Σοκ από πυρκαγιά στο Περιστέρι: Ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Αριστείδης Ιωσηφίδης βρέθηκε νεκρός. Ήταν κλειδωμένος, έπασχε από άνοια…

Κατηγορία: Περιστέρι Γεγονότα


Ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Ατρόμητου Αναστάσιος Ιωσηφίδης ήταν ο άτυχος ηλικιωμένος που κάηκε ζωντανός στην πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία, στο συγκρότημα των «εργατικών-προσφυγικών πολυκατοικιών» απέναντι από την Ευαγγελίστρια (Πλατεία Δημοκρατίας) στο Περιστέρι. Επί τόπου έσπευσε μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής με 18 άνδρες και έξι οχήματα. Ο Αναστάσιος Ιωσηφίδης, φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου για πρώτη φορά την περίοδο 1959-60. Αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ατρομήτου έχοντας 24 συμμετοχές.

 

Η φωτιά ξεκίνησε από διαμέρισμα του τρίτου ορόφου στις 8:14 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας σε πολυκατοικία της οδού Αισώπου και δυστυχώς οι πυροσβέστες εντόπισαν μέσα σ’ αυτό νεκρό έναν ηλικιωμένο άνδρα.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ηλικιωμένο άτομο. Ο άτυχος άνδρας φαίνεται πως κάλεσε σε βοήθεια. Οι γείτονες ενημέρωσαν την πυροσβεστική, ωστόσο όλα δείχνουν ότι εγκλωβίστηκε από τις φλόγες και δεν μπόρεσε να βγει. Οι πυροσβέστες τον εντόπισαν νεκρό.

Από τις φλόγες έχουν υποστεί μικρές υλικές ζημιές το διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου, αλλά και το διαμέρισμα του δευτέρου, ωστόσο ευτυχώς δεν κινδύνευσαν άλλες ανθρώπινες ζωές.

Η τραγωδία είναι πως ο άτυχος άνδρας ήταν κλειδωμένος στο σπίτι και δεν μπορούσε να βγει. Σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε από άνοια και οι δικοί του κλείδωναν το σπίτι καθώς έβγαινε έξω και υπήρχε ο κίνδυνος να χαθεί.


Μάλιστα ένας από τους γείτονες είχε κλειδί του διαμερίσματος ωστόσο όταν προσπάθησε να ξεκλειδώσει την πόρτα του φλεγόμενου σπιτιού διαπίστωσε πως υπήρχε και δεύτερη κλειδαριά, για την οποία δεν είχε κλειδί.

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία ενός γείτονα…

«Γέμισε η πολυκατοικία καπνούς, κατεβήκαμε κάτω, είδαμε στον τρίτο τους καπνούς. Ο άνθρωπος είχε βγει στο μπαλκόνι και φώναζε «βοήθεια, φωτιά, καίγομαι». Ανεβήκαμε πάνω αλλά δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε την πόρτα. Μετά ήρθε η αστυνομία και η πυροσβεστική», είπε ένας από τους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Γέμισε η πολυκατοικία καπνούς, κατεβήκαμε κάτω, είδαμε στον τρίτο τους καπνούς. Ο άνθρωπος είχε βγει στο μπαλκόνι και φώναζε «βοήθεια, φωτιά, καίγομαι». Ανεβήκαμε πάνω αλλά δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε την πόρτα. Μετά ήρθε η αστυνομία και η πυροσβεστική.Πηγή: lykavitos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "