Δύναμη Προοπτικής: Η δημόσια υγεία πάνω από τα κέρδη !

Κατηγορία: Περιστέρι Δημ. Παρατάξεις

Με αφορμή την δίωξη που ασκήθηκε στους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Ιλίου που υλοποίησαν την απαίτηση των κατοίκων για μια υγεία πάνω από τα συμφέροντα και τα κέρδη των εταιριών τηλεφωνίας, εκφράζουμε τη συμπαράσταση και την ενεργό στήριξή μας.

Δυστυχώς, οι παραπάνω εταιρίες εκμεταλλευόμενες ένα θολό νομικό πλαίσιο, έχουν κατακλύσει τις γειτονιές με κεραίες, αδιαφορώντας για την εκπεμπόμενη ηλεκτρονική ακτινοβολία. Δεν διστάζουν να τις στήνουν ακόμα και καμουφλαρισμένες δίπλα από σχολεία και νηπιαγωγεία.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η ανοχή μας απέναντι στην πρόκληση για το κέρδος σε βάρος της υγείας. Τονίζουμε επίσης τον ρόλο των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, των δημοτικών συμβούλων που είναι να βρίσκονται δίπλα στους δημότες που τους εξέλεξαν, αρωγοί και υποστηρικτές των δίκαιων αιτημάτων τους για λύση των προβλημάτων της γειτονιάς και της πόλης.

Καμία προσπάθεια φίμωσης, κανένα εμπόδιο στην εκτέλεση των καθηκόντων τους δεν μπορεί να γίνει ανεκτό.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας στους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Ιλίου, Θεοδωρακόπουλο Γιώργο, Κουτσιανά Πάνο, Σταματόπουλο Γιώργο και Ξενάκη Νίκο, που υλοποίησαν μια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που έβαζε την υγεία των δημοτών σε πρώτη προτεραιότητα.

Στέφανος Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου

Δημοτική Συμμαχία Πολιτών Περιστερίου

«ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ»

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "