Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Κύριε Παχατουρίδη, κύριε Θεοδωράκο, κυρία Τσιώτα, Στείλτε την ΕΛΑΣ, την CIA και την Blackrock να μας πιάσουν.

Κατηγορία: Περιστέρι Δημ. Παρατάξεις


ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Σε απαράδεκτη αυταρχική απόπειρα φίμωσης της ελεύθερης διακίνησης ιδεών σε δημόσιο χώρο προχώρησε η δημοτική αρχή Περιστερίου την Καθαρή Δευτέρα 19/2.

Συγκεκριμένα, αντιδήμαρχοι προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την διανομή αντιφασιστικής ανακοίνωσης στο Άλσος Περιστερίου και την ενημέρωση των δημοτών για την αντιφασιστική αντιρατσιστική διαδήλωση στις 17 Μάρτη.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να … κλέψουν στα μουλωχτά (!) πανό από τα μέλη της συλλογικότητας που μοίραζαν την ανακοίνωση (ΚΕΕΡΦΑ), αλλά και να φέρουν την αστυνομία (!!) να τους … συλλάβει (!!!).

Φυσικά κανένας/καμία δεν μάσησε στον αυταρχισμό και στην τρομοκρατία, το πανό πάρθηκε πίσω και η διανομή της ενημερωτικής ανακοίνωσης έγινε κανονικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοτική μας αρχή εφαρμόζει αυτές τις απαράδεκτες χουντικές πρακτικές στο Εκθεσιακό Κέντρο και στον κυρίως χώρο του Άλσους. Θεωρεί πως οι δημόσιοι χώροι είναι ιδιωτικό τσιφλίκι τόσο δικό της όσο και των διάφορων «ημετέρων» επιχειρηματιών στους οποίους έχει εκχωρήσει αυτούς τους χώρους για να κερδοσκοπούν σε βάρος του Περιστεριώτικου λαού. Μάλιστα έχει αναγκάσει εργαζόμενους του δήμου να παίζουν τον ρόλο ιδιωτικής σεκιούριτι για … την πάρτη αυτών των «ημετέρων».

Η παρεμπόδιση της διακίνησης ιδεών και ενημέρωσης για τοπικά ή κοινωνικά θέματα από τους ίδιους τους αντιδήμαρχους και από την … ΕΛΑΣ την οποία καλούν είναι απλά η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου προειδοποιεί πως πάντα θα αντιδρά αποφασιστικά και δυναμικά σε κάθε απόπειρα της δημοτικής αρχής τόσο να καθιερώνει πως δημόσιοι χώροι για την κατοχύρωση των οποίων έχουμε αγωνιστεί και ματώσει οι Περιστεριώτες είναι ιδιωτικά τσιφλίκια των «ημετέρων» της επιχειρηματιών, όσο και να φιμώνει με χουντικές μεθόδους την ελεύθερη διακίνηση ιδεών.

Τις επόμενες μέρες η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου θα κάνει εξορμήσεις ΚΑΙ στο Άλσος ΚΑΙ στην πρώην 1η Παιδική Χαρά ενημερώνοντας για το θέμα του Mall στην Ακαδημία Πλάτωνος και καλώντας τους Περιστεριώτες να πάρουν μαζικά μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Κυριακή 25/2, 11πμ στο ΚΥΒΕ).

Κύριε Παχατουρίδη, κύριε Θεοδωράκο, κυρία Τσιώτα,

Στείλτε την ΕΛΑΣ, την CIA και την Blackrock να μας πιάσουν.

21/2/2018

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "