Αποκάλυψη: Νέο Mall στο κέντρο του Περιστερίου, πρόκειται σύντομα να ανεγερθεί…(;)

Κατηγορία: Περιστέρι Επιχειρήσεις


Οι πληροφορίες είναι αξιόπιστες, αν και προς το παρόν δεν έχει γίνει δυνατό να διασταυρωθούν από τρίτες ανεξάρτητες πηγές και γι’ αυτό τις μεταφέρει με επιφύλαξη. Το νέο Mall, αν και όχι στο τεράστιο μέγεθος αυτού που πρόκειται τελικά να κατασκευασθεί, στο πρώην εργοστάσιο Μουζάκη, στην Λεωφόρο Κηφισού, σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται τελευταία στο επιχειρηματικό κέντρο της Πόλης, πρόκειται να αναγερθεί στο κέντρο του Περιστερίου.

Οι επενδυτές, έχουν ήδη έλθει σε συμφωνία με τους ιδιοκτήτες του μεγαλύτερου σήμερα ελεύθερου ακινήτου, στο κέντρο τα πόλης προκειμένου να κατασκευάσουν το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στο Περιστέρι.

Προς το παρόν και σύμφωνα με την «μελέτη σκοπιμότητας», όπως αναφέρουν πηγές που έχουν γνώση αυτού του επιχειρηματικού εγχειρήματος, υπάρχει ένα «μικρό» πρόβλημα για τους υποχρεωτικούς για ένα τέτοιο οικοδόμημα κοινόχρηστους χώρους.

Αν, οι κοινόχρηστοι αυτοί χώροι, διατεθούν από το υπάρχον ελεύθερο ακίνητο, θα περιοριστεί δραματικά η συνολικά κάλυψη που θα επιτευχθεί, λαμβανομένου υπόψη του ανώτατου ύψους οικοδομών που επιτρέπεται στο Περιστέρι.

Το πρόβλημα αυτό, πιστεύεται από την πλευρά των επενδυτών ότι θα λυθεί με την συνδρομή και βοήθεια από το Δήμο, από τον οποίο υπάρχει πρόθεση να ζητηθεί η συνδρομή του για την διευθέτηση και χωροθέτηση των κοινόχρηστων χώρων χωρίς να υπάρξει μείωση του υπάρχοντος ακινήτου, στο οποίο σχεδιάζεται η κατασκευή του νέου Mall.

Η στήλη, δεν μπόρεσε να βρει πληροφορίες ότι οι υπηρεσίες αλλά και η διοίκηση του Δήμου, έχουν γνώση για το συγκεκριμένο θέμα… αν και υπάρχουν «κινήσεις» που προς το παρόν φαντάζουν άσχετες…

Υπενθυμίζεται ότι επί διοίκησης του Δήμου από το γιατρό Θεόδωρο Δημητρακόπουλο, μαζί με την σχεδίαση του νέου Δημαρχείου και την ανάπλαση της Πλατείας Δημοκρατίας, γύρω από αυτό, είχε συζητηθεί και η πρόταση για την κατασκευή ενός τεράστιου δημοτικού εμπορικού κέντρου, στην Πλατεία Λουτρών που στην πορεία εγκαταλείφτηκε αφού επικράτησαν οι σώφρονες απόψεις για το πράσινο και τον «αέρα» που λείπει από την Πόλη.

Επί του προκειμένου, δεν είναι γνωστό τι θα γίνει τελικά. Η στήλη έχει γνώση για πρόσωπα και πράγματα και εάν πράγματι επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα επανέλθει…

«Ο Σχολάζων και Κολάζων»

Vukentra.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "