Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη συναυλία αλληλεγγύης στο Άλσος Περιστερίου

Κατηγορία: Περιστέρι Εκδηλώσεις


ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Περισσότεροι από δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) πολίτες παρακολούθησαν τη μεγαλύτερη συναυλία αλληλεγγύης στο ομορφότερο Άλσος της Αττικής, το Άλσος Περιστερίου που διοργανώθηκε στις 25 Ιουνίου 2018 από το Δήμο Περιστερίου, σε συνεργασία με την Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος (ΕΤΕ).

Τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού έδωσαν αφιλοκερδώς το «παρών» για τη συγκέντρωση τροφίμων για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (άποροι, άστεγοι, άνεργοι, χαμηλόμισθοι, καλλιτέχνες κ.α.).

Χαρακτηριστικές ήταν οι εικόνες μέσα και έξω από το Άλσος Περιστερίου, χιλιάδες κόσμου κάθε ηλικίας παρακολουθούσαν τη συναυλία αλληλεγγύης στα δύο θέατρα «Τέχνη στην Πέτρα» και «Ελιά και Δάφνη», αλλά και σε άλλα σημεία που είχαν στηθεί μεγάλες οθόνες.


 

Συγκινητικές σκηνές εκτυλίχθηκαν όταν οι πολίτες έφθαναν στην είσοδο του Άλσους φέρνοντας μαζί τους τρόφιμα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα, γεμίζοντας τα φορτηγά του Δήμου Περιστερίου.

Στη συναυλία αφιλοκερδώς τραγούδησαν οι: Θέμης Αδαμαντίδης, Αντύπας, Βάλια Βρεττού, Χάρης Γαλάνης, Μάκης Δημάκης, Πέγκυ Ζήνα, Τάσος Κατοπόδης, Έλλη Κοκκίνου, Θανάσης Κομνηνός, Νίκος Κουρκούλης, Δημήτρης Κοντογιάννης, Κωνσταντίνα, Κώστας Μαρτάκης, Χρήστος Μενιδιάτης, Τζωρτζίνα Νικάκη, Λιζέτα Νικολάου, Φίλιππας Νικολάου, Λευτέρης Πανταζής, Ζωή Παπαδοπούλου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Κώστας Σκόνδρας, Master Tempo. Ενορχήστρωση: Γιώργος Παγιατής. Την εκδήλωση παρουσίασαν η Ελένη Φιλίνη και ο Κώστας Σκόνδρας.


 

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, εκφράζει τις ευχαριστίες του, ανοικτά όλους τους τραγουδιστές και μουσικούς, την Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδας, καθώς και τους χιλιάδες πολίτες που πρόσφεραν από το υστέρημά τους για να γεμίσουν τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν αυτό που πρέπει, στον συνάνθρωπο που η ζωή δεν φάνηκε δίκαιη μαζί του.


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδας (ΕΤΕ) Λάκης Χαλκιάς, ευχαρίστησε και δημόσια τους συμμετέχοντες αφιλοκερδώς στην εκδήλωση συναδέλφους, τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη για την άψογη συνεργασία, τους συνεργάτες του και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "