Διοίκηση Παχατουρίδη: Αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, αλλά συνεχίζουμε – Η αντιπολίτευση γιατί διαμαρτύρεται;

Κατηγορία: Περιστέρι Δημοτικό Συμβούλιο


Πληθαίνουν διαρκώς οι αναφορές της Διοίκησης Παχατουρίδη, -μέσα στο δημοτικό συμβούλιο-, ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να αναγνωρίσει τα λάθη της, όπως συνέβη για τελευταία φορά στην συνεδρίαση του Οργάνου, στις 18.5.2017, από την αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κα Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου.

Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν η Διοίκηση Παχατουρίδη βρίσκεται κάτω από πίεση, μετά από ερωτήσεις των συμβούλων της αντιπολίτευσης με τις οποίες, επισημαίνουν στην Διοίκηση του Δήμου δράσεις και ενέργειές της που θεωρούν ότι δεν συνάδουν μα την καλόπιστη πρακτική διοίκησης και ορισμένες φορές με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ταυτόχρονα, η Διοίκηση του Δήμου, όπως εκφράζεται κατά κύριο λόγο, από τον λόγο της αντιδημάρχου Περιβάλλοντος κας Τσιώτα, εξαπολύει διαρκώς επιθέσεις στην αντιπολίτευση γιατί δεν αναγνωρίζει το έργο της, που στοχεύει στη βελτίωση της εικόνας που παρουσιάζει η πόλη και απευθύνει σ’ αυτήν το ερώτημα γιατί διαμαρτύρεται διαρκώς…

Στην πράξη, όμως, φαίνεται ότι η Διοίκηση Παχατουρίδη, μπορεί να μην λαμβάνει υπόψη της ή να απορρίπτει κάθε διαμαρτυρία ή επισήμανση «κακοδιαχείρισης» της αντιπολίτευσης, αλλά λαμβάνει υπόψη της και μάλιστα πολύ σοβαρά, όσα επισημαίνει γραπτά και με οπτικό υλικό το Vukentra.gr.

Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις η ταχύτητα αντίδρασής της στις επισημάνσεις της ιστοσελίδας μας είναι όχι μόνο ταχύτατη, αλλά σχεδόν άμεση.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα:

α). Κοινόχρηστος χώρος πρασίνου, στην Αναγνωστοπούλου-Αγίου Βασιλείου- Καρυάτιδος. Γράψαμε και παρουσιάσαμε οπτικό υλικό για την πλήρη εγκατάλειψή του, από τις υπηρεσίες του δήμου και ιδιαίτερα το Τμήμα Πρασίνου, παρότι δεν απέχει περισσότερο από 150-200 μέτρα από το Άλσος της Πόλης και την αμέσως επόμενη ημέρα και μάλιστα σε νυκτερινή βάρδια, συνεργείο του Δήμου «κούρεψε» το υποτιθέμενο και βαριά καταστρεμμένο πράσινο.

Ο Κοινόχρηστος χώρος πρασίνου, στην Αναγνωστοπούλου-Αγίου Βασιλείου- Καρυάτιδος, στην κατάσταση που επισημάνθηκε με το δημοσίευμά μας

Η έκταση, αυτή βέβαια, συνεχίζει να παραμένει εγκαταλειμμένη, από τις υπηρεσίες του Δήμου. Το αν θα αναγεννηθεί, εξαρτάται, όπως είναι φυσικό από την διοίκηση του Δήμου, οπότε σε αναμονή και έως ότου αυτή εκφράσει τη βούλησή της.

Ο Κοινόχρηστος χώρος πρασίνου, στην Αναγνωστοπούλου-Αγίου Βασιλείου- Καρυάτιδος, λίγο μετά το δημοσίευμά μας

β) Γωνία Δωδεκανήσου και Αγίου Βασιλείου. Περιπαικτικά τον ονομάσαμε «Μπακλαβάς Γωνία». Πρόκειται για όσους έχουν επισκεφθεί ή περάσει από το συγκεκριμένο σημείο, για ένα μίνι πέτρινο καθιστικό που κατασκευάσθηκε για άγνωστο λόγο από τη διοίκηση του Δήμου, αφού βέβαια, πρώτα αποκόπηκε τμήμα του κοινόχρηστου πρασίνου, όπως είναι χαρακτηρισμένη όλη η έκταση του Εκθεσιακού Κέντρου.

Γωνία Δωδεκανήσου και Αγίου Βασιλείου, στην κατάσταση που επισημάνθηκε με το δημοσίευμά μας

Γωνία Δωδεκανήσου και Αγίου Βασιλείου, στην κατάσταση που επισημάνθηκε με το δημοσίευμά μας

Γωνία Δωδεκανήσου και Αγίου Βασιλείου, στην κατάσταση που επισημάνθηκε με το δημοσίευμά μας

Πριν «ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις» και αμέσως μετά το δημοσίευμά μας στο οποίο υπήρχε η επισήμανση, εγγράφως και με οπτικό υλικό της μη ολοκλήρωσής του τεχνικά και της «εγκατάλειψής» του από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου με σημεία επικίνδυνα για τους πεζούς, οι τελευταίες «επέστρεψαν» διορθώνοντας μέρος από αυτές και αποδίδοντας το επίπεδο διάβασης των πεζών ασφαλές και χωρίς κινδύνους γι’ αυτούς…

Γωνία Δωδεκανήσου και Αγίου Βασιλείου, λίγο μετά το δημοσίευμά μας

Γωνία Δωδεκανήσου και Αγίου Βασιλείου, λίγο μετά το δημοσίευμά μας

γ) Γωνία Αναπαύσεως και Λάρνακος. Έχουμε επισημάνει αρκετές φορές την εγκατάλειψή του από το Δήμο και το μπάζωμά του, αν και πρόκειται για χώρο χαρακτηρισμένο ως κοινόχρηστο πράσινο. Το τελευταίο σημείωμά μας για αυτόν το χώρο, αφορούσε την προσπάθεια ασφαλτόστρωσης του σημείου που έχει «μπαζωθεί».

Γωνία Αναπαύσεως και Λάρνακος, στην κατάσταση που επισημάνθηκε με το δημοσίευμά μας

Γωνία Αναπαύσεως και Λάρνακος, στην κατάσταση που επισημάνθηκε με το δημοσίευμά μας

Η αντίδραση των υπηρεσιών του Δήμου, ήταν και σ’ αυτή ακαριαία. Αμέσως μετά το δημοσίευμά μας, προχώρησαν στην αποξήλωση του μικρού τμήματος (ήταν η αρχή;) ασφαλτόστρωσης που είχε πέσει σ’ αυτό το σημείο.

Γωνία Αναπαύσεως και Λάρνακος, λίγο μετά το δημοσίευμά μας

Γωνία Αναπαύσεως και Λάρνακος, λίγο μετά το δημοσίευμά μας

Στο δια ταύτα…

Δεν μπορούμε να πούμε αν η Διοίκηση Παχατουρίδη «αναγνωρίζει τα λάθη της», όπως η ίδια διατείνεται μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, αφού δεν έχουμε μέχρι τώρα ενδείξεις ή αποδείξεις γι’ αυτό.

Αναγνωρίζει, όμως, όπως εκ των πραγμάτων φαίνεται, ότι «στραβό» ή σφάλμα της επισημαίνει το Vukentra.gr και προβαίνει σε άμεση διόρθωσή του…

Το γιατί το κάνει; Πέρα από το προφανές, είναι ένα ερώτημα που η ίδια θα πρέπει να απαντήσει…

«Δημ-άρχης»

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "