“Τρόμος” στον Ατρόμητο Αθηνών από την “περιπέτεια” του προέδρου του

Κατηγορία: Περιστέρι Επιχειρήσεις


Σαν χάρτινος πύργος κινδυνεύει να καταρρεύσει το οικοδόμημα του Ατρομήτου μετά την σύλληψη του προέδρου του Γιώργου Σπανού ο οποίος κατηγορείται για λαθρεμπόριο πετρελαίου και φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Από το βράδυ της Τρίτης που κρατείται ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου έντονο κλίμα ανησυχίας επικρατεί στις τάξεις της από τον προπονητή μέχρι και τον τελευταίο φροντιστή.

Ο Γιώργος Σπανός είχε καταφέρει όλα τα τελευταία χρόνια να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και παράλληλα να συγκεντρώσει στο σύνολό τους τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες πάνω του. Έτσι είναι φυσικό να αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της ομάδας και τον άνθρωπο που αποφασίζει για τα πάντα στην ΠΑΕ.

Πλέον, μετά τις δραματικές εξελίξεις, στο σύνολό τους οι παίκτες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας την απολογία του και το τι θα αποφανθεί ο εισαγγελέας προκειμένου να δουν πια γραμμή θα ακολουθήσουν. Στην περίπτωση που κριθεί προφυλακιστέος τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ατρομήτου και κυρίως για τον Γιώργο Παράσχο.

Ο τεχνικός της ομάδας που έχει μεγάλο μερίδιο στην φετινή πολύ πετυχημένη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα θα πρέπει να διαχειριστεί μια πρωτόγνωρη κατάσταση αφού από την μία θα πρέπει να κρατήσει απρόσκοπτη την ομάδα στο στόχο της κι από την άλλη να γίνει ο δέκτης της αγωνίας και της ανησυχίας των 20 και πλέον ποδοσφαιριστών που έχει στη διάθεσή του.

Όλοι εύχονται να αποδειχθεί μια απλή περιπέτεια. Το σίγουρο όμως είναι ότι ο Ατρόμητος κινδυνεύει να δεχθεί το πιο καθοριστικό «αυτογκόλ» στην ιστορία του.

Πηγή: antinews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "