Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου: Όλοι στο Συλλαλητήριο της 17 Μαΐου στην Αθήνα

Κατηγορία: Περιστέρι Επιχειρήσεις


Συνάδελφε, συναδέλφισσα

Νέα δυσβάσταχτα μέτρα, πλέον των 4δις, για τα λαϊκά στρώματα και τους αυτοαπασχολούμενους φέρνει το κλείσιμο της αξιολόγησης και το προς ψήφιση 4ο μνημόνιο.

Η κοροϊδία της κυβέρνησης που εκτός από μέτρα έχει και αντίμετρα, κατά το παράλληλο πρόγραμμα, στοχεύει στην εξαπάτησή μας.

Αξιοποιεί αλώστε το κλίμα απογοήτευσης που δημιούργησε αποδεικνύοντας ότι τα καταφέρνει καλύτερα από τους προκατόχους της.

Με τα νέα μέτρα συρρικνώνει τα λαϊκά εισοδήματα μέσω της μείωσης του αφορολόγητου και των συντάξεων. Των επιδομάτων, ακόμα και αυτού της ανεργίας.

Συρρικνώνει περαιτέρω τις κοινωνικές δαπάνες και στήνει ολόκληρο παιχνίδι για να αύξηση τις ασφαλιστικές μας εισφορές.

Προχωρά στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας προς εξυπηρέτηση των πολυκαταστημάτων.

Η ανάπτυξη που μας υπόσχονται δεν μας χωρά όλους. Ο ΣΕΒ το είπε καθαρά 34% αυτοαπασχολούμενοι στην Ελλάδα είναι πολλοί σε σχέση με την ΕΕ που έχει 16% ενώ στις ΗΠΑ 7 στους 100 είναι οι αυτοαπασχολούμενοι.

Όλα τα μέχρι σήμερα μέτρα, κατάργηση αφορολόγητου, χαράτσια κάθε είδους, ακόμα και η διαχείριση των κόκκινων δανείων αφορά την λεγόμενη “βιώσιμη επιχειρηματικότητα”.

Ο αυτοαπασχολούμενος και η οικογένειά του είναι “διαρθρωτικό πρόβλημα”.

Συνάδελφε συναδέλφισσα πάλεψε οργανωμένα μέσα από την Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου για την βιωσιμότητα την δική σου και της οικογενείας σου.

Διεκδίκησε ότι σου στέρησαν, μη νομιμοποιείς, δια της αποχής σου από τους αγώνες, τα μέτρα που παίρνουν σε βάρος σου.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΜΑΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 MAH ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΠΛ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στις 10 πμ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΗ 2017

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "