21ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου: «Επιδαπέδια Παιχνίδια» από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Κατηγορία: Περιστέρι Εκπαιδευτικά


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, «Προσκόπων & Αθήνας», με την ευγενική συμμετοχή των μελών του, δημιούργησε σειρά επιδαπέδιων παιχνιδιών στον προαύλιο χώρο του σχολείου για τους μαθητές και καλεί τα μέλη των Συλλόγων Γονέων των άλλων σχολείων την Παρασκευή 25 Μαΐου στις 5:30 μ.μ. να τα γνωρίσουν…

------------------------

Υλοποίηση Σχεδίου «Επιδαπέδια Παιχνίδια» από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 21ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου”

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου μας να κατασκευάσουμε«Επιδαπέδια Παιχνίδια»στον αύλιο χώρο του σχολείου μας.

Η δράση μας αυτή περιλαμβάνει την κατασκευή επιδαπέδιων παιχνιδιών στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, με σκοπό τα παιδιά μας να περνάνε δημιουργικά τον χρόνο του διαλείμματος, αλλά και των ελεύθερων ωρών τους και όχι αδιάφορα και βαρετά όπως γίνεται μέχρι σήμερα, δίνοντας συγχρόνως μια όμορφη νότα στη γενική εικόνα του σχολείου.

Στην προσπάθειά μας αυτή, οι μόνοι συμμέτοχοι ήταν οι ίδιοι οι γονείς που με προσωπική εργασία και οικονομική στήριξη εκπόνησαν το όλο έργο. Ήδη και άλλοι Σύλλογοι Γονέων υιοθετούν την πρωτοβουλία μας και υλοποιούν αντίστοιχες δράσεις!

Με χαρά λοιπόν σας αποστέλλουμε συνημμένα φωτογραφίες και αναλυτικές οδηγίες, όλων των κατασκευών και σας προσκαλούμενα μας επισκεφτείτε την Παρασκευή 25 Μαΐου και ώρα 5:30 μμ να τα δείτε από κοντά και να κοινοποιήσετε το αποτέλεσμα και στα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου μας, ώστε να εμπνευστούν από αυτό!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων 

Τα επιδαπέδια παιχνίδια που σχεδιάσθηκαν στο προαύλιο του σχολείου και η περιγραφή τους


Με εκτίμηση

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

21ου Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "