Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Μόνο στα λόγια "αντιμνημονιακή" & "φιλολαϊκή" η δημοτική αρχή Παχατουρίδη

Κατηγορία: Περιστέρι Δημοτικό Συμβούλιο


Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου έκανε 2 προτάσεις ψηφισμάτων, τα οποία τελικά κατατέθηκαν από κοινού μαζί με την Λαϊκή Συσπείρωση.
1) Καταδίκη του νέου αντιλαϊκού μνημονίου που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και που ψήφισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι στηρίζοντας την υποταγή στο μαύρο μέτωπο ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ- μεγάλων συμφερόντων.

Ιδιαίτερα, ζητήθηκε δέσμευση απ το δημοτικό συμβούλιο πως δεν θα επιτραπεί κανένας πλειστηριασμός - κατάσχεση πρώτης κατοικίας στο Περιστέρι.

2) Για τα εργασιακά, μισθολογικά  και ασφαλιστικά δικαιώματα των πενταμηνιτών "οφελούμενων" εργαζόμενων των δήμων, που βιώνουν έναν εργασιακό μεσαίωνα με ευθύνη της κυβέρνησης και των καθεστωτικών δημάρχων.

Παρά τα "ωραία λόγια" που ακούστηκαν αρχικά από τον ίδιο τον δήμαρχο, η δημοτική πλειοψηφία φρόντισε με αποχωρήσεις συμβούλων της να διαλύσει την απαρτία ώστε να μην συζητηθούν τα ψηφίσματα. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως οι "φιλολαϊκές" & "αντιμνημονιακές" κορώνες της δημοτικής αρχής δεν είναι παρά ψεύτικα μεγάλα λόγια σε ιλουστρασιόν συσκευασία.

Οι Περιστεριώτισσες & οι Περιστεριώτες, εργαζόμενοι-άνεργοι-συνταξιούχοι-νεολαίοι θα αγωνιστούν συλλογικά και δυναμικά ώστε να μην περάσουν τα νέα καταστροφικά αντιλαϊκά μέτρα, να κατοχυρωθούν τα δικαιώματα ΟΛΩΝ των εργαζόμενων στον δήμο μόνιμων & προσωρινών και να αποτραπεί η κατάσχεση σπιτιών στο Περιστέρι.

Στους δρόμους του αγώνα η απάντηση του λαού...

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "