• Πάνος Καμμένος, ο Τουρκοφάγος – «Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι»…
  • Πολύ προχώ… Υψηλή τεχνολογία και επενδύσεις στην υδροπονική κάνναβη – Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. ( φωτο & βίντεο)
  • Σκληρό κύκλωμα μαστροπών είχε φυλακισμένες και εξέδιδε νεαρές γυναίκες… συνεργασία και με γιατρό…
  • Η Ελλάδα που αντιστέκεται… Έφτιαξαν UAV στο ΑΠΘ χωρίς «μιζαδόρους»…
  • Δηλώνεις Έλληνας; Αν σου συμβαίνουν αυτά, σίγουρα είσαι, άλλως !!!
  • Ζήτω οι ψεύτες! «Να καεί, να καεί η πουτ@ν@ η Βουλή» - Η περίπτωση του «εθνοπατέρα» Φωκά
  • Φύγαμε απ’ εκεί γιατί ήρθαν ΜΑΤάδες. – «Η απρόσεκτη «μαφία» των Εξαρχείων»
  • Νέα ήθη στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Εξυγίανση με βόμβες, εμπρηστικούς μηχανισμούς και εγκληματικές οργανώσεις
  • ΠΟΕΔΗΝ εναντίον Π. Πολάκη: Το αφήγημα για την υποδιοικήτρια του Νοσοκομείου της Πάτρας και η αντίδραση…
  • Γιώργος Τουρσουνίδης: Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαβίδης θα χωρίσει την Ελλάδα στα δύο, σε Βόρεια και Νότια!!!

ΙΣΤΟΡΙΚΑ

Δηλώνεις Έλληνας; Αν σου συμβαίνουν αυτά, σίγουρα είσαι, άλλως !!!

" Ο Έλληνας ανήκει στον ποιο «περιούσιο» λαό της γης… με δικές του συνήθειες και κανόνες ζωής, μακριά από τις «κακές» συνήθειες ευρωπαίων, αλλά και μεσανατολικών. Τίποτα δεν τον στάματά και τίποτα δεν τον υποχρεώνει να αλλάξει την «καθημερινότητά» του. Παντού και πάντα παραμένει ο ίδιος. Δείτε τις συνήθειές που πιστοποιούν ότι είναι Έλληνας και συγκρίντε τες με τις δικές σας… "

Απρ
16
Περισσότερα »
«Εις την Πόλιν» - Τούρκος Ιστορικός λέει ανατριχιαστικές αλήθειες για την Κωνσταντινούπολη

" Αντί να περηφανευόμαστε µε τις πόλεις που κατακτήσαμε, ας περηφανευτούμε µε αυτές που ιδρύσαμε, αν υπάρχουν. Αλλά δεν υπάρχουν. Όλη η Ανατολή είναι περιοχή µε την βία κατακτημένη… Ακόμα και το όνομα της Ανατολίας δεν είναι αυτό που πιστεύουν (ana=µανά, dolu=γεµάτη) αλλά προέρχεται από την ελληνική λέξη η Ανατολή. "

Απρ
01
Περισσότερα »
Από τον «Εθνάρχη» Καραμανλή στον Ανδρέα και έπεται συνέχεια… Η διαχείριση του «πλούτου» τα χώρας υπέρ Ολιγαρχών και συνδικαλιζομένων…

"Διαχρονικά Εθνάρχες, Ηγέτες και παρα-ηγέτες, πολιτικά κόμματα, ήρωες της «επανάστασης» και συνδικαλιστάδες – λαμόγια διαχειρίστηκαν όλο τον πλούτο της χώρας, παράγοντας μόνο καταθέσεις για την τσέπη τους, φορτώνοντας παράλληλα τον λαό μνημόνια. Τελευταίος στη σειρά ο Τσίπρας… με το «αριστερό ηθικό πλεονέκτημα»… "

Μαρ
16
Περισσότερα »
«Άμα ζήσω, θα τους γ@μ@σω. Άμα πεθάνω, θα μου κλ@σουν τον π@@τσο!» - Όταν η λέξη πατρίδα είχε σημασία…

" Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης ή Καραΐσκος, αποτελεί μια από τις πιο θρυλικές μορφές της Επανάστασης του 1821. Υπήρξε αρχικά Αρματολός και στην συνέχεια αρχιστράτηγος της Ρούμελης (Στερεά Ελλάδα) κι ένας εκ των κορυφαίων στρατηγών του Αγώνα. Ο ίδιος δεν μίλησε ποτέ και σε κανέναν για τον πατέρα του, παρά αποκαλούσε τον εαυτό του περήφανα και σαρκαστικά μπάσταρδο ή μούλο. "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Μοναδικό ντοκουμέντο: Η απίστευτη ιστορία με το χρέος του ΣΥΡΙΖΑ στα Σκόπια - Ολα έχουν μια εξήγηση!!!

" Μόνο τυχαία δεν είναι επιμονή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να αποδεχθεί την ονομασία «Μακεδονία» χωρίς καν να  υπάρξει άμεση εφαρμογή των προαπαιτούμενων, δηλαδή απαλοιφή όλων των αλυτρωτικών συμβόλων και των διατάξεων του σκοπιανού Συντάγματος, που μιλάνε για κατεχόμενη από τους Ελληνες "Μακεδονία του Αιγαίου". "

Φεβ
07
Περισσότερα »
Εγγονή Γιόζιπ Μπροζ Τίτο: ο όρος «Μακεδονία» ανήκει στους Έλληνες και μόνο

" Στους αρχαίους χρόνους, οι κάτοικοι της περιοχής της Μακεδονίας δόξαζαν τους ίδιους θεούς με τους Έλληνες, μιλούσαν την ελληνική γλώσσα και συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ένα προνόμιο που ήταν κατοχυρωμένο μόνο για τους Έλληνες. Όλοι οι φιλόσοφοι και οι συγγραφείς από την περιοχή της Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένου του Αριστοτέλη, έγραφαν στα ελληνικά.  "

Ιαν
05
Περισσότερα »
“To be Greek” - Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας: Συγκινητικό βίντεο από ελληνόπαιδες του Σικάγου (βίντεο)

" Παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν και ζουν στο Σικάγο, δημιούργησαν το βίντεο «What it means to be greek» που σημαίνει «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» στο οποίο πρωταγωνιστούν εννέα Έλληνες που μοιράζονται μπροστά στην κάμερα τη σημασία του να διαθέτει κανείς ελληνικά γονίδια. "

Δεκ
07
Περισσότερα »
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤΑΙΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ: ενθυμήματα από μια εκδήλωση μνήμης…

" «νικήθηκε Ο φασισμός όταν τα ιδανικά της Ελευθερίας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας,  της Κοινωνικής Δικαιοσύνης αγκαλιάστηκαν απ τον Ελληνικό λαό. Σαν ώριμα τέκνα της οργής ξεφύτρωσαν οι αντιστασιακές οργανώσεις, χιλιάδες νέοι ανάμεσα τους: πολεμάμε και τραγουδάμε το νικηφόρο σύνθημα τους και η προσδοκία μιας ελεύθερης πατρίδας με Δημοκρατία, με  το λαό κυρίαρχο και αυτεξούσιο, πυρπολούσε τις καρδιές.» "

Νοε
01
Περισσότερα »
«Βρέθηκε» το «Καρτερία», το πρώτο στην παγκόσμια ιστορία ατμόπλοιο που πήρε μέρος σε πολεμικές επιχειρήσεις

" Το «Καρτερία», το πρώτο στην παγκόσμια ιστορία ατμόπλοιο που πήρε μέρος σε πολεμικές επιχειρήσεις, το γνωρίζουμε από το πλήθος των ιστορικών καταγραφών της νικηφόρας διαδρομής του στις ναυτικές επιχειρήσεις των τελευταίων χρόνων της ελληνικής επανάστασης (1826-1828), αλλά και αργότερα της ενεργού του δράσης στην Καποδιστριακή περίοδο. "

Σεπ
29
Περισσότερα »
Μινωίτες και Μυκηναίοι όργωναν Αμερική και Ευρώπη - Κρητικό DNA στους Ινδιάνους! Οι αποδείξεις που το βεβαιώνουν (φωτό)

" Στη γενετική μελέτη «OriginandDiffusionofmtDNAHaplogroupX», του 2003 εντοπίστηκε ότι το μιτοχoνδριακό DNA haplogroup X2 που απαντάται στους Κρήτες σε υψηλό ποσοστό (7,2%) απαντάται σε παρόμοια υψηλό ποσοστό (ως 5%) και σε 20.000 μέλη ινδιάνικων φυλών της ΒΑ Αμερικής!  "

Αυγ
23
Περισσότερα »
Οι αρχαίοι Έλληνες μέσα από την Ιστορία: Πως άλλαξαν τα πάντα στον δυτικό πολιτισμό (Βίντεο)

" Οι Έλληνες έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και συμβάλει στην κουλτούρα, τις τέχνες, τις εξερευνήσεις, τη λογοτεχνία, τη φιλοσοφία, την πολιτική, την αρχιτεκτονική, τη μουσική, τα μαθηματικά, την επιστήμη και την τεχνολογία, το εμπόριο, τη μαγειρική και τον αθλητισμό, τόσο κατά το παρελθόν όσο και σύγχρονα. "

Αυγ
06
Περισσότερα »
Οι Ειδικές Δυνάμεις του Μεγάλου Αλεξάνδρου (βίντεο)

" Πρωτοπόρος σε όλα, ίδρυσε και έφερε στους στρατούς, τις «ειδικές δυνάμεις», ολιγομελές στρατιωτικό σώμα για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του εχθρού, πριν και μετά την μάχη. Τις βασικές αρχές που ο ίδιος καθόρισε για τις «Ειδικές Δυνάμεις» ενός στρατού, όπως και το είδος των αποστολών που αυτές διεξάγουν, ακολουθούν όλοι οι σύγχρονοι στρατοί… "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Αδικήθηκε όσο κανένας άλλος πολιτικός» – Η πολιτικά πολυτάραχη ζωή του

" Σπούδασε Νομικά και Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια της Κατοχής ανέπτυξε έντονη αντιστασιακή δράση, συνελήφθη και καταδικάστηκε δυο φορές σε θάνατο από τις γερμανικές αρχές. Ως στέλεχος της Εθνικής Αντίστασης ανέλαβε πολιτικές πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της συνεννόησης των αντιστασιακών οργανώσεων με σκοπό την αποφυγή του εμφυλίου πολέμου στην Κρήτη. "

Ιουν
02
Περισσότερα »
Η δολοφονία του Οδυσσέα Ανδρούτσου – Όλη η ιστορική αλήθεια

" Τα μεσάνυχτα 3 προς 4 Ιουλίου 1825 τρεις φιγούρες εισέρχονται στο μπουντρούμι του Ανδρούτσου. Οι δύο τον ακινητοποιούν και ο τρίτος, ένας παπάς (!) τον πλησιάζει και στρίβει τους όρχεις του Οδυσσέα με όση δύναμη είχε! Σύνθλιψη όρχεων! Ύστερα πετάνε το κουφάρι του από τον πύργο και κρέμασαν κι ένα κομμένο σκοινί, για να δείξουν ότι τάχα πήγε να δραπετεύσει και αυτό κόπηκε. "

Μαϊ
13
Περισσότερα »
Ο Βαγγέλης τιμά τους Πόντιους! Ο ΙΒΑΝ ο «τρομερός» τι…;.

" Η τελετή για την ημέρα της εθνικής μνήμης που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Περιφέρεια Αττικής, φέτος θα γίνει την Κυριακή 21 Μαΐου στην πλατεία Αλεξάνδρας η οποία ανακατασκευάστηκε με χρήματα που έδωσε ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος της πόλης Ευάγγελος Μαρινάκης και θα συνδυαστεί με τα αποκαλυπτήρια ενός μνημείου, το οποίο είναι αφιερωμένο στους 353.000 νεκρούς της γενοκτονίας. "

Μαϊ
07
Περισσότερα »
20 αξιοπερίεργα για την σύγχρονη αλλά και την αρχαία Ελλάδα που μάλλον δεν γνωρίζετε

" Ξέρατε ότι η Αθήνα ήταν μια μικρή κωμόπολη δύο αιώνες πριν; Γνωρίζατε ότι τα ελληνικά νησιά είναι περίπου 2.000; Ότι κανένα μέρος της χώρας δεν απέχει παραπάνω από 137 χιλιόμετρα από τη θάλασσα και πως ο εμπορικός στόλος μας φτάνει το 70% όλων των πλοίων της Ευρώπης; Αυτά και πολλά περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία γι τν Ελλάδα ακολουθούν και μας μαθαίνουν τα μικρά αξιοπερίεργα μυστικά της χώρας μας. "

Μαρ
11
Περισσότερα »
Αρχαίοι Μακεδόνες: Από πού κατάγονται και πως πήραν το όνομά τους

" Η ιστορία των Μακεδόνων ως αυτόνομης φυλής αρχίζει γύρω στο 800π.Χ κατά τον λεγόμενο ελληνικό μεσαίωνα. Ο μυθικός Μακεδόνας θεωρούταν γιος του Αιόλου και από τoν Ησίοδο, αδελφός του Μάγνητος. Αρχαίες πληροφορίες και επιβεβαιώσεις γλωσσολόγων καταλήγουν ότι η μακεδονική διάλεκτος είναι αιολική και κοιτίδα όλων των Αιολέων είναι η Θεσσαλία. "

Φεβ
12
Περισσότερα »
Τα μυστήρια της Αγιάς Σοφιάς και η ανησυχία των Τούρκων

" Aπό την πρώτη στιγμή που η Κωνσταντινούπολη έπεσε στους Οθωμανούς και ο Μωάμεθ ο Φατίχ εισήρθε καβάλα στο άσπρο άλογό του στην Αγία Σοφία, ο μεγάλος αυτός ναός της Ορθοδοξίας έγινε το επίκεντρο διαφόρων μύθων και θρύλων που κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους κατακτητές, προκαλώντας ένα έντονο δέος για το μεγαλούργημα αυτό της Ορθοδοξίας "

Ιαν
01
Περισσότερα »
Οι προκλήσεις Ερντογάν και η Κύπρος

" Η απάντηση της ελληνικής και της κυπριακής κυβέρνησης θα έπρεπε να είναι η καταγγελία της τουρκικής επιθετικότητας σε όλα τα διεθνή φόρα. Και όμως, αντί να διακηρύξουν πως οι τουρκικές διεκδικήσεις αποτελούν αιτία ρήξης με την Τουρκία, προσπαθούν για μια ακόμα φορά να εξευμενίσουν τον σουλτάνο.  "

Νοε
27
Περισσότερα »
Παγκόσμια «Απολογία» Ομπάμα προς τους λαούς της γης από την χώρα του Σωκράτη – Η μεγαλύτερη τιμή στον Ελληνισμό μέχρι τώρα

" Μεγαλύτερη τιμή στον Ελληνισμό δεν θα μπορούσε να επιφυλάξει ο Μπάρακ Ομπάμα. Απεύθυνε στην παγκόσμια κοινότητα και σε όλους τους λαούς της γης, την «Απολογία» του για όσα ονειρεύθηκε γι’ αυτούς το λαό της χώρας του και όλους τους κατατρεγμένους αυτού του κόσμου και για όσα δεν μπόρεσε να πράξει, υποδεικνύοντας ταυτόχρονα αυτούς που στάθηκαν εμπόδιο σ’ αυτό. "

Νοε
16
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "