Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Διήμερο εκδηλώσεων 2 & 3 Νοεμβρίου

Κατηγορία: Περιστέρι Δημ. Παρατάξεις

Διήμερο εκδηλώσεων 2 & 3 Νοεμβρίου στο πολιτικό – πολιτιστικό στέκι της [Ακροπόλεως 18 & Ιάσωνος], διοργανώνει η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου με ομιλίες-συζητήσεις για τον Κλεισθένη, την επιχειρηματικοποίηση του κράτους, το Μάτι, την Μάνδρα και τον Σαρωνικό, καθώς και μουσικές εκδηλώσεις μ το συγκρότημα Hip Hop Acoustic Live JAM. Θα ακολουθήσει Λαϊκό Γλέντι.

Το πρόγραμμα του διημέρου…

-------------------

Παρασκευή 2.11

  • 20:00 «Η επιχειρηματικοποίηση του τοπικού κράτους, ο ρόλος του Κλεισθένη και η αντικαπιταλιστική απάντηση σήμερα»

Θα τοποθετηθούν μέλη της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου και της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική

  • 22:00 Hip Hop Acoustic Live JAM

Δύο νεαροί μουσικοί με έντονη δισκογραφική δραστηριότητα, ο hip –  hopper Infinik και ο ροκάς Θύμιος Μαυροβουνιώτης, ενώνουν δυνάμεις για μια διαφορετική καλλιτεχνική βραδιά. Raps, κιθάρες, ελεύθερο τζαμάρισμα και ανοιχτά μικρόφωνα σε ένα ακουστικό live γεμάτο εκπλήξεις.

Σάββατο 3.11

  • 20:00 Μάνδρα, Μάτι, Σαρωνικός: Η φονική πολιτική απέναντι στα λαϊκά δικαιώματα και το περιβάλλον

Θα μιλήσουν:

Ελένη Τριανταφυλλοπούλου, πολιτικός μηχανικός, υποψήφια διδάκτωρ αστικής γεωγραφίας, μέλος αντιπροσωπείας ΤΕΕ

Αντώνης Μαούνης, αρχιτέκτων, πρώην πρόεδρος ΣΑΔΑΣ Αττικής

Ελένη Βαφειάδου, αρχιτέκτων, μέλος Δ.Σ ΣΑΔΑΣ Αττικής

  • 22:00 ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ


Αριστερή Κίνηση Περιστερίου

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "