Περιστέρι: Σύλληψη Αλβανών «ναρκοεμπόρων», μέρα μεσημέρι με 40 κιλά χασίς – Δράστες η ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Κατηγορία: Περιστέρι Γεγονότα


Τεράστια επιτυχία της ΔΙ.ΑΣ. Περιστερίου νωρίς το μεσημέρι – Συνέλαβαν Αλβανούς εμπόρους με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (φωτό)

Η παρατηρητικότητα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Περιστερίου μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για Αλβανούς εμπόρους που διακινούν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, αλλά και ο επαγγελματισμός που έδειξαν, έφεραν άλλη μια τεράστια επιτυχία για την ΕΛ.ΑΣ.

Το χρονικό της σύλληψης των Αλβανών εμπόρων

Το ραντεβού των εμπόρων είχε κανονιστεί σε ανοικτό χώρο στη συμβολή των οδών Τζον Κένεντι και Πεδιάδος στο Περιστέρι. Η ομάδα της ΔΙ.ΑΣ. που είδε τις ύποπτες κινήσεις των δυο Αλβανών, προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει, με αποτέλεσμα να προσπαθήσουν να τραπούν σε φυγή. Κατά τη διάρκεια της πεζής καταδίωξης, ο ένας εκ των Αλβανών πέταξε ένα κλειδί αυτοκινήτου. Λίγα μέτρα πιο κάτω και αφού τους ακινητοποίησαν, τους έκαναν σωματικό έλεγχο, όπου στον έναν Αλβανό βρέθηκε χρηματικό ποσό που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει όταν ερωτήθηκε.

Οι Αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά

Η εμπειρία των αστυνομικών αλλά και ο άψογος συντονισμός τους μετά την σύλληψη των Αλβανών έβγαλε λαβράκι. Λίγα μέτρα πριν τη σύλληψη βρήκαν το κλειδί αυτοκινήτου που πέταξε ο ένας από τους δυο εμπόρους ναρκωτικών, ενώ άμεσα άρχισαν τις έρευνες σε οχήματα πέριξ, για να διαπιστώσουν ότι το αυτοκίνητο στο οποίο ανήκε το κλειδί και ήταν σταθμευμένο λίγα μέτρα από το σημείο σύλληψής τους, είχε μέσα τουλάχιστον 40 κιλά χασίς μέσα σε τρεις μεγάλες μαύρες σακούλες σκουπιδιών.


Σε βάρος των δύο Αλβανών που επέβαιναν στο όχημα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το όχημα που περιείχε τα ναρκωτικά ανήκει σε γυναίκα, σε βάρος της οποίας επίσης θα ασκηθούν κατηγορίες, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών στις οικίες των Αλβανών, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, αφού όπως όλα δείχνουν έως αυτή την ώρα, πρόκειται για μέλη μεγάλης σπείρας εμπόρων ναρκωτικών.

Έως αυτή την ώρα και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν συλληφθεί συνολικά 3 άτομα, ενώ έχουν κατασχεθεί τρία οχήματα.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Περιστέρι και την Δυτική Αττική (Ασπρόπυργο, κλπ) με βάση τα ευρήματα της σύλληψης των τριών αλλοδαπών και σε συνέχειά της.


Πηγή: policenews.eu

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "