Χριστουγεννιάτικο happening από το ανθοπωλείο Matthews για τη στήριξη της Γέφυρας ζωής

Κατηγορία: Περιστέρι Επιχειρήσεις

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, σ’ ένα άκρως εορταστικό κλίμα, το ανθοπωλείο MATTHEW'S Luxury Concepts, Τζων Κένεντυ 140 Περιστέρι, οργάνωσε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση βοηθώντας τον εθελοντικό πολυχώρο Γέφυρα ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα μέσω της διάθεσης μέρους των εσόδων για την οικονομική ενίσχυσή του.

Η Γέφυρα ζωής βρισκόταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του εορταστικού αυτού event με σκοπό τη στήριξη τόσο της αλληλέγγυας αυτής πρωτοβουλίας όσο και του ίδιου του συλλόγου μέσα από την πώληση ημερολογίων που εκδίδει η “Γέφυρα ζωής” και ενημερώνοντας τον κόσμο για τους σκοπούς αλλά και τις δράσεις του συλλόγου.


 

Τέλος, εορταστικές συνθέσεις, πρωτότυπα σχέδια, ποικίλες ιδέες για είδη δώρων, μουσική αλλά και γλυκά κεράσματα είναι ένα μόνο δείγμα των όσων περίμεναν τον κόσμο που επέλεγε να στηρίξει με την παρουσία του το χριστουγεννιάτικο αυτό happening .

Ζητήσαμε από τον Ματθαίο από το ανθοπωλείο Matthews να μας πει δυο λόγια:

«Δεν θέλω να σας κουράσω ούτε να πω πολλά λόγια αυτό που θέλω να πω είναι πως σήμερα ζήσαμε κάτι διαφορετικό γνώρισα ανθρώπους που το μόνο που έχουνε να δώσουνε σε αυτή τη ζωή είναι η αγάπη, Ο εθελοντισμός είναι η ζωή τους Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό που έκανα σήμερα με έκανε πολύ περήφανο άνθρωπο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Γέφυρα Ζωής που με εμπιστεύτηκε.

Να πραγματοποιήσω μία τόσο σπουδαία μέρα που πραγματικά θα μείνει χαραγμένη στη ζωή μου, θέλω να πω πως, ότι χρειαστούν τα παιδιά εγώ θα είμαι εδώ. Να έχετε ένα υπέροχο βράδυ νιώθω πραγματικά περήφανος. Όχι μόνο εγώ αλλά και συνεργάτες μου. Υποκλίνομαι σε όλους σας ... Παιδιά βοηθήστε ανθρώπους.

Το καλό πάντα γυρίζει πίσω. Μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό ... Και εγώ νιώθω τόσο περήφανος και συγκινημένος που άνοιξα το μαγαζί μου για όλους εσάς και θα το κάνω ξανά και ξανά και ξανά και ξανά ... Σας ευχαριστώ από καρδιάς


…………………………………..

Εμείς σε ευχαριστούμε πολύ για όλα.

Υπέροχοι άνθρωποι δημιουργούν υπέροχα σκηνικά !Κάθε δική σας συνεισφορά, στηρίζει το δικό μας εθελοντικό έργο

Κάντε τη δωρεά σας μέσω του site μας με ένα κλικ! http://www.gefirazois.gr

Ο μεγαλύτερος στόχος για τον εθελοντικό Πολυχώρο Δημιουργίας και Έκφρασης Παιδιών

και Νέων με Νοητική Υστέρηση - Φάσμα Αυτισμού είναι η «Γέφυρα Ζωής »

Είναι να καταφέρει να συνεχίσει !!

…………………………………….


ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

  • Tel: +30 211 21 43 437
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Web: http://gefirazois.gr
  • blogspot: http://gefyrazwhs. blogspot.gr
  • Facebook: ΓΕΦΥΡΑ-ζωής
  • Twitter: @gefirazois
  • Instagram: gefira zois

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "