Αριστερή Κίνηση: Να σταματήσει η δημοτική αρχή Παχατουρίδη τις κατασχέσεις πρώτης κατοικίας Δημοτών

Κατηγορία: Περιστέρι Δημ. Παρατάξεις


Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου επανέλαβε για πολλοστή φορά την απαίτηση προς την δημοτική αρχή Παχατουρίδη να σταματήσει να κάνει κατασχέσεις πρώτης κατοικίας εναντίον οφειλετών δημοτικών τελών που κατά τεκμήριο είναι χρεοκοπημένοι μικροεπαγγελματίες. Επισημάναμε πως ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τους πλειστηριασμούς, επιβεβαιώνεται η εκτίμησή μας πως το αστικό μνημονιακό πολιτικό σύστημα είναι αδίστακτο και ακριβώς όπως σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνει χουντικού τύπου τροπολογία που καθιστά ιδιώνυμο αδίκημα τον αγώνα υπέρ της λαϊκής κατοικίας, με τον ίδιο τρόπο αύριο η ίδια ή η επόμενη κυβέρνηση κάλλιστα μπορεί να φέρει νομοθετική ρύθμιση που θα προωθεί προς ηλεκτρονικό πλειστηριασμό τα κατασχετήρια που έχουν κάνει οι δήμοι χωρίς καν να τους ερωτά.

Η δημοτική αρχή διά του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Σταυρούλια για πολλοστή φορά απέρριψε την απαίτησή μας προβάλλοντας πάλι τις ίδιες δικαιολογίες περί «δεσμευτικού της νομοθεσίας» κλπ.

Αμέσως μετά δηλώσαμε πως αποχωρούμε από το δημοτικό συμβούλιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας και για συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην χουντική τροπολογία Κοντονή όπου ήδη βρισκόταν η άλλη δημοτική σύμβουλος της Αριστερής Κίνησης σύντροφος Αθανασοπούλου.

Παρόμοιες δηλώσεις αποχώρησης έκαναν στην συνέχεια ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ.Μαργανέλης και ο ανεξάρτητος σύμβουλος κ.Παπαδόπουλος.

21/12/2017

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "