Μοναδική Προσφορά του Δ.ΙΕΚ Περιστερίου: Δράσεις και προσφορές «ομορφιάς» με αφορμή την ημέρα της γυναίκας!!!

Κατηγορία: Περιστέρι Εκπαιδευτικά


Λάβαμε και δημοσιεύουμε μήνυμα του Διευθυντή του Δημόσιου ΙΕΚ Περιστερίου για την ημέρα της γυναίκας. Με αυτό γίνεται γνωστό ότι το Δ,ΙΕΚ Περιστερίου για τρείς συνεχείς ημέρες, 6.7. & 8 Μαρτίου θα προσφέρει δωρεάν περιποιήσεις ομορφιάς, όπως χτένισμα, περιποίηση προσώπου και άκρων (νυχιών) στα εργαστήρια του 3ου & 4ου ΕΚ Περιστερίου. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ή πληροφορία για το αν θα υπάρξει και προσφορά για την περιποίηση σώματος, όπως στο πρόσφατο παρελθόν είχε γίνει με το 3ο ΕΚ.

Στην ανακοίνωση (σε μορφή αφίσας) δεν υπάρχει καμία αναφορά αν θα υπάρχουν εισοδηματικά, ηλικιακά ή άλλου είδους κριτήρια για τους δημότες και τις δημότισες που θα γίνουν δεκτές στα δύο Εργαστηριακά Κέντρα για δεχθούν τις προσφερόμενες περιποιήσεις ομορφιάς.

Το μήνυμα:

«Σας αποστέλλω την αφίσα με τη δράση του Δ.ΙΕΚ Περιστερίου με αφορμή την ημέρα της γυναίκας.

με εκτίμηση

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ

6944635918»


-----------------

Vukentra.gr: Εύγε και συγχαρητήρια στον Διευθυντή του Δ.ΙΕΚ Περιστερίου κ. Παν. Καλαμπαλίκη που συνεχίζει την ατυχήσασα προσπάθεια της Διεύθυνσης του 3ου ΕΚ Περιστερίου να προσφέρει τις ίδιες δράσεις και υπηρεσίες στους δημότες και τις δημότισες της Πόλης. Πιθανολογούμε και αναμένουμε ότι η Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Περιστερίου, επ’ ευκαιρία άλλων επερχόμενων επετείων θα προχωρήσει και σε άλλες δράσεις, σε αντιστοιχία πάντα με τις ειδικότητες που λειτουργούν σ’ αυτό, όπως π.χ. δράσεις σύνταξης και υποβολής φορολογικών δηλώσεων, εγκαταστάσεις και ρύθμισης ψυκτικών και κλιματιστικών μηχανημάτων, συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων, κατασκευής και συντήρησης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, κλπ.

Σε αναμονή λοιπόν κι εμείς εδώ είμαστε να τις προβάλουμε…

Εκπαιδ-άρχης

Vukentra.gr

-------------------

Δείτε ακόμη:

Εκπληκτικό: Περιποίηση σώματος & Προσώπου και hair styles women's ant men's στο 3ο ΕΚ Περιστερίου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "