ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ – Αγώνας ενάντια στην διακοπή ηλεκτροδοτήσεων

Κατηγορία: Περιστέρι Επιχειρήσεις


28/12/15: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ

Στις 28/12/2015 έγινε παρέμβαση από την πρωτοβουλία «Περιστέρι Ενάντια στους Πλειστηριασμούς» στην υπεύθυνη του ΔΕΔΔΗΕ Περιστερίου κ. Κορογώνα με αίτημα να σταματήσουν αμέσως οι αποκοπές ηλεκτροδότησης σε φτωχές περιστεριώτικες οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν τον λογαριασμό του ρεύματος.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες αντίστοιχη παρέμβαση είχε γίνει και στην ΔΕΗ Περιστερίου. Τότε ο εκεί υπεύθυνος κ. Σκάρκος είχε ισχυριστεί πως διακοπές ηλεκτροδότησης σε οφειλέτες έχουν σταματήσει να γίνονται με «άνωθεν» εντολή και πως ο ίδιος ούτως ή άλλως «δεν ξέρει τίποτα» γιατί «αυτά κανονίζονται από τα κεντρικά». Επίσης είχε ισχυριστεί πως ο ίδιος δεν έχει γνώση και ενημέρωση ούτε για το ποσοστό των «κόκκινων» λογαριασμών, ούτε για το ύψος των οφειλών …

Ε, λοιπόν σήμερα η υπεύθυνη του ΔΕΔΔΗΕ κ. Κορογώνα δήλωσε … ευθαρσώς πως φυσικά διακοπές εξακολουθούν να γίνονται και μάλιστα καθημερινά, πως ο κ. Σκάρκος «προφανώς δεν σας είπε την αλήθεια επειδή σας … φοβήθηκε» (!!!) και πως η ίδια θα συνεχίσει να κάνει την δουλειά της (δηλαδή να δίνει εντολές για κόψιμο ηλεκτροδότησης σε ανήμπορους πολίτες). Μάλιστα, έδειξε ιδιαίτερα … δυσαρεστημένη από την επίσκεψή μας και αρνήθηκε να ενημερώσει για τα σχετικά στοιχεία (αριθμό διακοπών κλπ). Σημειώνεται εδώ πως ο ΔΕΔΔΗΕ είναι (τουλάχιστον ακόμα …) ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. Η κ. Κορογώνα – και η κάθε κ. Κορογώνα- ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, δηλαδή από τους ίδιους τους πολίτες εναντίον των οποίων … «κάνει την δουλειά της».

Επισημαίνουμε λοιπόν δημόσια αυτό που επισημάναμε στους αρμόδιους στην διάρκεια αυτών των παρεμβάσεων: εμείς θεωρούμε ως κύριους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για την φτώχεια και την δυστυχία του κοσμάκη το μαύρο μέτωπο κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ και τις εθελόδουλες ευρωμνημονιακές κυβερνήσεις, όμως θεωρούμε ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ όλους τους βολεμένους σε ζεστές πολυθρονίτσες που εφαρμόζουν αυτήν την καταστροφική πολιτική σε όλα τα επίπεδα ως γρανάζια ενός απάνθρωπου γραφειοκρατικού μηχανισμού. Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ «εκτελώ εντολές» ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ.

Άλλωστε είχε απορριφθεί ως δικαιολογία και στην δίκη της Νυρεμβέργης …

  • ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ !
  • ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΗ !

Περιστέρι ενάντια στους Πλειστηριασμούς και τις αποκοπές Ηλεκτροδότησης

https://peristerienantiastouspleistiriasmous.wordpress.com

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. 6983047356

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "