Δημοτικοί Σύμβουλοι «μανατζάρουν» Επιχειρηματίες με «όπλο» και δόλωμα τις παροχές του Δήμου

Κατηγορία: Περιστέρι Δημοτικό Συμβούλιο


Οι καταγγελίες είναι επιβεβαιωμένες και δεν δέχονται αμφισβήτηση. Σε μεγάλο Δήμο της Δυτικής Αθήνας δύο δημοτικοί σύμβουλοι που ανήκουν στην παράταξη του Δημάρχου της πόλης, χρησιμοποιούν την θέση τους στην διοικητική πυραμίδα προκειμένου να στηρίξουν και να προβάλουν συγκεκριμένους επιχειρηματίες της πόλης.

Ο πρώτος κατέχει θέση που επηρεάζει αλλά και τον φέρνει σ’ επαφή με τα σχολεία της πόλης. Από την θέση του μπορεί να επιλύει ανάγκες των σχολείων που έχουν σχέση με την λειτουργία της καθημερινότητας τους και την αποκατάσταση τυχόν φθορών, έχει δε την ευθύνη κατανομής σ’ αυτά της κρατικής χρηματοδότησης τους.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ζήτησε, σε φιλικό υποτίθεται τόνο, με ότι κι αν αυτό σημαίνει, από τους διευθυντές των σχολείων να «προτιμήσουν» για τη προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης των σχολείων τους συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων της πόλης και μόνο. Το συγκεκριμένο μάλιστα πρατήριο, ήταν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και προμηθευτής του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Άθλησης του Δήμου για το πετρέλαιο θέρμανσης που αυτός κατανάλωνε στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που λειτουργεί.

Ο δεύτερος, είναι προβεβλημένος κοινωνιστής και πρόσφατα «συνεταιρίσθηκε» με γνωστό «λογιστή» της πόλης, ανοίγοντας «λογιστικό γραφείο». Ο ίδιος δεν κατέχει το «άθλημα» του λογιστή και γι’ αυτό συμφωνία με τον εταίρο του ήταν και συνεχίζει να είναι η «άγρα» πελατών.

Για να το πετύχει αυτό, προσεγγίζει κάθε «γνωστό κι άγνωστο» υποσχόμενος, καλύτερες καταβαλλόμενες αμοιβές (όχι ότι είναι κακό, ίσα, ίσα) και ευνοϊκή γραφειοκρατική μεταχείριση στις δύο εφορίες που λειτουργούν στην πόλη.

Πρόσφατα εμπλούτησε τις προσφορές του, προς τους υποψήφιους πελάτες του γραφείου, με υποσχέσεις επίλυσης κάθε προβλήματος που αυτοί έχουν ή θα έχουν στις συναλλαγές τους με τον δήμο ή στα τυχόν πολεοδομικά, μικρά ή μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δηλώνοντάς τους ότι έχει και την θέληση και την «πρόσβαση» και την δύναμη να παρέμβη στις αρμόδιες υπηρεσίες, υπέρ τους.

Προσωπικά ο γράφων δεν γνωρίζει αν ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος έχει την «δύναμη» να παρέμβη υπέρ των πελατών του, στις υπηρεσίες που ο ίδιος αναφέρεται. Σημασία έχει ότι με τον τρόπο αυτό «αυξάνει» την πελατεία του «κλέβοντας» κυριολεκτικά πελάτες από τους υπόλοιπους επαγγελματίες του κλάδου που δραστηριοποιούνται στην πόλη.

Αυτά προς το παρόν, κι αν συνεχιστεί η πρακτική των δύο των αξιότιμων κυρίων, θα επανέλθουμε με ονόματα, τίτλους και ημερομηνίες…

Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να τους θυμίσουμε το περίφημο ρητό «τα στερνά… δοξάζουν τα πρώτα», αν μπορούν βέβαια να το κατανοήσουν…

Υ.Γ.: Επί της «ανάρτησης». Μεγάλος πανικός εκεί στα συνεργεία μεγάλου δήμου. Το όχημα ήταν υπηρεσιακό, αλλά ο φύλακας δεν επέτρεψε να μπει, έως ότου είδε το ένταλμα. Πάλι καλά που ήταν εκεί η σιδηρά αντιδήμαρχος με τον γλυκό λόγο και εξισορρόπησε την κατάσταση. Το θέμα αναμένεται να έχει και συνέχεια, αν και όταν έπεσε το τηλέφωνο από τον φύλακα της πύλης, πολλοί έφυγαν, από το άνοιγμα στον πίσω φράχτη… παρότι αφορούσε μόνο την κυρία… Τόσος φόβος (!!!)

Για την αντιγραφή «Εκδορεύς»

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "