Βασίλης Μουκουβίνας: Πρόταση για «Πλειστηριασμούς Ακινήτων & Ληξιπρόθεσμα Δάνεια Τραπεζών»

Κατηγορία: Περιστέρι Δημ. Παρατάξεις


ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ - ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΜΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΞΙΩΝ

Η εκποίηση κινητής και ακίνητης περιουσίας πρέπει να ξεχωρίζεται από ποιόν είναι και σε τε αφορά συγκεκριμένα:

Α) Άν είναι από ΔΗΜΟΣΙΟ και άλλους φορείς τού Δημοσίου ενάντια σε πρώτη ΛΑΙΚΗ κατοικία, και το λαϊκή με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, είναι απαράδεκτη!

Να εξηγηθώ ΛΑΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ έχει τετραγωνικά μέτρα βάση οικογενειακής κατάστασης, έχει ΠΕΡΙΟΧΗ και αντικειμενική αξία ΑΛΛΑ και για ποιό λόγο βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Β) Άν είναι από ΤΡΙΤΟΥΣ (Τράπεζες, Άλλα Νομικά Πρόσωπα, Ιδιώτες) πριν από οποιαδήποτε αντίρρηση πρέπει να ελέγχεται η οφειλή και πώς προήλθε  το ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΑΝΕΙΟ ή η ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΗ ΟΦΕΙΛΗ

1. Επιχειρηματικό Δάνειο: Ο λόγος χορήγησης, το επιτόκιο βάση της προσφερόμενης η όχι εξασφάλισης, Οικονομική κρίση πόσο επηρεάζει τον κλάδο, οι προσφερόμενες ρυθμίσεις, παράλληλες επιχειρηματικές δραστηριότητες φανερές η καλυμμένες.

Υπάρχει όμως κοινωνικό πρόβλημα (!!!) αν βγουν στο ΣΦΥΡΙ οι περιουσίες αυτών πχ πού πτώχευσαν την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ τους αφού πρώτα μοιραζόντουσαν μπόνους και μεγάλους μισθούς, την φόρτωσαν σε άλλη ΑΛΥΣΙΔΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, μετά ΚΟΥΡΕΨΑΝ μεταξύ άλλων πάνω από το μισό χρέος στους προμηθευτές πού τούς χρώσταγαν πού πολλές  επιχειρήσεις τους αφορά και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ και συνέχεια επένδυσαν στο εξωτερικό;

Βγαίνουν ατσαλάκωτοι από την κρίση σε βάρος των άλλων εταιριών μικρών ,μεσαίων  η ακόμη και μεγάλων.

2. Συναλλαγές μεταξύ Τρίτων (ΟΧΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ) χωρίς περιορισμούς σε διακανονισμούς και νομικές ενέργειες.

3. Οφειλές από Προσωπικά  και Καταναλωτικά Δάνεια 

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ
  • ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

σε συσχέτιση εισοδήματος-λοιπών οφειλών

4. ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ:

Α. ΚΟΚΚΙΝΑ (ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ) ΔΑΝΕΙΑ 

α) Λαμβάνεται υπόψη η Α περίπτωση και επιπλέον πρόταση πρώτα στον οφειλέτη το ποσό πώλησης του δανείου του για την ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ του. Και σε περίπτωση πώλησης των Δανείων ο αγοραστής αυτών να μην μπορεί να απαιτήσει πλέον και μέχρι του 20% της τιμής αγοράς των Δανείων αυτών.

β) Η οφειλή σε ενυπόθηκο δάνειο να μην παρασύρει άλλη ιδιοκτησία του οφειλέτη.

5. SPLIT AND FREEZ ΔΑΝΕΙΟΥ (ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ)

ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ. ΣΠΑΝΕ  ΤΩΡΑ  ΣΤΟ ΜΙΣΟ - ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΠΑΓΩΝΕΙ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ

Όταν ο οφειλέτης είναι Συνεπής ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΔΑΝΕΙΟ 5%
Έτσι μπορεί σταδιακά να Υπάρχει ΚΟΥΡΕΜΑ 25% στη σημερινή οφειλή 
Επιπλέον για κάθε κατάθεση στο ΠΑΓΩΜΕΝΟ Δάνειο ΙΣΟΠΟΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ 

ΑΜΕΣΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ι ΓΙΑ  ΕΝΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ  ΔΑΝΕΙΑ

ΤΩΡΑ ΑΝΑΣΑ ΣΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "