμαρχε ….

Κατηγορία: Περιστέρι Ποιότητα Ζωής


14/5/2014

Προς Δήμαρχο Περιστερίου κ. ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ

Κοινοποίηση :Μ.Μ.Ε.

Ονομάζομαι Κονδύλης Μάριος & είμαι δημότης Περιστερίου.

Έχω να σας εκφράσω το πρόβλημά μου, βασικά το πρόβλημα της γειτονίας μου, μένω στην οδό Παπαφλέσσα μία πολύ ήσυχη και ωραία γειτονία με πάρα πολύ αξιόλογους και καταξιωμένους κατοίκους.

Εγώ απευθύνομαι στον κύριο Δήμαρχο και τον ρωτάω δώδεκα χρόνια τι έχει κάνει; <<Έχει φτιάξει της βιτρίνες της μεγαλύτερης περιοχής στην Ελλάδα >>

Όχι κύριε Δήμαρχε δεν μας φτάνει, το μαγαζί δεν φαίνεται από τη βιτρίνα ότι είναι όμορφο, το μαγαζί φαίνεται από τον εσωτερικό του χώρο, τι να το κάνω το μαγαζί όταν έχει ωραία πόρτα και μόλις την περάσω να μην έχει ούτε έστω μια καρέκλα για να κάτσουμε;

Τέλος πάντων ας γυρίσω στον προβληματισμό μου, όπως είπα μένω στην οδό Παπαφλέσσα κοντά στο γήπεδο του Ατρομήτου. Είναι απαράδεκτο έως απάνθρωπο μία οδός 300 μέτρων σχεδόν, να μην έχει από την αρχή έως το τέλος ούτε έναν υπόνομο. Κάθε φορά που βρέχει έστω και 20 λεπτά να πλημμυρίζει η οδός όλη και να μην τολμάς να βγεις από το σπίτι σου.

Να θέλω το πρωί να πάω το παιδί μου στο σχολείο και να αναγκάζομαι να παίρνω το παιδί μου αγκαλιά γιατί αν βραχούν τα πόδια του θα είναι όλη μέρα στο σχολείο του με βρεγμένα πόδια, εγώ να αναγκάζομαι να μπαίνω στο αμάξι από τη μεριά του συνοδηγού γιατί για να μπω κανονικά επουδενί λόγος και όλα αυτά ευτυχώς όχι με καμία σοβαρή βροχή, δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει σε αυτήν την περίπτωση.

Αυτός ο προβληματισμός μου πιστέψτε με δεν είναι μόνο δικός μου, γιατί εκεί τριγύρω υπάρχει κατά πολύ αυτό το πρόβλημα και σας προσκαλώ αν δεν το πιστεύεται να έρθετε να με βρείτε να κάνουμε μία βόλτα μαζί.

Αρκετά κύριε Δήμαρχε με αυτήν την κοροϊδία τώρα και 12 χρόνια με έναν υπερ… χρεωμένο Δήμο που τον λένε Περιστέρι για να …. αρκετά.

Δεν βλέπω τον πολίτη του Περιστερίου να αξίζει τέτοιου είδους συμπεριφορά και ποιότητα ζωής.

[….]

Τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι σας ευχαριστώ για το χρόνο που μου αφιερώσατε και την υπομονή σας και κλίνω με μία ελπίδα, ελπίζω πως στις 18 Μαΐου θα αλλάξουν τα πράγματα....

Μ.Κ., δημότης Περιστερίου

(τα στοιχεία του δημότη είναι στη διάθεση του Vukentra.gr)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "