Προσλήφθηκε με πλαστό έγγραφο στην Αεροπορία - Εντοπίστηκε 28 χρόνια μετά!!!

Κατηγορία: Οικονομία Απασχόληση


Προσλήφθηκε με πλαστό έγγραφο στην Αεροπορία - Εντοπίστηκε 28 χρόνια μετά, κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου

Μια απίστευτη ιστορία υπαλλήλου που χρησιμοποίησε πλαστό πιστοποιητικό γέννησης και εργαζόταν με αυτό στην Πολεμική Αεροπορία ήλθε στο φως της δημοσιότητας.

Η γυναίκα εργαζόταν για πολλά χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία ως πολιτικό προσωπικό. Πιο συγκεκριμένα εργαζόταν στο Συγκρότημα Εξυπηρέτησης Προσωπικού Αεροπορίας (ΣΕΠΑ) και έραβε στολές.

Ωστόσο, το 2017 η Προεδρική Φρουρά ζήτησε να ενισχύσει το δικό της ραφείο στολών κι ένα από τα άτομα που ενδιαφέρθηκαν και τελικά πήγε ήταν η εν λόγω υπάλληλος.

Πού να φανταζόταν ότι αυτή η μετάταξη θα της κόστιζε, καθώς με αφορμή την μετάταξη κινητοποιήθηκε ο τυπικός έλεγχος των πιστοποιητικών που είχε καταθέσει στην υπηρεσία.

Εκεί εντοπίστηκε ότι η ληξιαρχική πράξη γέννησης και το απολυτήριο του δημοτικού είχαν ασυμφωνία! Μετά από αυτό, στάλθηκε αίτημα από την υπηρεσία προς τον Δήμο Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, με το ερώτημα εάν η ληξιαρχική πράξη που είχε εκδόσει το 1989 για την συγκεκριμένη γυναίκα είναι σωστή.

Η απάντηση που έστειλε τον Οκτώβριο ο Δήμος ανέφερε ότι ουδέποτε ο ληξίαρχος εξέδωσε πράξη γέννησης στο όνομα της συγκεκριμένης γυναίκας με ημερομηνία γέννησης το έτος 1955. Αντίθετα έστειλε αντίγραφο από το απόσπασμα των ληξιαρχικών πράξεων που αφορούν τις γεννήσεις  στην Τοπική Κοινότητα Θέρµου ∆ήµου Θέρµου του 1948 και περιέχει το όνομα της συγκεκριμένης γυναίκας.

Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι είχε πλαστογραφηθεί και το πιστοποιητικό φοίτησης στο Δημοτικό σχολείο Ταξιάρχη σε ό,τι αφορά τα έτη γέννησης και αποφοίτησης της συγκεκριμένης γυναίκας. Άμεσα κινητοποιήθηκε η υπηρεσία και κάλεσε τον Νοέμβριο την υπάλληλο σε απολογία.

Η έκθεση που συντάχθηκε ήταν καταπέλτης: "Η ενέργεια της υπαλλήλου αποτελεί δόλια πρόκληση ή υποβοήθηση της παρανοµίας, εφόσον γνώριζε εκ των προτέρων ότι δεν κατείχε τα απαιτούµενα τυπικά προσόντα µετάταξης και συγκεκριµένα ότι έχει παρέλθει το όριο ηλικίας (67 ετών) για την παραµονή της στην υπηρεσία, αφού το έτος γέννησής της είναι το 1948, σύµφωνα µε την ισχύουσα ληξιαρχική πράξη γέννησης".

Παράλληλα ακυρώθηκε η μετάταξή της στην Προεδρική Φρουρά και επέστρεψε στην Πολεμική Αεροπορία όπου υπηρετούσε.

Πηγή: armyvoice.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "