Σοκ 80.000 ευρώ (!!!) για «Γλυκούλη» επιχειρηματία της Πόλης – Πρόστιμο για αδήλωτη απασχόληση…

Κατηγορία: Περιστέρι Επιχειρήσεις


«Γλυκούλης» πολυπράγμονας επιχειρηματίας της Πόλης που διαθέτει αλυσίδα καταστημάτων διατροφικού χαρακτήρα, μονάδα «κέτερινγκ» και μονάδα παραγωγής των προϊόντων που διαθέτει μέσω αυτών για την οποία είχε χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ με 40.000 ευρώ, «συνελήφθη» από ελεγκτές του ΕΦΚΑ να έχει ανασφάλιστο προσωπικό. Του επεβλήθηκε πρόστιμο 80.000 ευρώ για μαύρη εργασία και πλέον «τρέχει» μπας και το αμφισβητήσει…

-----------------------

Πολυπράγμονας επιχειρηματίας της Πόλης, διαθέτει αλυσίδα καταστημάτων διατροφικού χαρακτήρα και ταυτόχρονα μονάδα παραγωγής των προϊόντων που διαθέτει μέσω αυτών, ενώ ακόμη δραστηριοποιείται στο χώρο του «κέτερινγκ».

Για την ανάπτυξη της μονάδας παραγωγής των προϊόντων του και της μονάδας του «κέτερινγκ», έχει χρηματοδοτηθεί στο πρόσφατο παρελθόν με 40.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ. Εκτός από την λιανική, συνεργάζεται με πολλούς δήμους της δυτικής Αθήνας προσφέροντας υπηρεσίες «κέτερινγκ» για τις διάφορες εκδηλώσεις που αυτοί πραγματοποιούν.

Πρόσφατα, συνεργείο επιθεωρητών του Υπουργείου Εργασίας συνοδευόμενο από υπαλλήλους του τοπικού καταστήματος του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ), πραγματοποίησε αιφνιδιαστικούς ελέγχους στην επιχείρηση και τα καταστήματα του συγκεκριμένου επώνυμου επιχειρηματία και κατά ένα τρόπο και παράγοντα της πόλης.

Διαπιστώθηκαν πλήθος παραβάσεις για απασχόληση ανασφάλιστου προσωπικού ή αν θέλετε αλλιώς μαύρης εργασίας.

Οι ελεγκτές του ΕΦΚΑ, ακολουθώντας τα όσα προβλέπονται προχώρησαν στην καταγραφή και «βεβαίωση» των παραβάσεων μαύρης (αδήλωτης) απασχόλησης και αφού υπολόγισαν το ύψος των προβλεπόμενων προστίμων που συνολικά έφθασαν τα 80.000 ευρώ, τα προώθησαν προς υπογραφή και εκτέλεση στον Προϊστάμενο της υπηρεσίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο Προϊστάμενος εξεπλάγη από τον αριθμό των παραβάσεων που βεβαιώθηκαν, ζήτησε δε να συνεχιστούν οι στοχευμένοι έλεγχοι για αδήλωτη εργασία, πάντα με βάση τις κατευθύνσεις που ο ίδιος έχει δώσει χωρίς καμία παρέκκλιση απ’ αυτές, με την αυστηρή επισήμανση προς τους ελεγκτές της υπηρεσίας να έχει την άμεση ενημέρωση πριν αυτές βεβαιωθούν και καταλογισθούν τα σχετικά πρόστιμα, ώστε να γίνεται σωστή εκτίμηση τους.

Η στήλη είναι σε γνώση του ποιος είναι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, κρίνει, όμως, ότι η δημοσιοποίηση του ονόματός του δεν μπορεί να γίνει αφού πέραν των άλλων, έχει και το δικαίωμα της «ένστασης». Κι είναι και «γλυκούλης»… πώς να τον στεναχωρήσει κανείς…!!!

«Ο Σχολάζων & Κολάζων»

Vukentra.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "