Δημοσιογράφο για το Γραφείο Τύπου προσλαμβάνει ο Δήμος Περιστερίου με μηνιαία αμοιβή 2.000 ευρώ

Κατηγορία: Περιστέρι Δημοτικό Συμβούλιο

 

Ο Δήμος Περιστερίου πρόκειται να προσλάβει Δημοσιογράφο για το γραφείο Τύπου που διαθέτει. Ήδη με δύο αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκαν α) η δαπάνη για την αμοιβή του μέχρι το τέλος του χρόνου και β) οι εργασίες που θα είναι υποχρεωμένος να κάνει. Η τελική έγκριση θα δοθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, στην αυριανή συνεδρίασή του Πέμπτη 23.2.2017. 

Να σημειωθεί ότι η θέση του Δημοσιογράφου, στο Γραφείο Τύπου του Δήμου, είναι πολύ καλά αμειβόμενη, αφού σύμφωνα τις προαναφερθείσες αποφάσεις της ΟΕ, έχει εγκριθεί το ποσό των 2.000 ευρώ το μήνα και συνολικά 20.000 ευρώ μέχρι το τέλος του έτους. 

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Δήμος Περιστερίου θα προχωρήσει σε ανακοίνωση για την πρόσληψη δημοσιογράφου ή θα γίνει αυτή με απευθείας κλίση στον πλέον κατάλληλο κατά την κρίση της Διοίκησης Παχατουρίδη. 

Πληροφορίες που αναφέρουν ότι έχει ήδη αποφασισθεί ποιος δημοσιογράφος θα προσληφθεί για την θέση αυτή, δεν έγινε δυνατό να διασταυρωθούν. Παράγοντες του Δήμου εικάζουν ότι το πρόσωπο που τελικά θα προσληφθεί είναι ο Δημοσιογράφος που προσλαμβάνεται χωρίς καμία προκήρυξη τα τελευταία τέσσερα τουλάχιστον χρόνια με την ίδια ή σχεδόν την ίδια αμοιβή, αν και εργάζεται σε τοπικό ΜΜΕ. Το αν επαληθευτούν αυτές οι εικασίες θα το δούμε σύντομα… 

Σε ότι αφορά τα εργασίες που θα κλιθεί να φέρει σε πέρας ο Δημοσιογράφος που θα προσληφθεί, η πρώτη απόφαση της ΟΕ τις ορίζει σε: 

  • Αναρτήσεις ενημερωτικών θεμάτων και προγραμμάτων στο portal (site) του Δήμου Περιστερίου www.peristeri.gr για την ενημέρωση των δημοτών
  • Απαντήσεις και διεκπεραιώσεις προς τους αρμόδιους των αιτημάτων – παραπόνων των πολιτών, που έρχονται μέσω e-mail στο portal (site) του Δήμου Περιστερίου www.peristeri.gr
  • Ενημέρωση της Διοίκησης και υπηρεσιακών παραγόντων για τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Δήμο Περιστερίου, την Δυτική Αθήνα και Τοπική Αυτοδιοίκηση.
  • Επικοινωνία με δημοσιογράφους για τα θέματα του Δήμου Περιστερίου και ενημέρωση του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων, προκειμένου να υπάρχει σωστή ενημέρωση των δημοτών και κατοίκων της πόλης μας
  • Δημοσιογραφική κάλυψη των δραστηριοτήτων για την ενημέρωση των πολιτών.
  • Σύνταξη και αποστολή μέσω e-mail των δελτίων τύπου, που αφορούν δραστηριότητες (δράσεις, προγράμματα, εκδηλώσεις, πρόνοια κ.λ.π.) του Δήμου, του Δημάρχου, των Δημοτικών οργανισμών, της Δημοτικής επιχείρησης. 
  • Διαχείριση των σχέσεων του Δήμου με τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επιμέλεια των δημοσιευμάτων και των δελτίων τύπου του Δήμου.
  • Επιμέλεια των ενημερωτικών εκδόσεων ή εκπομπών του Δήμου στα ΜΜΕ.
  • Για όποιον ενδιαφέρεται για την θέση και έχει τα προσόντα (!!!) οι ποιο άνω εργασίες θα γίνονται σε συνεργασία με το Γραφείο τύπου & επικοινωνίας του Δήμου μας…


«Ο Κολάζων και Σχολάζων»

 

Vukentra.gr

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "