Περιστέρι: Αιματηρή συμπλοκή με πιστόλια στην Αιμιλίου Βεάκη μέρα μεσημέρι – συνελήφθησαν δύο

Κατηγορία: Περιστέρι Γεγονότα


Σκηνές «Φαρ Ουέστ» εκτυλίχθηκαν στην Αιμιλίου Βεάκη, πολυσύχναστο δρόμο με καφετέριες στο Περιστέρι, σήμερα Κυριακή μεσημέρι (12:00), καθώς δύο ομάδες ανδρών, αντάλλαξαν βροχή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο τραυματίες.

Το επεισόδιο έγινε στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Αιμιλίου Βεάκη, απέναντι από τον ιερό ναό των Ταξιαρχών, ανάμεσα σε ομογενείς από τη Ρωσία και Αλβανούς. Ο καυγάς ανάμεσα στις δύο ομάδες ξεκίνησε λεκτικά και με απειλές για να καταλήξει γρήγορα σε συμπλοκή με πυροβόλα όπλα (πιστόλια). Οι εμπλεκόμενοι άρχισαν να πυροβολούν ακατάπαυστα, ανάμεσα σε περαστικούς και θαμώνες των καταστημάτων και είναι θαύμα πως δεν υπήρξαν θύματα μεταξύ των τελευταίων, που με την έναρξη των πυροβολισμών έτρεχαν να καλυφθούν πανικόβλητοι.

Η επέμβαση ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. ήταν άμεση με αποτέλεσμα οι εμπλεκόμενοι να εξαφανισθούν στους γύρω δρόμους. Από την συμπλοκή με τα πιστόλια, υπήρξαν δύο τραυματίες, -ένας Ρώσος και ένας Αλβανός- που συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν για την παροχή ιατρικής βοήθειας στο Αττικό Νοσοκομείο, με τραύματα στο χέρι και το πόδι αντίστοιχα.

Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν 8 κάλυκες από το σημείο της συμπλοκής, τα αίτια της οποίας δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, αν και γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, εκτιμούν ότι πρόκειται για διαμάχη μεταξύ ομάδων για το ποια θα επικρατήσει και θα αναλάβει μόνη της τον έλεγχο της «φροντίδας» των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της συγκεκριμένης οδού, που σημειωτέον έχει γίνει στέκι της νεολαίας όχι μόνο του Περιστερίου, αλλά και άλλων περιοχών της Αττικής.

Σε κάθε περίπτωση, τα αίτια της συμπλοκής μεταξύ των δύο διαφορετικών ομάδων, αναμένεται να διευκρινιστούν μετά την ολοκλήρωση των ερευνών που διεξάγει για το βίαιο περιστατικό η ΕΛ.ΑΣ.

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "