Στέφ. Παπαδόπουλος: Τέλος στην υπονόμευση και χειραγώγηση της αντιπολίτευσης στο Διοικ. Συμβούλιο της Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π

Κατηγορία: Περιστέρι Δημοτικό Συμβούλιο


Η επαναλαμβανόμενη προσβολή του διοικητικού συμβουλίου της Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π και των αποφάσεων του, έχει προ πολλού ξεπεράσει κάθε όριο και κάθε λογική. Αποτελεί μονόδρομο η καταγγελία για τον τρόπο με τον οποίο μεθοδεύονται οι λήψεις αποφάσεων για όλες σχεδόν τις εκδηλώσεις που πρώτα ανακοινώνονται και κατόπιν καλείται το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π να τις επικυρώσει.

Η αντιπολίτευση αγνοείται προκλητικά, υποβαθμίζεται συνειδητά κι εκτοπίζεται με τακτικισμό, κατά τρόπο προσβλητικό, απαξιωτικό για τον ίδιο τον θεσμό κυρίως. Έτσι, έχει δρομολογηθεί μια άνευ προηγουμένου μονομερής πρακτική από τη διοίκηση, να διαφημίζει πρώτα τις εκδηλώσεις, θεωρώντας δεδομένη την σύμφωνη γνώμη του διοικητικού συμβουλίου ή να προσπαθεί να την ελέγξει, αδιαφορώντας για την οικονομική διαφάνεια, την σύννομη θεσμική λειτουργία και την ηθική των πραγμάτων που είναι υπο-λεπτομέρεια για τη διοίκηση.

Ας γνωρίζουν οι κύριοι της Διοίκησης, ότι δεν πρόκειται να κάνουμε ως αντιπολίτευση ούτε βήμα πίσω, σε ό,τι αφορά το ρόλο μας στην λήψη των αποφάσεων σε όλες τις εκφάνσεις τους, είτε οικονομικές, είτε θεσμικές, είτε ηθικές.

Δεν θα επιτρέψουμε με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο, να γίνει η αντιπολίτευση μέρος άφωνου θίασου υποκατηγορίας, για να εξυπηρετηθούν, ποιος ξέρει τι συμφέροντα και τι επιδιωκόμενα. Αναμφίβολα, όλο αυτό το επαναλαμβανόμενο σκηνικό, δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε κατά λάθος.

Καταγγέλλουμε ρητά και κατηγορηματικά τις πρακτικές της διοίκησης που είναι ταυτόσημες με προφάσεις εν αμαρτίαις, προειδοποιώντας, ότι επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω ενέργειες που προβλέπει ο θεσμικός μας ρόλος.

Περιστέρι 03/10/2017

Στέφανος Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου

Μέλος ΔΣ ΔΕΠΑΔΠ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "