Σημαντική δωρεά ακινήτων στο Δήμο Περιστερίου από «απελθούσα» δημότισσα… Άγνωστο πως ο Δήμος θα τα αξιοποιήσει…

Κατηγορία: Περιστέρι Γεγονότα


Σε μία πολύ σημαντική προσφορά προς το δήμο Περιστερίου προχώρησε, απελθούσα στον «Κύριο» δημότισσα. Συγκεκριμένα με την διαθήκη της δώρησε στον Δήμο τα περιουσιακά στοιχεια που κατείχε και ειδικότερα τα ¾ 2 ισογείων καταστημάτων 110 & 25 τ.μ, ενός διαμερίσματος (100%) Α΄ ορόφου 102 τ.μ. και το ½ ενός διαμερίσματος Α΄ ορόφου 72 τ.μ. στην Λεωφόρο Θηβών 198.

Ο Δήμος Περιστερίου με πρόσφατη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του αποδέχθηκε την δωρεά. Δεν είναι προς το παρόν γνωστό, πως και με ποιους τρόπους θα αξιοποιήσει-εκμεταλλευθεί ο Δήμος, αυτά τα νέα περιουσιακά στοιχεία, αν και στο παρελθόν τέτοιου είδους δωρεές αποτέλεσαν (και αποτελούν) αντικείμενα κατάληψης από συλλογικότητες και φορείς που πρόσκεινται σε πολιτικά κόμματα, ορισμένα δε βρίσκονται σε σημεία-φιλέτα του εμπορικού τομέα της πόλης…

Δείτε τι αναφέρει η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου για την αποδοχή της δωρεάς…

«Η Οικονομική Επιτροπή άκουσε τον κ. Πρόεδρο που εισηγήθηκε το θέμα και έθεσε υπ’ όψη της Επιτροπής το σχετικό εισηγητικό έγγραφο του Δημάρχου, που έχει ως εξής:

Η Γονιδάκη Αγγελική του Αλεξάνδρου, η οποία απεβίωσε στις 28-07-2016, αφήνει με διαθήκη στον Δήμο Περιστερίου τα ¾ 2 ισογείων καταστημάτων 110 & 25 τ.μ, ενός διαμερίσματος (100%) Α΄ ορόφου 102 τ.μ. και το ½ ενός διαμερίσματος Α΄ ορόφου 72 τ.μ. στην Λεωφόρο Θηβών 198 στο Περιστέρι Αττικής.

[…]…

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  τα  ε ξ ή ς:

Ομόφωνα αποδέχεται την κληρονομιά από την διαθήκη της κ. Γονιδάκη Αγγελικής του Αλεξάνδρου, η οποία απεβίωσε στις 28/7/2016 και αφήνει στον Δήμο Περιστερίου τα ¾ 2 ισογείων καταστημάτων 110 & 25 τ.μ, ένα διαμέρισμα (100%) Α΄ ορόφου 102 τ.μ. και το ½ ενός διαμερίσματος Α΄ ορόφου 72 τ.μ. στην Λεωφόρο Θηβών 198 στο Περιστέρι Αττικής, σύμφωνα με όλα όσα αναλυτικά αναφέρονται στην εισήγηση.

Ακολουθεί όλη η απόφαση της Ο.Ε.


Δημ-άρχης

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "