Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ιουνίου του Δήμου Περιστερίου

Κατηγορία: Περιστέρι Εκδηλώσεις


ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΘΕΑΤΡΑ ΦΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου διοργανώνονται μεγάλες συναυλίες, μοναδικές παιδικές παραστάσεις, ειδικές μουσικές βραδιές, χορευτικές εκδηλώσεις και μαθητικές δημιουργίες για τον Ιούνιο 2018, στο Άλσος Περιστερίου και στα Θέατρα Φοίνικα και Πολιτών. Είσοδος Ελεύθερη Παντού!

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως εξής:

ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Παραδοσιακή - χορευτική εκδήλωση από την “Αδελφότητα Κρητών Περιστερίου”

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Γιορτή Λαϊκών Αγορών με μεγάλη συναυλία με τον Βασίλη Κορακάκη - Θέατρο "Τέχνη στην Πέτρα"

20.00  Παράσταση καραγκιόζη - Θέατρο "Ελιά και Δάφνη"

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 “Στου κύκλου τα γυρίσματα”. Παραδοσιακή εκδήλωση από τον

Λαογραφικό χορευτικό όμιλο “ΚΡΗΤΕΣ”

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο. Τα εκπαιδευτήρια “Αυγουλέα - Λιναρδάτου” τιμούν τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη. Συμμετέχουν: η χορωδία, η ορχήστρα, οι εκπαιδευτικοί και απόφοιτοι μαθητές του σχολείου

ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο. Τα εκπαιδευτήρια “Αυγουλέα - Λιναρδάτου” τιμούν τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη. Συμμετέχουν: η χορωδία, η ορχήστρα, οι εκπαιδευτικοί και απόφοιτοι μαθητές του σχολείου

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Ετήσια εκδήλωση “Όμορφα που αρμενίζουμε” από το Πολιτιστικό και χορευτικό Σύλλογο “Κίνηση και Ρυθμός”. Παραδοσιακοί χοροί και ZUMBA. Επιμέλεια: Τσιακμάκη Φωτεινή και Τσιακμάκης Δημήτρης

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Γιορτάζουμε την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής με την ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Γιορτή “Χορόπολις καλοκαίρι 2018” από τον Σύλλογο “ΧΟΡΟΠΟΛΙΣ”

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Χορευτική εκδήλωση. Παραδοσιακοί χοροί, Λαϊκοί χοροί, Μοντέρνες χορογραφίες (ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ), Ρυθμική Γυμναστική. Πολιτιστικός Σύλλογος Περιστερίου “ΠΟΛΥΜΝΙΑ”

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Παραδοσιακοί χοροί από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου ως τη σύγχρονη εποχή. Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος “ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ”

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.30 Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης. Ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με την Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος (ΕΤΕ) διοργανώνουν μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για τη συγκέντρωση τροφίμων για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τραγουδιστές (άποροι, άστεγοι, άνεργοι, χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, μονογονεϊκές οικογένειες κλπ). Συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι τραγουδιστές:

ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣ, ANTYΠΑΣ, ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ, ΔΗΜΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ, ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΖΗΝΑ ΠΕΓΚΗ, ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΛΛΗ, ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΙΤΣΑ, ΡΟΚΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΣΤΑΝ, ΧΑΤΖΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ. ΓΑΛΑΝΗΣ ΧΑΡΗΣ, ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΝΙΚΑΚΗ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ κ.α. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΓΙΑΤΗΣ (ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ).

ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Συναυλία “Απ' τα βάθη της ψυχής”. Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΖΑΧΟΥ σας προσκαλεί σε μία μουσική περιπλάνηση με τραγούδια αγαπημένων Ελλήνων και ξένων συνθετών. Μελωδίες των Μ. Χατζιδάκι, Ν. Κυπουργού, Μ. Θεοδωράκη, Ε. Καραΐνδρου, Νino Rota, Nick Cave κ.α., μπλέκονται με γνωστά ρετρό ακούσματα, πορτογαλικά φάντος και τραγούδια της κάτω Ιταλίας και ζωντανεύουν σε μια μουσική παράσταση, στην οποία ξετυλίγονται συναισθήματα απ’ τα βάθη της ψυχής.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Πανόραμα Παραδοσιακών χορών από κάθε άκρη της Ελλάδας. Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος "ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ".

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Μουσική συναυλία Εθνικού Ωδείου. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Παντελής Γούσας

---------------------------

ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Καλοκαιρινή εκδήλωση Εκπαιδευτηρίων “ΑΥΓΟΥΛΕΑ - ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ”

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Καλοκαιρινή εκδήλωση Ιδ. Παιδικού Σταθμού “ΡΟΔΟΠΑΡΕΑ”

ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Καλοκαιρινή εκδήλωση της Σχολής χορού “ΚΥΠΡΙΩΤΟΥ”

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Καλοκαιρινή εκδήλωση Ιδ. Παιδικού Σταθμού “ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΣ”

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Καλοκαιρινή εκδήλωση Ιδ. Παιδικού Σταθμού “BABYLAND”

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ

19:00 Καλοκαιρινή εκδήλωση “ΤΥΡΤΑΙΟΣ Α.Μ.Ε.Α”

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. “ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ”

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Ετήσια εκδήλωση του Ιδιωτικού Ωδείου “ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ”

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Ετήσια εκδήλωση Συλλόγου “ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ”

-------------------------------

ΘΕΑΤΡΟ ΦΟΙΝΙΚΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

20:00 Καλοκαιρινή εκδήλωση Εκπαιδευτηρίων “Μιλένα”

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ

20:30 Μουσικοθεατρική παράσταση “Πέτρινα Μονοπάτια - Νόστος”.

16ο Γυμνάσιο Περιστερίου, σύμπραξη με το Μουσικό Σχολείο Αλίμου

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

19.30 Καλοκαιρινή εκδήλωση 12ου Παιδικού Σταθμού Δήμου Περιστερίου

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ

20:00 Καλοκαιρινή γιορτή Παιδικού Σταθμού “Αγωγή & Φροντίδα”

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

20:00 Καλοκαιρινή γιορτή Παιδικού Σταθμού “Αγωγή & Φροντίδα”

ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ

20.00 Θεατρική παράσταση “Ο Προεστός” από τα παιδιά του Συλλόγου “Χορόπολις”

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ

20:00 Καλοκαιρινή παράσταση Σχολής χορού “Eva Dance Academy”

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση



«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "