Αλέξανδρος Πλέστης: Υποβαθμίζονται οι περιφερειακές αγορές της πόλης μας – Βασίλης Μπέτσης: Αμήχανη απάντηση με «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»…

Κατηγορία: Περιστέρι Επιχειρήσεις


Αλέξανδρος Πλέστης: YΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Συγχαρητήρια στην δημοτική αρχή για τον πρωτότυπο εορταστικό στολισμό του κέντρου Περιστερίου.

Γίνεται πόλος έλξης για χιλιάδες πολίτες και δίνει ανάσα στην κεντρική αγορά της πόλης μας . Όμως κύριοι της δημοτικής αρχής για άλλη μια φορά παραβλέψατε το γεγονός πως χιλιάδες οικογένειες έχουν μικροεπιχειρήσεις στις περιφερειακές αγορές της πόλης μας. Πιστοί στην ιδεολογία του συγκεντρωτισμού αρνείστε να αποκεντρώσετε τις εορταστικές εκδηλώσεις . Δεν θέλετε η πλειοψηφία των πολιτών να νοιώσει την ελπίδα, την αλληλεγγύη και την αισιοδοξία συναισθήματα που λαμβάνουν χώρα σε εορταστικές εκδηλώσεις με διαφορετικές παραστάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα .

Καλούμε την δημοτική αρχή Περιστερίου να αναλογιστεί τις ευθύνες της για την υποβάθμιση των περιφερειακών αγορών της πόλης μας .

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ δεν είναι μόνο το τρίγωνο Τσαλδάρη- Σαρανταπόρου- Β. Αλεξάνδρου. Περιστέρι είναι και ο λόφος Αξιωματικών και ο Άγιος Ιερόθεος και η Νέα Ζωή και η Ανθούπολη και το Μπουρνάζι και η Αγία Τριάδα. Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες αδιαφορίας του συνόλου της πόλης μας από την δημοτική αρχή.

Καλούμε τους πολίτες του Περιστερίου να αγκαλιάσουν και να συμμετέχουν καθολικά στις εκδηλώσεις που δημιουργούνται στις γειτονιές τους από συλλόγους, σωματεία, φορείς. Ευχόμαστε στους συμπολίτες μας ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με υγεία, ευτυχία, ειρήνη και οικονομική ανάκαμψη το 2015.

Θα δίνουμε πάντα δυναμικά το παρόν στα δρώμενα της πόλης για το σύνολο των πολιτών

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Αλέξανδρος Πλέστης, Επικεφαλής Δημοτικής Ομάδας ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Βασίλης Μπέτση,ς Αντιδήμαρχος Περιστερίου: «Μέρες Χριστουγέννων, μέρες Χαράς και Αισιοδοξίας, μέρες Αλληλεγγύης»

(ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΛΕΣΤΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ»)

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ! ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!

Όλη η Πόλη στολισμένη από άκρον σ’ άκρον. Τα γιορτινά στολίδια έχουν φτάσει και στην πιο μακρινή πλατεία και στον τελευταίο δρόμο της Πόλης.

Οι εκδηλώσεις έχουν ξεκινήσει καθημερινά και ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ζει σε ένα περιβάλλον γιορτινό.

Το γιορτινό τρενάκι περιδιαβαίνει την Πόλη και όσοι συμμετέχουν στην γιορτή καμαρώνουν που το Περιστέρι το ζηλεύουν ΟΛΟΙ!!!

Το γιορτινό πρόγραμμα το έχουν διαβάσει ΟΛΟΙ, και γνωρίζουν ότι εκτός από την κεντρική πλατεία, οι δράσεις έχουν προγραμματιστεί για όλες τις περιοχές.

ΘΕΑΤΡΟ «ΕΦΗ» (Κηπούπολη)

ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΩΝ (Μαζαράκη)

Πλατεία Αγίου Γεωργίου (Ιερόθεος)

Πλατεία Αραχώβης και Τζών Κέννεντυ (Λόφος)

Η φιλαρμονική του Δήμου είναι ΠΑΝΤΟΥ και στο τελευταίο στενό.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Ας ρωτήσει ο κύριος Πλέστης…

Αντιδήμαρχος Περιστερίου, Βασίλης Μπέτσης

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "