Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας Περιστερίου στο Δημαρχείο την Δευτέρα 22.10.2018

Κατηγορία: Περιστέρι Δημ. Παρατάξεις


Με επιτυχία, η Λαϊκή Ενότητα Περιστερίου, πραγματοποίησε εκδήλωση - συζήτηση την Δευτέρα 22/10 με θέμα: «Ο μύθος του τέλους των μνημονίων και ο κόσμος της εργασίας.»

Μίλησαν:

  • Γιάννης Τόλιος, διδάκτωρ οικονομικών, μέλος ΠΓ της ΛΑΕ και
  • Γιώργος Χαρίσης, γραμματέας του Μετώπου Ταξικής Ανατροπής (ΜΕΤΑ).


Μετά τις τοποθετήσεις των ομιλητών επακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις.

Την παράσταση «κέρδισαν» οι παρεμβάσεις των:

Νίκου Ζούτσου, εκπαιδευτικού - γραμματέα της Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής  Αθήνας (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) και Δημοτικού Συμβούλου Περιστερίου, που έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα ζητήματα της Δυτικής Αθήνας όπως Χωματερή στη Φυλή, Αντιπλημμυρικά, ανεργία και κλειστά μαγαζιά, νέο «MALL», Ποικίλο Όρος που απειλείται από τους καταπατητές και η κυβέρνηση τους κάνει πλάτες.


Βούλας Πασχάλη, εργαζόμενης και συνδικαλίστριας στον «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ» Βούλας Πασχάλη που έδωσε μια γλαφυρή αναφορά για την κατάσταση στην υγεία.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "