Ευτυχώς που πήρε το Περιστέρι από την Αφρική και το έφερε στη Δυτική Αθήνα !!!

Κατηγορία: Λόγος Υποψηφίων


Απάντηση στον κ. Ανδρέα Παχατουρίδη για τη “δυσφορία” που αισθάνθηκε, από τον Δημήτρη Θανόπουλο

Tο τελευταίο  εικοσιτετράωρο μαθαίνω από κατοίκους της Πόλης ότι στο άρθρο μου

 «Οι αλάνες στο Περιστέρι παραμένουν ακόμη, αλλά τώρα έχουν βαφτισθεί Αθλητικοί Χώροι!!!»  

και στην παράγραφο : Tο Περιστέρι είναι ο πολυπληθέστερος δήμος του Δυτικού Τομέα με 420.000 κατοίκους πραγματικά Αφρικανούς όπως λέει ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Παχατουρίδης.

Ότι ο Δήμαρχος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το εν λόγο άρθρο μου. 

Και εγώ ρωτώ ως Νέος Άνθρωπος που μεγάλωσα και ζω στο Περιστέρι & δεν το Ανέχομαι να με υποτιμούν και να με προσβάλουν.

Μέχρι πριν από μία δεκαετία το Περιστέρι ήταν συνώνυμο των υποβαθμισμένων περιοχών του Λεκανοπεδίου. Λέει ο κ. Παχατουρίδης: «Πράγματι, τότε ήταν Δυτική Αφρική. 

(δημοσίευμα στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα).

http://www.protothema.gr/ekloges-2014/arthro/369435/pahatouridis-eimai-kapsouris-me-to-peristeri/

Τελικά η δυτική αφρικάνικη ήπειρο από ποιους κατοικείτε  Κινέζους ? Αμερικάνους ? Βέλγους ?  τα συμπεράσματα δικά σας.

Ο κ. ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

δημιουργώντας  μια  εικόνα  παράφρασης των όσων είπε και του  ξέφυγαν στην πραγματικότητα και των όσων θα ήθελε να πει και να μην  ενοχλήσει.

Μια όμως παροιμία λέει  «Γλώσσα λανθάνουσα την αληθεία  λέγει» , έτσι και στην περίπτωση του Δημάρχου Περιστερίου κ. ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ η εικόνα του ιδίου έχει καταβαραθρωθεί και το γνωστό προφίλ του Λαϊκού Ηγέτη πάει περίπατο ,

καθ΄όσον στην συνείδηση του Περιστεριώτη έχει γίνει πλέον σαφές ότι ο Δήμαρχος που Ζητά την ανανέωση της ψήφου του, δεν θα πρέπει να τον απαξιώνει  με εκφράσεις ποταπές που δεν συνάδουν  με την ιστορία του Περιστεριώτικου Λαού .

Στο βιογραφικό του Δημάρχου διαβάζει κάποιος εάν μπει στην σελίδα του Δήμου,

 «Ο Ανδρέας Παχατουρίδης αποτελεί γόνο προσφυγικής οικογένειας, η οποία εγκαταστάθηκε και συνδέθηκε με τον τόπο του Περιστερίου από το έτος 1922, όταν το Περιστέρι ήταν ακόμη συνοικισμός της πόλεως των Αθηνών.» 

Εδώ λοιπόν θα πρέπει να προσθέσει ο κ. ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ στο βιογραφικό του ότι το Περιστέρι ανήκε  ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ  και επί των ημερών του ιδίου με τον ιδιαίτερο   Χαρακτήρα αυτού   από τα στοιχεία του δυναμισμού, του εκσυγχρονισμού και της δημιουργικής πορείας για τον τόπο του, μετέγραψε τον Δήμο Περιστερίου από τα δημοτολόγια της ΑΦΡΙΚΗΣ στις συνοικίες της Δυτικής Αττικής. 

Έτσι λοιπόν τα Περιστεριωτάκια  όπως συνηθίζει ο κυρ. Παχατουρίδης να τα αποκαλεί θα πρέπει να τον  ευχαριστούν εσαεί και να τον τιμούν με την ψήφο τους για πάντα !!!!

Θα ξαναψηφίσεις αυτόν που υποτιμά την νοημοσύνη σου??? 

Όλοι μαζί, εμπνεόμενοι από το νεανικό πάθος για ΑΝΑΤΡΟΠΗ, θα πάμε μπροστά. 
Δημήτρης Θανόπουλος του Γεωργίου, 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "