Το Περιστέρι στο Έλεος της Αδιαφορίας – Απαιτούμε Λύσεις Τώρα…

Κατηγορία: Περιστέρι Δημοτικό Συμβούλιο


Με μία κοινή ανακοίνωση τους, οι δύο μεγαλύτερες δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο Δήμο, θέτουν το δάκτυλο επί τον τύπω των ήλων, για τα αντιπλημμυρικά έργα και τις υποδομές της πόλης, τις καταστροφές που προκάλεσαν και προκαλούν κάθε φορά και στηλιτεύουν την «εγκληματική» αδιαφορία της διοίκησης Παχατουρίδη που δεν δίνει λύσεις σε κανένα από τα προβλήματα των πολιτών.

Προαναγγέλουν, μάλιστα, κινητοποιήσεις προκειμένου η διοίκηση Παχατουρίδη να τεθεί ενώπιον των ευθυνών της και να «προκληθεί» να δώσει επιτέλους λύσεις στα προβλήματα των δημοτών και της πόλης που καταρρέει.

………………..

Όλη η ανακοίνωση των δύο δημοτικών παρατάξεων:

Περιστέρι με Όλους – Ανατροπή

Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι 

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ…

Ανοχύρωτη πόλη, έρμαιο της αδιαφορίας και την υποκριτικής στάσης της διοίκησης του Δήμου είναι πλέον η πόλη μας.

Σε κάθε επικίνδυνο καιρικό φαινόμενο ανησυχούμε όλοι μας αν το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ θα συμπεριληφθεί ή όχι στον θλιβερό κατάλογο των πόλεων που θα θρηνήσουν θύματα.

Οι συνεχόμενες θλιβερές εικόνες που παρουσιάζει η Πόλη εξαιτίας της ανυπαρξίας βασικών υποδομών αλλά και από την εγκληματική παραμέληση και το ξεχαρβάλωμα των λίγων υπαρχουσών υποδομών που έγιναν δεκαετίες πριν, το συνεχές μαστίγωμα των ανθρώπινων αντοχών των δημοτών της πόλης μας έχουν πλέον ονοματεπώνυμο, λέγονται διοίκηση Παχατουρίδη.

Τα προβλήματα με καιρικά φαινόμενα έχουν καταντήσει να είναι πλέον παράγοντας φόβου και τρόμου για τους δημότες. Είναι νωπές οι μνήμες όλων μας από τις περσινές βιβλικές καταστροφές σε πολλές περιοχές της πόλης μας. Μπορεί από θαύμα να μην θρηνήσαμε νεκρούς συμπολίτες μας αλλά οι πληγέντες ακόμη και σήμερα, όχι μόνο δεν έχουν επουλώσει τις πληγές τους αλλά και ζουν με μεγαλύτερη αγωνία για το τι θα συμβεί κάθε φορά που αρχίζει να βρέχει. Οι προειδοποιήσεις μας προς την δημοτική αρχή ήταν έντονες και επίμονες. Δυστυχώς όμως όλα αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με το γνωστό ψεύτικο ύφος της δήθεν «συμπόνιας» της διοίκησης που αρέσκεται μόνο σε εξαγγελίες – σαπουνόφουσκες και φωτογραφίες για τα δελτία τύπου. Το 62% που επικαλείται κάθε φορά ο κος Δήμαρχος δεν αποτελεί άλλοθι για την εγκληματική αδιαφορία του!!!

Όλο το Περιστέρι αποτελεί ανοχύρωτη Πόλη. Περιοχές όπως το ΡΟΥΠΑΚΙ, ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑ , Λ.ΑΘΗΝΩΝ, ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και Ν. ΖΩΗ κ.α. δοκιμάζονται καθημερινά σε κάθε καιρικό φαινόμενο και η απουσία της διοίκησης Παχατουρίδη τείνει να γίνει συνώνυμο της ανικανότητας.

Οι δημότες της πόλης μας ΑΠΑΙΤΟΥΝ εδώ και τώρα λύσεις στα προβλήματα τους και παρέμβαση κάθε υπεύθυνου τοπικού και όχι μόνο φορέα, έτσι ώστε να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις στα δίκτυα υποδομών για την αντιπλημμυρική προστασία.

Οι παρατάξεις μας θα πρωτοστατήσουν σε μια εκστρατεία ενημέρωσης και κινητοποιήσεων. Δεν επιδιώκουμε την καπηλεία και εκμετάλλευση των προβλημάτων των συμπολιτών μας. Στεκόμαστε με σεβασμό και συναίσθηση ευθύνης απέναντί τους. Νιώθουμε υπόχρεοι να κινητοποιήσουμε όλους τους συμπολίτες μας και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την λύση των προβλημάτων αυτών.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους δημότες του Περιστερίου να διεκδικήσουν μαζί μας, δίπλα μας και με το σθένος των δίκαιων αιτημάτων μας τις αυτονόητες παρεμβάσεις για την άμεση δρομολόγηση και κατασκευή των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων.

Δεν θέλουμε και δεν θα επιτρέψουμε η πόλη μας να γίνει άλλη μια στατιστική απεικόνιση σε θλιβερό κατάλογο απώλειας ανθρώπινων ζωών. Ελάχιστη υποχρέωση μας είναι να παλέψουμε και να κερδίσουμε τα αυτονόητα:

  • ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ στα χρονίζοντα προβλήματα που πολλαπλασιάζονται εξαιτίας της παντελούς αδιαφορίας της Διοίκησης του Δήμου.
  • ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ και όχι περιστασιακά μπαλώματα. Υποχρέωση μας είναι να αναγκάσουμε την εγκληματική αδιαφορία της διοίκησης να γίνει παρελθόν, η πόλη μας δεν αντέχει άλλο, δεν μπορεί να δοκιμάζεται καθημερινά.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

«ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

«ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ»

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "