Ξεκίνησε το (ιντερνετικό) κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Κατηγορία: Οικονομία Επιχειρείν


Σε κανονική ροή μπαίνει σιγά σιγά το πρόγραμμα της web tv του ομίλου της Αλτερ Εγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ηδη υπάρχει καθημερινό ζωντανό δελτίο ειδήσεων του in.gr tv με την Γεωργία Κανδρή στις 14:00 με όλα τα σημαντικά γεγονότα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει σειρά ενημερωτικών εκπομπών ενώ σε καθημερινή σχεδόν βάση δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι αλλά και διευθυντές.. των εφημερίδων ΤΑ ΝΕΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ (Πρετεντέρης, Παπαχρήστος, Μαντέλας κ.α - σχολιάζουν τις τρέχουσες εξελίξεις μπροστά στην κάμερα του in.gr tv.

Μία από τις εκπομπές του in.gr είναι και αυτή του Δημήτρη Μανιάτη με τον τίτλο «Η Συνάντηση σε μπαρ» όπου ο δημοσιογράφος «εξομολογεί» σε γνωστά μπαρ της Αθήνας πολιτικούς από όλους τους χώρους.


Σύντομα θα ανακοινωθεί  ολόκληρο το πρόγραμμα του ιντερνετικού ενημερωτικού καναλιού του ομίλου της Αλτερ Εγκο.

------------------

ΥΓ 1 Κάποιοι λένε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα στραφεί αποκλειστικά σε ιντερνετικό ενημερωτικό κανάλι αξιοποιώντας την πλατφόρμα των ψηφιακών μέσων. Η ιδέα που ξεκίνησε με τις βιντεο-αναλύσεις στο desk room του in.gr, ήταν του Γιώργου Μαντέλα που ήρθε από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στην Αλτερ Εγκο ως διευθυντής ψηφιακών μέσων της μιντιακής εταιρείας του Μαρινάκη, για να τοποθετηθεί σύντομα στην διευθυνση της εφημερίδας Τα ΝΕΑ μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Λάμψια. 

------------------

ΥΓ 2 Σημειώνεται ότι web tv με ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές, επιχείρησαν να κάνουν και πολλοί άλλοι, όμως σύντομα εγκατέλειψαν το πρότζεκτ καθώς δεν υπήρξε η αναμενόμενη απήχηση στον κόσμο

Πηγή: zoornalistas.blogspot.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "