«Αναπτυξιακή Σύσκεψη» στο Περιστέρι για το μέλλον της Πόλης

Κατηγορία: Περιστέρι Δημοτικό Συμβούλιο


Διερεύνηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων του Δήμου Περιστερίου

Ευρεία σύσκεψη εργασίας με θέμα την εκπόνηση επιστημονικής πρότασης για τις αναπτυξιακές δυνατότητες του Δήμου Περιστερίου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 στο δημαρχείο, ανάμεσα στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Ανάπτυξης Αλέξη Σταυρούλια και την ομάδα καθηγητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Συμμετείχαν ο Επιστημονικά Υπεύθυνος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Παναγιώτης Καλδής, ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης & Τουρισμού Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Περικλής Λύτρας, ο Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Πέτρος Καλαντώνης, ο Επ. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Άρης Παπαγρηγορίου, η Επ. Καθηγήτρια του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Δέσποινα Σδραλή, η Υποψ. Διδάκτορας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Βίκυ Καραγιάννη, η Σύμβουλος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Κατερίνα Αλεξοπούλου, καθώς και τα στελέχη της Οικονομικής Διεύθυνσης του Δήμου Περιστερίου.

Κατά τη σύσκεψη ο κ. Σταυρούλιας τόνισε ότι: "Τα μεγάλα και πολλά έργα υποδομής που συντελέστηκαν τα τελευταία χρόνια έχουν μετατρέψει το Περιστέρι σε πυλώνα προοπτικής, η Δημοτική Αρχή του Ανδρέα Παχατουρίδη δεν θα πάψει να ανεβάζει όλο και ψηλότερα τον πήχη στο μέλλον".

Ο Δήμος Περιστερίου τα τελευταία χρόνια ηγείται ενός εκ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων Δήμων της χώρας και αποτελεί και μια πόλη, προόδου και της αισιοδοξίας.

Η εμπεριστατωμένη πρόταση για τη διερεύνηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων αναμένεται να αποτελέσει ένα επικαιροποιημένο επιστημονικό εργαλείο, προκειμένου να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία της πόλης.

Σε ανοιχτή εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι αναπτυξιακές προτάσεις από την επιστημονική ομάδα, παρουσία εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης του Περιστερίου.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "