Αριστερή Κίνηση: Δουλέμποροι Παχατουρίδης – Αχτσιόγλου

Κατηγορία: Περιστέρι Δημ. Παρατάξεις


Η τάχα μου "ανεξάρτητη", "κοινωνική", "φιλάνθρωπη" και "δικαιωματική" δημοτική αρχή Περιστερίου τρέχει πάντα πρώτη και καλύτερη σε κάθε αντεργατικό σχέδιο που υπαγορεύεται από το μαύρο μέτωπο κεφαλαίου - ΕΕ - ΔΝΤ - μνημονιακών κυβερνήσεων. Από τα καραγκιοζιλίκια του Πατούλη και του Φούχτελ μέχρι τις "λευκές νύχτες" των μεγαλεμπόρων εργοδοτών που σημαίνουν μαύρες μέρες για τους εμποροϋπαλλήλους.

Αυτή την φορά όμως η δημοτική αρχή Παχατουρίδη ξεπερνά ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό της.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ (!) - και όχι απλά φιλοξενεί - μαζί με το υπουργείο Εργασίας και με τον ΟΑΕΔ μια εκδήλωση - ημερίδα το ερχόμενο Σάββατο 14/10 η οποία πρακτικά αποτελεί εμποροπανήγυρη - σκλαβοπάζαρο πάμφθηνης νεανικής εργασίας 15χρονων και 16χρονων (!!) για κάθε πραγματικό ή επίδοξο, μεγάλο ή μικρό εργοδότη που θέλει να "επωφεληθεί" από τα αίσχη της εφηβικής εργασίας, της απλήρωτης μαθητείας και γενικά των ελαστικών χημηλοάμισθων δουλεμπορικών εργασιακών σχέσεων.

Έτσι η δημοτική μας αρχή πετυχαίνει "με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια": να κάνει το χατίρι ταυτόχρονα ΚΑΙ στην κ. Αχτσιόγλου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ (κυβέρνηση με την οποία ο κ. Παχατουρίδης έχει στενότατες σχέσεις αμοιβαίου οφέλους) ΚΑΙ στο εργοδοτικό σύμπλεγμα μεγάλων και μικρότερων καπιταλιστικών συμφερόντων που αποτελεί την κοινωνική βάση της δημοτικής μας αρχής.

Κύριε Παχατουρίδη, κυρία Αχτσιόγλου:

η Περιστεριώτικη νεολαία που μαστίζεται από την ανεργία και από την μαύρη εργασία δεν έχει ανάγκη από τέτοιες εκδηλώσεις - "σκλαβοπάζαρα".

Διεκδικεί το δικαίωμα στην ΜΟΡΦΩΣΗ (με την οποία πρέπει να ασχολούνται αποκλειστικά τα παιδιά ως τα 18 τους) και στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ, ΣΤΑΘΕΡΗ, ΜΟΝΙΜΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ με ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Τις δουλεμπορικές φιέστες κρατήστε τες για τα "ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ", τους γόνους του αισχρού αστικού πολιτικού συστήματος, που τα στέλνετε σε ξένα ακριβά ιδιωτικά πανεπιστήμια πολυτελείας και που όταν μαζέψουν "τίτλους" τα φέρνετε μετά κατ ευθείαν σε αργόμισθες καλοπληρωμένες θεσούλες με έτοιμη την "πολιτική" τους καριέρα για να μας κυβερνήσουν κι αυτά μια μέρα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Την απόσυρση της "αιγίδας συνδιοργάνωσης" του δήμου από την δουλεμπορική φιέστα που ουδέποτε αποφασίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο.

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου, 11/10/17

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "