Αθλητικό Κέντρο Π. Βυλλιώτης: Αποκλεισμένο για δημότες και παιδιά

Κατηγορία: Περιστέρι Γεγονότα


Στο αθλητικό κέντρο Πλούταρχος Βυλλιώτης, στην Θηβών, λίγο ποιο πάνω από το σταθμό Ανθούπολη, μεγάλωσαν γενιές και γενιές Περιστεριωτών, για μεγάλο διάστημα δε ήταν και η βάση για τις παιδικές ομάδες μπάσκετ του ΓΣΠ, την εποχή που αυτός μεγαλουργούσε ισότιμα στο Εθνικό Πρωτάθλημα δίπλα στα μεγαθήρια Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ.

Σήμερα, φαντάζει μερικώς ανενεργό και κυρίως δύσβατο και δυσπρόσιτο για τους δημότες και τα παιδιά της περιοχής.

Όπως καταγγέλλουν περίοικοι της περιοχής στην ιστοσελίδα μας, το συγκεκριμένο Αθλητικό Κέντρο παραμένει διαρκώς κλειδωμένο με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πρόσβαση σ’ αυτό όλων όσων ενδιαφέρονται να ασκηθούν για λίγες ώρες την ημέρα, όπως συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Οι καταγγελίες, μάλιστα αναφέρουν ότι δεν υπάρχει δημοτικός φύλακας και ότι τα κλειδιά της πόρτας εισόδου του αθλητικού κέντρου, τα έχει, άγνωστο πως, ιδιώτης ο οποίος την ανοίγει και κλείνει, χωρίς πρόγραμμα, όποτε αυτός κρίνει.


Οι διαμαρτυρόμενοι δημότες ζητούν, αν μη τι άλλο, το αθλητικό κέντρο Πλούταρχος Βυλλιώτης, να παραμένει ανοικτό από το πρωί έως τις 11:00 μ.μ. για να μπορούν να προσέρχονται και αθλούνται.

Οι ίδιοι διατύπωσαν προς την στήλη την εκδοχή, ότι το αθλητικό κέντρο έχει εκχωρηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου, στον ΓΣΠ, κατ’ αποκλειστικότητα για να το χρησιμοποιηθεί για την ακαδημία μπάσκετ που αυτό διαθέτει, εκδοχή που προς το παρόν δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθεί.

Το οξύμωρο είναι ότι στην δυτική περίφραξη του κέντρου έχουν δημιουργηθεί δύο τεράστιες «τρύπες» με αποτέλεσμα η ασφάλεια των εγκαταστάσεων του, όπως και της παιδικής χαράς που βρίσκεται μέσα σ’ αυτό να μην είναι αυτή που θα έπρεπε.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος Περιστερίου, θα πρέπει να δώσει λύση, ώστε και η ασφάλεια των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου να εξασφαλίζεται και οι δημότες της περιοχής να μπορούν να κάνουν χρήση των χώρων άθλησης που αυτό διαθέτει. Θα επανέλθουμε…

Δημ-άρχης

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "