Νίκος Χατζηνικολάου: Χρωστάει στο Δημόσιο 9,5 εκατ. ευρώ αλλά…

Κατηγορία: Οικονομία Φορολογικά


Αντιστασιακή πράξη το να μην πληρώνεις το διεφθαρμένο Κράτος. Οι ωραίοι έχουν χρέη. Στη προκειμένη περίπτωση κοντά στα 9,5 εκατ. ευρώ. Αλλά και τι έγινε ρε μεγάλε να ούμε;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Ανδρέας Κουρής εταίροι στα αληθινά media οφείλουν αυτό το ποσό σύμφωνα με την επίσημη Δημοσιοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών νομικών προσώπων και οντοτήτων προς το Δημόσιο και τον Ε.Φ.Κ.Α.

(http://www.aade.gr/dl_assets/dos/ofeilnp2017_1.html).

Συνολικές οφειλές την 24/11/2017: 9.489.591,35 €

Κανέναν λόγο δεν έχουν να πληρώσουν το ελληνικό δημόσιο. Πρώτον γιατί αυτό είναι διεφθαρμένο και δεύτερον γιατί κάποια στιγμή θα τους τα χαρίσει. Αλλωστε πρόσφατα οι Γιώργης και Ανδρέας Κουρής κρίθηκαν αθώοι από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών για το αδίκημα της μη απόδοσης παρακρατούμενου Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών (Φ.Μ.Υ.) του τηλεοπτικού σταθμού «Άλτερ».

Το να είσαι ζούπερ ντούπερ εκδότης και να μην πληρώνεις το δημόσιο είναι μια αντιστασιακή πράξη. Αυτό φυσικά δεν μπορεί να το κάνει ο πάσα ένας καθότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι απέναντι στο διεφθαρμένο δημόσιο.

Στην πλέμπα το δημόσιο της Κολομβίας των Βαλκανίων θα πάει να τους κατάσχει το σπίτι, τους λογαριασμούς, το οξυγόνο που αναπνέουν.

Ο Νίκος και ο Ανδρέας όμως δεν είναι ο πάσα ένας. Και η πουτάνα το ελληνικό δημόσιο διαχρονικά επιτρέπει στους ισχυρούς και επώνυμους να σκίζουν τα δίχτυα του.

Τη μαρίδα κυνηγάει η πουτάνα το ελληνικό δημόσιο που είναι ο καθρέφτης της πουτανιάς των 300 της Βουλής.


Α.Φ.Μ. Στοιχεία Οφειλέτη Διεύθυνση Έδρας Τ.Κ., Περιοχή Βασική οφειλή Δ.Ο.Υ.,Ελεγκτικά Κέντρα Συνεισπραττόμενα Δημοσίου Σύνολο Δημοσίου Βασική οφειλή Ε.Φ.Κ.Α. Συνεισπραττόμενα Ε.Φ.Κ.Α. Σύνολο Ε.Φ.Κ.Α.

  • 998382412 REAL MEDIA ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Λ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 215 15125 ΜΑΡΟΥΣΙ 2.537.978,52 1.201.350,92 3.739.329,44 719.737,70 44.769,08 764.506,78
  • 998299420 ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 215 15125 ΜΑΡΟΥΣΙ 3.331.875,76 1.154.556,06 4.486.431,82 – – –
  • 998383814 REAL PRESS ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Λ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 215 15125 ΜΑΡΟΥΣΙ 371.795,86 127.527,45 499.323,31 – – –

 Μάλιστα ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι και αλύγιστος, αδιαπραγμάτευτος, ανεξάρτητος. Στην πρόσφατη συνέντευξη με τον Καμμένο στο δελτίο του ΑΝΤ1 οι ερωτήσεις του ήταν σκληρές και επιθετικές με την δημοσιογραφική έννοια του όρου.

Ασχετα αν ο Καμμένος δεν μάσησε !!!

Πηγή: kourdistoportocali.com

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "