• Πολιτιστικές δράσεις στο Κινηματοθέατρο
  • Έναρξη του Χειμερινού Εξαμήνου του Δημοτικού Πανεπιστημίου Περιστερίου
  • Αναμένοντας τα επίσημα…. και τον Ανδρέα Παχατουρίδη…
  • Ένωση Γονέων Περιστερίου: Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο - Οι ΚΤ.ΥΠ., η Δημοτική Αρχή και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας
  • Ένωση Γονέων Περιστερίου: Σχετικά με όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚτΥΠ
  • Περιστέρι: Ημερίδα με θέμα «Εμβολιάζομαι. Ζω χωρίς το φόβο»
  • Ημερίδα με θέμα «Παιδί και Εργοθεραπεία» στο Περιστέρι
  • ΚτΥπ ΑΕ: Θα συμβάλει στην άμεση τακτοποίηση των εκρεμοτήτων στα σχολικά κτίρια του Δήμου Περιστερίου
  • Δανάη Δημητρίου: Από το 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Περιστερίου, πρώτη στο  Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ
  • Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου: Ναι στην στήριξη του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου- Λυκείου Περιστερίου

ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Με συγκέντρωση, αντάξια των προσδοκιών των διοργανωτών, σφραγίστηκε η προεκλογική περίοδος

" Στην ομιλία του ο επικεφαλής της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου και υποψήφιος Δήμαρχος, Πάνος Παπανικολάου, τόνισε την ανάγκη το μήνυμα της ανατροπής της μαύρης για τα λαϊκά συμφέροντα διοίκησης Παχατουρίδη και όσων μεγαλοσυμφεροντων την υποστηρίζουν να φθάσει σε κάθε γωνιά, σε κάθε πλατεία της πόλης. "

Μαϊ
17
Περισσότερα »
Ο εθελοντισμός και η προσφορά χρειάζεται ψυχή και αγάπη και δεν έχουν ανάγκη από φθηνή αυτοπροβολή

" Όταν σβήνουν τα φώτα η φτώχεια παραμένει, η ανεργία συνεχίζει να καλπάζει, τα Α.με.Α. συνεχίζουν να αδυνατούν να κυκλοφορήσουν στην ίδια τους την πόλη, το Περιστέρι μας, με αποτέλεσμα να ζουν φυλακισμένοι μέσα στα σπίτια τους. Δυστυχώς μετά από 12 χρόνια Ανδρέα Παχατουρίδη, δεν υπάρχει καμία κοινωνική δομή για τα άτομα με αναπηρία... "

Μαϊ
14
Περισσότερα »
Ευτυχώς που πήρε το Περιστέρι από την Αφρική και το έφερε στη Δυτική Αθήνα !!!

" Ε.. λοιπόν θα πρέπει να προσθέσει ο κ. ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ στο βιογραφικό του ότι το Περιστέρι ανήκε  ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ  και επί των ημερών του ιδίου με τον ιδιαίτερο   Χαρακτήρα αυτού   από τα στοιχεία του δυναμισμού, του εκσυγχρονισμού και της δημιουργικής πορείας για τον τόπο του, μετέγραψε τον Δήμο Περιστερίου από τα δημοτολόγια της ΑΦΡΙΚΗΣ στις συνοικίες της Δυτικής Αττικής. "

Μαϊ
14
Περισσότερα »
Ανεργία και νέοι στο Περιστέρι (της Ιωάννας Φραγκουλατζή)

" Όταν τα χρήματα που δίνονται στο δήμο πάνε για φιέστες και προσωπική προβολή, είναι λογικό να μείνουν άτομα χωρίς εργασία και κατά συνέπεια χωρίς τα απαραίτητα βιοποριστικά αγαθά, ενώ άλλοι την ίδια στιγμή τρώνε με χρυσά κουτάλια και αν τους έρθει και η θεία επιφοίτηση πριν τις εκλογές πετάνε ένα ξεροκόμματο και στους πολίτες του δήμου.. "

Μαϊ
14
Περισσότερα »
Να προστατέψουμε τα ζώα, να σεβαστούμε τη ζωή

" Θα ήταν τραγικό λάθος να λησμονήσουμε το δικαίωμα στη ζωή (με την εξασφάλιση στέγης, τροφής, περίθαλψης) των ζώων σε μια τόσο δύσκολη εποχή. Η αντιμετώπιση των σοβαρών και χρόνιων προβλημάτων προστασίας των ζώων χρειάζεται βούληση, πρακτικό μυαλό και εξυπνάδα. "

Μαϊ
14
Περισσότερα »
Βασίλης Μπέτσης: 12 ολόκληρα χρόνια είμαι στο πλευρό του δημάρχου μας ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ

" 12 ολόκληρα χρόνια είμαι στο πλευρό του δημάρχου μας ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ. 12 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Προσπαθώ με όλα τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να μην αφήνω κανέναν παραπονούμενο. Και φέτος, σ' αυτές τις εκλογές, βρίσκομαι στην παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη. "

Μαϊ
14
Περισσότερα »
Θέμις Πελεγίνη: Ονειρεύομαι ένα Περιστέρι πολύχρωμο και έντονο

" «Το Δήμο Περιστερίου θα το ζωγράφιζα με γκρίζο χρώμα γιατί γίνονται έργα βιτρίνας και όχι έργα ουσίας. Κατά την γνώμη μου πρέπει να αναβαθμιστούν οι ξεχασμένες γειτονιές του Περιστερίου, να γίνει καλύτερη διέλευση όχι μόνο στο κέντρο αλλά στην κάθε γειτονιά για τα άτομα με ειδικές ικανότητες, να υπάρχουν φυλασσόμενα σχολεία για την ασφάλεια των παιδιών και των χώρων, καλύτερη δημοτική συγκοινωνία». "

Μαϊ
14
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "