Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Η δημοτική Αρχή εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα «τζόγου» (ανακοίνωση)

Κατηγορία: Περιστέρι Δημοτικό Συμβούλιο


Δήλωση δημοτικών συμβούλων Αριστερής Κίνησης Περιστερίου, 19/9/17

Την περασμένη Πέμπτη 14/9 πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου με ημερήσια διάταξη άνω των 25 θεμάτων που περιλάμβαναν πάσης φύσης ζητήματα (αναμορφώσεις προϋπολογισμών, τεχνικά έργα, υπηρεσιακές ρυθμίσεις κλπ).

Με έκπληξη βλέπουμε την δημοτική αρχή να συγκαλεί νέα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα Τρίτη 19/5, μόλις 5 μέρες μετά την προηγούμενη, και με μόνο 5 θέματα μεταξύ των οποίων την χορήγηση άδειας για συσκευές ηλεκτρονικού τζόγου σε συγκεκριμένη καφετέρια.

Θεωρούμε αδιανόητο να συγκαλείται ολόκληρο δημοτικό συμβούλιο μόνο και μόνο για την ταχεία εξυπηρέτηση κάποιων συγκεκριμένων συμφερόντων και μάλιστα αυτού του συγκεκριμένου είδους.

Καλούμε την δημοτική αρχή να σταματήσει αυτές τις απαράδεκτες πρακτικές.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου

Αντωνία Βαφειάδου – Αθανασοπούλου

Πάνος Παπανικολάου

------------------

Το έγγραφο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Περιστέρι

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αριθ.πρωτ. :

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΤ/ΤΩΝ & ΘΕΑΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣ

Τον Πρόεδρο του

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Φ. ΓΚΕΡΟΥ

Δημοτικού Συμβουλίου

Ταχ.Δ/νση:

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Ταχ.Κωδ. :

121 34

 

Τηλ.:

210-5701116

 

Σας υποβάλλουμε τον υπηρεσιακό φάκελο με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που συγκέντρωσε η υπηρεσία μας προκειμένου να προκαλέσετε απόφαση του Σώματος για την χορήγηση ή μη ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ για Είκοσι (20) Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» σε ισόγειο χώρο, ιδιοκτησίας του κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ επί της οδού ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 28.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ                                                                       Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

-ΓΡ. κ. ΑΝΤ/ΡΧΟΥ

-ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΩΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

                                                                                        ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΣ

-------------------------

Η ημερήσια Διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου (συνεδρίαση 19.6.2017)

                                                                                                                                           Περιστέρι 15/9/2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                             Αριθ. Πρωτ. oικ.: 35729

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πρόσκληση για

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ σύγκληση Συνεδρίασης ( 18η )

Ταχ. Διεύθυνση: Πλ. Δημοκρατίας

Ταχ. Κώδικας: 12134 Προς

Τηλ. 210 - 5701190 Τον Δήμαρχο, τους

Δημοτικούς Συμβούλους & τους

Προέδρους των Δημοτ. Κοινοτήτων 

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 – 69 του Ν. 3852/ 2010 έχω την τιμή να σας καλέσω σε συνεδρίαση του Δ.Σ την 19-9 -2017 ημέρα: Τρίτη και ώρα: 15:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

  • Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2017. (Οικονομική Επιτροπή)
  • Έγκριση αναμόρφωση προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης (Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π.) χρήσης 2017. (Πρόεδρος κ. Καλλιάφας Αν.)
  • Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ)», έτους 2017. (Πρόεδρος κα Κορόγιαννη Πολ.)
  • Έγκριση κατ’ εξαίρεση καθιέρωσης διαφορετικού ωραρίου λειτουργίας διαφόρων υπηρεσιών του Δήμου, έτους 2017, σύμφωνα με τις συνδυασμένες διατάξεις των άρθρων 36 και 48 του Ν. 3584/2007. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)
  • Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών της Διεύθυνσης ΠΟΠ, σύμφωνα με το άρθρο 219 του Ν. 4412/16. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)
  • Χορήγηση ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟΥ για είκοσι (20) Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» σε ισόγειο χώρο, επί της οδού Κουντουριώτου 28, ιδιοκτησίας του κ. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. (Αντ/χος κ. Θεοδωράκος Αναστ.)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ                                                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γενικό Γραμματέα                                           ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δ/ντές, Πρ/νους

Νομική Υπηρεσία

Γρ. Τύπου

Τοπικό τύπο

                                                                                  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΩΛΟΣ

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "