Δήμος Περιστερίου: Απαλλαγή από τέλη καθαριότητας και φωτισμού μετά από διακοπή ηλεκτροδότησης ακινήτων

Κατηγορία: Περιστέρι Επιχειρήσεις


Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Ανάπτυξης του Δήμου Περιστερίου Αλέξης Σταυρούλιας, ενημερώνει τους δημότες ότι σύμφωνα με το άρθρο 222 του Ν. 4555/2018 (Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι) προβλέπεται η απαλλαγή από την καταβολή του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού, των ακινήτων, τα οποία για οποιοδήποτε λόγο δεν ηλεκτροδοτούνται, από την ημερομηνία υποβολής αίτησης - υπεύθυνης δήλωσης του ιδιοκτήτη τους ή του νόμιμου εκπροσώπου αυτού προς τον Δήμο.

Εφόσον η ανωτέρω αίτηση - υπεύθυνη δήλωση υποβληθεί έως και 18/01/2019 δεν θα χρεώνονται αναδρομικά δημοτικά τέλη πριν την ισχύ του νόμου (19/7/2018).

Μετά την ανωτέρω καταληκτική ημερομηνία θα γίνεται υποχρεωτικά βάσει νόμου αναδρομική χρέωση δημοτικών τελών.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν ακίνητα τα οποία δεν ηλεκτροδοτούνται να προσέλθουν και να υποβάλλουν σχετική αίτηση – υπεύθυνη δήλωση στο Τμήμα Προϋπολογισμού, Εσόδων και Περιουσίας του Δήμου Περιστερίου, προσκομίζοντας τα παρακάτω απαραίτητα δικαιολογητικά:

  • Βεβαίωση διακοπής ρεύματος από ΔΕΗ –ΔΕΔΔΗΕ (Θηβών 57-59)
  • Δελτίο Ταυτότητας
  • Το Ε2 από το φορολογικό έτος διακοπής
  • Πρόσφατο συμβόλαιο ή σύσταση ή αποδοχή κλπ
  • (Προαιρετικά μπορούν να προσκομιστούν και οι κατόψεις του ακίνητου).
  • Τα παραπάνω δικαιολογητικά θα προσκομίζονται στην υπηρεσία
  • Πρωτότυπα και φωτοτυπίες

Πληροφορίες τηλ.: 210 5701151, -152, -153.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "