Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Με συγκέντρωση, αντάξια των προσδοκιών των διοργανωτών, σφραγίστηκε η προεκλογική περίοδος

Κατηγορία: Λόγος Υποψηφίων

Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, αντάξια των προσδοκιών των διοργανωτών, σφραγίστηκε η προεκλογική περίοδος για την Αριστερή Κίνηση Περιστερίου.

Εκατοντάδες Περιστεριώτες και Περιστεριώτισσες από κάθε γειτονιά της πόλης γέμισαν το βράδυ της Τρίτης την πλατεία Δημαρχείου στέλνοντας μήνυμα αγώνα και αισιοδοξίας πως η ανατροπή θα έχει χρώμα κατακόκκινο τη βραδιά των εκλογών.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου και υποψήφιος Δήμαρχος, Πάνος Παπανικολάου, τόνισε την ανάγκη το μήνυμα της ανατροπής της μαύρης για τα λαϊκά συμφέροντα διοίκησης Παχατουρίδη και όσων μεγαλοσυμφεροντων την υποστηρίζουν να φθάσει σε κάθε γωνιά, σε κάθε πλατεία της πόλης. Συνέχισε λέγοντας πως είναι η ώρα ο κόσμος της δουλειάς να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ανατρέποντας το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης, ΕΕ και ΔΝΤ και τους τοπικούς εκφραστές του στο δήμο ως απαραίτητο στοιχείο για να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας μια ζωή αξιοβίωτη.

Με σύνθημα «Το Περιστέρι των αγώνων και της ανατροπής στο προσκήνιο» η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου καλεί τους εργαζόμενους και τους άνεργους, τη νεολαία και τους μετανάστες να δώσουν μαζικά και αποφασιστικά τη μάχη για την ανατροπή του Καλλικράτη, των μνημονίων και συνολικά της βάρβαρης επίθεσης που δέχονται τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Δείτε τα βίντεο με την κεντρική ομιλία του Πάνου Παπανικολάου και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου από την Αντωνία Αθανασοπούλου - Βαφειάδου,δημοτική σύμβουλο και ιδρυτικό μέλος της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου

https://www.youtube.com/watch?v=NBF9Nk7Mk2k

https://www.youtube.com/watch?v=tC2FRROk7XM

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "