Healthcare Awards 2017: Βραβεύτηκαν Τα Δερματολογικά Κέντρα IQ - Intensive Quality Dermatology

Κατηγορία: Οικονομία Επιχειρείν


Μία εξαιρετικά σημαντική διάκριση επιχειρηματικής αριστείας για την εισαγωγή καινοτόμων υπηρεσιών στον χώρο της δερματολογικής υγείας έλαβαν τα Δερματολογικά Κέντρα IQ - Intensive Quality Dermatology. Στην τελετή απονομής των “Healthcare Awards 2017” που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, τα Δερματολογικά Κέντρα IQ - Intensive Quality Dermatology έλαβαν το «Silver Award» στην κατηγορία των Καινοτόμων Υπηρεσιών, μία βράβευση που ήρθε να επιβεβαιώσει τον χαρακτήρα τους ως ποιοτικά και πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα.

Ειδικότερα, τα Δερματολογικά Κέντρα IQ – Intensive Quality Dermatology βραβεύτηκαν για πρωτοποριακές υπηρεσίες τους, όπως το Ψηφιακό Βιβλιάριο Δερματολογικής Υγείας IQ/e-skin.health, το οποίο δίνει στον ασθενή πρόσβαση στον ατομικό του Ιατρικό Φάκελο Δερματολογικής Υγείας, όποτε και από όπου το επιθυμεί.

Διακρίθηκαν, επίσης, για το πλέον εξελιγμένο σύστημα αυτοματοποιημένης ολόσωμης χαρτογράφησης δέρματος IQ Body Scanner-Total Body Mapping, την υπερσύγχρονη μονάδα Φωτοδυναμικής Θεραπείας Ακμής Acnelaser και τη θεραπεία miraDry, τη μοναδική που δίνει οριστική λύση στη μασχαλιαία υπεριδρωσία.

Το βραβείο παρέλαβε ο δερματολόγος Dr. Τζερμιάς Χριστόφορος, Επιστημονικός Διευθυντής των Δερματολογικών Κέντρων IQ - Intensive Quality Dermatology, ο οποίος έχει πρωτοστατήσει στην εφαρμογή των εξελιγμένων δερματολογικών LASER στην Ελλάδα.

«Το Βραβείο Καινοτόμων Υπηρεσιών πιστοποιεί την 20χρονη και πλέον επιστημονική συμβολή μας στη Θεραπευτική, Κοσμητική και Επεμβατική LASER Δερματολογία, με την παροχή άριστων, πρότυπων υπηρεσιών», δήλωσε ο Dr. Τζερμιάς, μετά την παραλαβή του βραβείου.

«Στόχος μας είναι η διαρκής αναβάθμιση των δερματολογικών υπηρεσιών και θεραπειών που προσφέρονται στον ελλαδικό χώρο, ώστε να γίνουν εφάμιλλες με αυτές που εφαρμόζονται σε κέντρα του εξωτερικού. Η διάκριση αυτή αναγνωρίζει και επιβραβεύει σε πανελλαδικό επίπεδο την πολύχρονη επένδυσή μας σε καινοτόμα τεχνολογία, εφαρμοσμένη από έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, καθιστώντας μας Πρότυπη και Καινοτόμα Μονάδα Δερματολογικής Υγείας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βράβευση αυτή ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά την ανάδειξη του Dr. Τζερμιά από Member σε Fellow στην Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS). Πρόκειται για τον ύψιστο τίτλο, που μπορεί να λάβει ένας ιατρός, αποκτώντας ηγετικό ρόλο σε αυτόν τον παγκοσμίου φήμης οργανισμό, που αποστολή έχει να προάγει την αποτελεσματική αντιμετώπιση των δερματικών παθήσεων, με την εφαρμογή εξελιγμένων LASER και άλλων Energy Based Devices προς όφελος των ασθενών.

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "