LIFE STYLE

Ρυτίδες: Το νεανικό δέρμα αρχίζει από τον τρόπο ζωής

" Οι κρέμες για τις ρυτίδες, τα serum για τα μάτια και τα άλλα προϊόντα αντιγήρανσης μπορεί να συμβάλλουν στη μείωση των σημαδιών του γήρατος, αλλά μόνα τους δεν αρκούν για λαμπερό και νεανικό δέρμα. 40άρες και 50άρες που θέλουν ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα αντιγήρανσης, πρέπει να αρχίσουν υιοθετώντας ορισμένες βασικές, καλές συνήθειες. "

Δεκ
07
Περισσότερα »
ΕΔΑΕ: Ποιο πήλινγκ είναι κατάλληλο λίγο πριν τις γιορτές

" Η χημική απολέπιση (πήλινγκ) μπορεί να αφαιρέσει πολλά από τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο, στα χέρια, στο λαιμό και στο στήθος. Μπορεί επίσης να θεραπεύσει μερικά είδη ακμής και ορισμένες παθήσεις που αποχρωματίζουν το δέρμα. Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων τα ερωτήματα αυτά αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και τις απαντήσεις δίνουν ειδικοί από την Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία. "

Δεκ
07
Περισσότερα »
Πλαστική χειρουργική: Εύκολες λύσεις για «δύσκολα» σημεία

" Παρά το γεγονός ότι η αποφυγή της φυσιολογικής διαδικασίας της γήρανσης δεν είναι εφικτή, η εξέλιξη της επιστήμης δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να απαλλαχθεί από τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο πέρασμά του. Η εφαρμογή των σύγχρονων, μη επεμβατικών, μεθόδων της Πλαστικής Χειρουργικής μπορεί να κάνει «θαύματα», προσφέροντας θεαματικά αποτελέσματα ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία. "

Νοε
19
Περισσότερα »
ΕΔΑΕ: Η φαλάκρα δεν είναι μόνο μία…

" Το ανθρώπινο σώμα είναι γεμάτος τρίχες, με εξαίρεση τις παλάμες και τα πέλματα, αλλά οι περισσότερες είναι τόσο λεπτές ώστε είναι πρακτικά αόρατες. Εκείνες όμως που απασχολούν περισσότερο τον κόσμο είναι όσες βρίσκονται στο κεφάλι, δηλαδή τα μαλλιά. Το κεφάλι του μέσου ενήλικα έχει 100.000 έως 150.000 τρίχες (μαλλιά) και χάνει έως 100 από αυτά την ημέρα. Επομένως, όταν ένα άτομο βλέπει μαλλιά στην χτένα ή την βούρτσα του, δεν χρειάζεται πάντοτε να ανησυχήσει. "

Νοε
16
Περισσότερα »
Πως επηρεάζει το στρες το δέρμα

" Το στρες μπορεί να επηρεάσει ολόκληρο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος. Αυτό έχει ως συνέπεια να αυξάνεται κατ’ αρχάς ο κίνδυνος εξανθημάτων, όπως η κνίδωση που χαρακτηρίζεται από εξάνθημα λευκό στο κέντρο και κοκκινωπό στην περιφέρεια, με έντονη έως ανυπόφορη φαγούρα. Επειδή όμως αντικειμενικά είναι δύσκολο να το βγάλουμε από τη ζωή μας, έχει πολύ μεγάλη σημασία να λαμβάνουμε μέτρα για να το θέτουμε υπό έλεγχο. "

Οκτ
27
Περισσότερα »
Νήματα & lifting προσώπου και λαιμού: Σβήστε τα σημάδια του χρόνου γρήγορα και ανώδυνα

" Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι με χαλάρωση στο πρόσωπο, τον λαιμό ή το σώμα καταφεύγουν στον πλαστικό χειρουργό για να γυρίσουν το ρολόι μερικά χρόνια πίσω, αντιμετωπίζοντας το πρόβλημά τους με ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες. Από τις πιο αποτελεσματικές είναι τα νήματα. Υπάρχουν νήματα για ανόρθωση και lifting προσώπου και λαιμού, για σύσφιξη προσώπου και σώματος σε περιοχές όπου υπάρχει χαλάρωση και ρυτίδωση και για γέμισμα ρυτίδων και δημιουργία όγκου. "

Οκτ
24
Περισσότερα »
Σκάνδαλο Γουάινσταϊν στη Κινηματογραφική Βιομηχανία: Εκρηκτικό το κοκτέιλ σεξ και εξουσίας

" Διεθνή σάλο έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες εναντίον του παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, τον οποίο πολλές ηθοποιοί κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση και βιασμό. Στον κόσμο του σινεμά και των μεγάλων στούντιο, αλλά και στον κόσμο της τηλεόρασης, που η ματαιοδοξία είναι το υλικό που φτιάχνονται τα όνειρα, οι θύτες και τα θύματα δεν είναι τόσο εύκολο να διακριθούν».  "

Οκτ
22
Περισσότερα »
ΕΟΦ: Ανακαλεί ως «επικίνδυνα» για την υγεία 27 καλλυντικά για γυναίκες και παιδιά

" Ο ΕΟΦ με ανακοίνωσή του ΑΝΑΚΑΛΕΙ, 27 καλυντικά για παιδιά και γυναίκες ως επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Η απόφαση αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας. Οι εταιρείες που πραγματοποιούν τη διακίνηση των προϊόντων στην Ελληνική Αγορά οφείλουν να επικοινωνήσουν με τους αποδέκτες των προϊόντων. "

Σεπ
29
Περισσότερα »
Σπυράκια και «μπιμπίκια» στο δέρμα: Είστε σίγουροι ότι έχετε ακμή;

" Αν και η ακμή προσβάλλει το τουλάχιστον 85% των εφήβων, καθώς και το 25% των ανδρών και το 50% των γυναικών κάποια στιγμή μετά την ενηλικίωσή τους, υπάρχουν και πολλές άλλες δερματοπάθειες που τα προκαλούν. Ακόμα και αλλεργίες, ορισμένα φάρμακα ή και ανεπάρκειες βιταμινών μπορεί να προκαλέσουν διαταραχές που μοιάζουν με ακμή, δίχως όμως να είναι. "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Αισθητικές επεμβάσεις για το καλοκαίρι

" Εν όψει του καλοκαιριού οι συνηθέστερες επεμβάσεις είναι αυτές που δίνουν λύσεις κυρίως σε προβλήματα τοπικού πάχους. Τέτοιες επεμβάσεις είναι η λιποαναρρόφηση και η κοιλιοπλαστική, ενώ ακολουθούν η αυξητική του στήθους και η ανόρθωση των γλουτών. Ωστόσο, μεγάλη σημασία έχει η επιλογή του σωστού γιατρού και η αποφυγή των μη ειδικών, οι οποίοι μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο ακόμα και την υγεία του ασθενούς. "

Ιουν
25
Περισσότερα »
Πώς να αποκτήσετε το χαμόγελο των ονείρων σας

" Πιο απλή και οικονομικά εφικτή για τον καθένα, παρά τα όσα λανθασμένα πιστεύουμε, είναι η απόκτηση του χαμόγελου που πάντα ονειρευόμαστε, σαν αυτά που θαυμάζουμε στους αστέρες του Χόλυγουντ και φανταζόμαστε ότι αξίζουν μια περιουσία. Να μην ξεχνάτε ότι το χαμόγελο είναι μεταδοτικό. Μας αλλάζει την ψυχολογία και μας δημιουργεί θετική ενέργεια. "

Ιουν
23
Περισσότερα »
Ρυτίδες, ευλογία ή «κατάρα»: 6 «συμβουλές» για να διαλέξετε τα κατάλληλα καλλυντικά

" Μπορούν άραγε να προστατεύσουν τα αντιρυτιδικά καλλυντικά; «Έως ένα βαθμό ναι, αρκεί να γίνεται σωστή επιλογή και να έχουν οι καταναλωτές ρεαλιστικές προσδοκίες». Η προμήθεια των κατάλληλων αντιρυτιδικών προϊόντων δεν είναι απλή υπόθεση γιατί οι διαθέσιμες επιλογές είναι τόσο πολλές ώστε συχνά δεν ξέρει κανείς τι να διαλέξει. "

Ιουν
12
Περισσότερα »
Χρώμα ματιών: Αποκαλύπτει την προσωπικότητά σας – Δείτε τα στοιχεία του καθενός, ανάλογα με το χρώμα των ματιών του...

" Επιστήμονες από τη Σουηδία, μελέτησαν 428 άτομα για να δουν κατά πόσο η ίριδα των ματιών τους ανταποκρίνονταν στην προσωπικότητά τους. Ανακάλυψαν ότι το χρώμα των ματιών επηρεάζεται από τα ίδια γονίδια που σχηματίζουν τους μετωπιαίους λοβούς. Έτσι, άτομα με συγκεκριμένο χρώμα ίριδας έχουν την ίδια συγκεκριμένη συμπεριφορά. "

Φεβ
06
Περισσότερα »
Μεταμόσχευση Μαλλιών: Τέρμα οι Ουλές με νέα επαναστατική τεχνική (FUE)

" Τα αποτελέσματα της νέας τεχνικής είναι εντυπωσιακά και δίνουν λύση στο πρόβλημα εμφάνισης εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιτρέπει να γίνονται μεταμοσχεύσεις μαλλιών σε περιοχές που μέχρι σήμερα ήταν απαγορευτικές, όπως χαρακτηριστικά είναι  οι ουλές, τα σημάδια, τα  φρύδια, το μουστάκι, οι φαβορίτες και τα γένια. "

Ιαν
01
Περισσότερα »
Φαίη Σκορδά: Κριτικός Τέχνης, Παρουσιάστρια ΤΥ & πολύ sexy θυλικό… (Fotogallery)

" «Super-mini φορέματα, μπούστο και γάμπες φόρα παρτίδα, έντονα prints, λαμέ, sequins, γουναρικά. Η «Πούλια και ο Αυγερινός» στο κορμί της Φαίη, της παρουσιάστριας που κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη για να κάνει καριέρα στην Αθήνα. Όσο για το μαλλί; Ξανθό -πιο πολύ πεθαίνεις- με extensions και μπούκλες. Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί πως η «χαρά του fashion police», σπούδασε κριτικός τέχνης. "

Δεκ
14
Περισσότερα »
Χαρισματικοί και Δυστυχισμένοι άνθρωποι: Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά τους, πως αντιδρούν και πως βιώνουν την καθημερινότητά τους

" Είναι μερικοί άνθρωποι που από τη φύση τους είναι χαρισματικοί και ακαταμάχητοι. Από την άλλη πολλές φορές οι άνθρωποι έχουν την τάση να κάνουν τη ζωή τους μίζερη. Η ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ζωή καθορίζεται από τον τρόπο που ζει κανείς, καθώς και από τις συνήθειες που υιοθετεί και εφαρμόζει στην καθημερινότητά του. Διαβάστε τα χαρακτηριστικά κάθε κατηγορίας… "

Σεπ
18
Περισσότερα »
Δύο αγγελάκια μεταμορφώθηκαν σε Ελληνίδες θεές

"  Αγγελάκια της Victoria’s Secret, στο Μαλιμπού, δεν φωτογραφήθηκαν με εσώρουχα, αλλά με υπέροχα, λευκά, αέρινα φορέματά τους και παρίσταναν αρχαίες Ελληνίδες θεές... "

Απρ
13
Περισσότερα »
Τέλος στα Τατουάζ με νέας γενιάς laser

" Ανώδυνα, αναίμακτα,  χωρίς να μένουν υπολείμματα χρωμάτων, ουλές και σημάδια αφαιρούνται πλέον τα τατουάζ  με το νέας γενιάς laser Q-switched! Είναι η πλέον ελάχιστα τραυματική και αποτελεσματική μέθοδος αφαίρεσης τατουάζ, ενώ δεν προκαλεί έγκαυμα. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό συγκριτικά με τις μέχρι σήμερα μεθόδους αφαίρεσης. "

Απρ
08
Περισσότερα »
Παγκόσμιο Συνέδριο αντιγήρανσης IMCAS - Οι νέες καινοτόμες θεραπείες για να δείχνετε νέοι

" Λέιζερ που λιώνουν το λίπος χωρίς χειρουργείο, στυλό που αποχρωματίζουν το τατουάζ με λακτικό οξύ, δραστικές ουσίες για την ακμή και την γήρανση του δέρματος. Φαρμακοκαλλυντικά, εξειδικευμένα προϊόντα, ψευδάργυρος, χαλκός, ο ενυδατικός παράγοντας αλόη και άλλα έρχονται μαζί με νέες τεχνολογίες για τις σύγχρονες θεραπείες αντιγήρανσης.. "

Φεβ
18
Περισσότερα »
Για μια άρτια εκτελεσμένη ρινοπλαστική - Για ένα πραγματικό έργο τέχνης

" Η ρινοπλαστική δεν είναι καθόλου εύκολη επέμβαση. Οι εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο μας επιβάλλουν υψηλού επιπέδου αποτελέσματα, τα οποία μπορούν να προβλεφθούν, να εκτελεστούν άψογα και να είναι σταθερά στον χρόνο. Η απόδοση ακόμη καλύτερων ρινοπλαστικών απαιτεί βαθιές γνώσεις, μεγάλη εμπειρία, διαρκή αναζήτηση νέων, τελειότερων τεχνικών. "

Φεβ
14
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "