ΓΝΩΜΕΣ

Κύριε Καρτερέ, το ΚΚΕ έχει νομιμοποιηθεί... «Εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις από το alter ego του Τσίπρα

" Δεν γνωρίζουμε τους αγώνες και τις μαρτυρίες στα ξερονήσια της πλειοψηφίας των σημερινών κυβερνώντων. Οι αγώνες δεν είναι κληρονομικό χάρισμα οφείλεις να τους κάνεις ο ίδιος και όχι να υιοθετείς αυτά που έκαναν οι άλλοι. ΑΝ μη τι άλλο δεν γνωρίζουμε τους αγώνες του ίδιου του πρωθυπουργού και δεν ομιλούμε για τις καταλήψεις σχολικών κτιρίων. "

Φεβ
25
Περισσότερα »
«Σε τούτα δω τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει…»

" Το αμέσως επόμενο διάστημα θα φοβηθούν πολλοί περισσότεροι… Και πολύ περισσότερο… Γιατί όλοι εμείς που μεγαλώσαμε με το: «σε τούτα εδώ τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει». Μπορεί να είναι… «μύθος» - δεν ξέρω. Και τώρα θα δείτε το «μύθο» να γίνεται πραγματικότητα… Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακριβώς αυτό: Κακιά σκουριά! Και «δεν πιάνει»… "

Φεβ
21
Περισσότερα »
Η χρονιά της λασποθύελλας ξεκίνησε!!!

" Αν η παρούσα κυβέρνηση αποχωρήσει από την εξουσία, αυτό θα γίνει με τρόπο ανώμαλο. μπροστά στα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει θα επιδιώξει να δημιουργήσει στην χώρα διχαστικό κλίμα –με κύριο όπλο της την λασπολογία. Σε αγαστή συνεργασία με μέρος της Δικαιοσύνης, φέρνει στο προσκήνιο ένα θέμα (Νοβάρτις), που κάθε άλλο απλό είναι…. "

Φεβ
12
Περισσότερα »
Η ροζέ φασιστική "αριστερά"

" Μη θαρρείς, λοιπόν, ότι ξεμπέρδεψες! Πρώτον μέχρι τον Αύγουστο έχεις να φας άλλα 55 «προαπαιτούμενα» συν όσαν κρίνουν αναγκαία οι (Θ)εσμοί. Η ροζέ φασιστική «αριστερά» εφαρμόζει κάλλιστα τις διαταγές ξένων επιβητόρων της Αποικίας. Για αυτό την βάλανε στο θαλαμοφυλάκιο Μαξίμου. "

Φεβ
02
Περισσότερα »
Απόγονοι σκλάβων – Ραγιάδες ή Έλληνες;

" Γι’ αυτούς το κράτος είναι εχθρός. Ακόμα και σήμερα, το 2018, τους φόρους τους ονομάζουνε χαράτσια. Θεωρούν πολύ φυσικό να κλέβουν την εφορία όπως έκλεβαν οι πρόγονοί τους τον Αγά. Θεωρούν πολύ φυσικό να κλέβουν την εφορία όπως έκλεβαν οι πρόγονοί τους τον Αγά και γι’ αυτό θεωρούν φυσικό το γεγονός ότι οι πολιτικοί κλέβουν το δημόσιο χρήμα. "

Φεβ
02
Περισσότερα »
Viva la revolución - Συντροφικό τρολάρισμα… και οι γοβίτσες των 590 ευρώ

" Κράτα γερά την Επανάσταση. Ψηλά τα λάβαρα! Να ‘σαι καλά συντρόφισσα. Πώς γίνεται τα παιδιά της αστικής τάξης να πηγαίνουν στα δημόσια σχολεία και τα παιδιά των επαναστατών συντρόφων να πηγαίνουν σε ιδιωτικά; Πώς το κατάφερες αυτό συντρόφισσα; Τέτοια θαύματα ούτε ο σύντροφος Ιωσήφ δεν τα είχε πετύχει. Ο σύντροφος Λένιν θα είχε κατουρηθεί από τη χαρά του.  "

Ιαν
12
Περισσότερα »
Άλλοι κλαίνε μια φορά το χρόνο, άλλοι κλαίνε κάθε μέρα (του Ζαχαρία Ζούπη)

" Σαν να μην κατάλαβε τι γινόταν γύρω της και περιγράφει αγώνες (sic!), μάχες που χάθηκαν και ανοικτούς πολέμους(!), προσπαθεί να προσθέσει ένα συναισθηματικό στοιχείο. Από πότε απλοί πολίτες πάνε διακοπές με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος και πάνε τα παιδιά τους στην ελίτ των ιδιωτικών σχολείων ΧΙΛ; Αυτά συνθέτουν και την πολιτική υποκρισία της κ.Μπαζιάνα.  "

Ιαν
12
Περισσότερα »
Ποιό Ντάνουτ Λούπου πεθαίνεις… κε Πάνο μας…

" Όποτε βλέπω τον Πάνο Καμένο, θυμάμαι τον Λούπου. Ο συσχετισμός έχει να κάνει με την απογοήτευση που ακολουθεί κάθε ανένδοτος αγώνας που εξαπολύει στους εκάστοτε εχθρούς του. Τόσο ο Λούπου, όσο και ο Καμμένος, είναι παίκτες πρώτου ημιχρόνου. Ξεκινούν δυναμικά, παίζουν ένα καλό ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος, βγαίνουν στο γήπεδο με κατεβασμένα τα χέρια. "

Ιαν
12
Περισσότερα »
Μαθητές & Εκδρομές: «Opus» στη λάγνα γλώσσα της γραφειοκρατίας

" Υπουργοί, όργανα, περιφερειακοί διευθυντές και περιφερειάρχες να προσπαθούν όχι να πάει αλλά να μην πάει κανένας εκδρομή. Μπορεί επειδή φοβούνται ότι κάποιος καθηγητής ή μαθητής θα ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Δύση. Ο Γαβρόγλου και τα παλικάρια του. Σαμάνοι της γραφειοκρατίας που προσπαθούν να σταματήσουν τον χρόνο που τους έχει ξεπεράσει. "

Ιαν
05
Περισσότερα »
Passaran. Όλα

" Για τις kolotoumbes φταίει η πίεση των θεσμών. Όταν δεν τον πιέζουν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ιδεολογικός βράχος. Όπως στην περίπτωση της επίθεσης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Ήταν η δεύτερη επίθεση αντιεξουσιαστών μέσα σε μια εβδομάδα. Την οποία ο πρύτανης του ΠΑΜ Αχιλλέας Ζαπράνης στωικά αποκάλεσε «άλλη μία συνηθισμένη μέρα στο ελληνικό πανεπιστήμιο».  "

Ιαν
05
Περισσότερα »
H τύφλωση του σταλινισμού και η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ

" Πολλοί υποστηρίζουν πως οι επαναστάσεις φέρνουν ένα καθεστώς πολύ χειρότερο από το προηγούμενο. Για τους αριστερούς, όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Κατά κανόνα οι επαναστάσεις γίνονται από τους ανώνυμους, σε αυθόρμητα κινήματα, χωρίς τη συμμετοχή κομμάτων. Αλλά τα κόμματα είναι αυτά που δρέπουν τους καρπούς της εξουσίας. "

Δεκ
26
Περισσότερα »
Ο πλέον αδύναμος κρίκος... είναι μπροστά μας…

" Καθώς δεν έχει δρομολογηθεί βιώσιμη λύση του ελληνικού προβλήματος, η οργή και οι εντάσεις είναι θέμα χρόνου να επανέλθουν. Το πιθανότερο είναι πως θα επανέλθουν δριμύτερες καθώς η επόμενη ένταση της κρίσης θα είναι χειρότερη από εκείνες που προηγήθηκαν το 2015, το 2012 και το 2010. "

Δεκ
17
Περισσότερα »
”53”: Αποφασίζουν την κυβερνητική πολιτική και μετά ψάχνουν σημεία ”διαφοροποίησης” για να προσφέρουν άλλοθι στα δικά τους «εγκλήματα»

" Οι λεγόμενοι ”53” είναι αρχιτέκτονες, συμμέτοχοι και ψηφίσαντες της κυβερνητικής πολιτικής και των εγκλημάτων της στο οικονομικό, κοινωνικό, περιβαλλοντικό πεδίο αλλά και στο πεδίο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της εξωτερικής πολιτικής, έρχονται εκ των υστέρων και εφευρίσκουν σημεία, δήθεν, διαφοροποίησης, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν και να προσφέρουν άλλοθι σε μια παραδομένη κυβέρνηση των μνημονίων, του αντιδημοκρατικού κατήφορου και της κοινωνικής λεηλασίας. "

Δεκ
13
Περισσότερα »
Η εξέλιξη μιας πεταλούδας σε σκουλήκι… ο Τσακαλώτος, ο Τζανακόπουλος, ο Κοντονής και ο Τσίπρας

" Μετά και τις πρόσφατες ένθερμες δηλώσεις Τσακαλώτου, Τζανακόπουλου και Κοντονή για τους πλειστηριασμούς, η πορεία μετεξέλιξης του ΣΥΡΙΖΑ από κατά φαντασία αριστερό κόμμα σε έμπρακτα «δουλικό» μπορεί να καταγραφεί με ασφάλεια και βεβαιότητα βήμα βήμα. Όπως η δαρβινική εξέλιξη όλων των ζώων…. "

Δεκ
03
Περισσότερα »
Αναρχικοί και «αναρχικοί»!!!

" Όλοι σας γνωρίζετε για την εισβολή του Ρουβίκωνα στην Περιφέρεια. Οι (αντι)εξουσιαστές της καρδιάς μας έκαναν ντου στο κτήριο της Λεωφόρου Συγγρού, τα έκαναν όλα λαμπόγυαλο (κατά τα ειωθότα) με βαριοπούλες και μπογιές και μετά αποχώρησαν (κατά τα ειωθότα) χωρίς να τους ενοχλήσει κανένας. Αντίθετα, ελάχιστοι πήραν είδηση μια άλλη εισβολή, εκείνη της Ελληνικής Αστυνομίας σε κατάληψη αντιεξουσιαστών στην Οδό Καλλιδρομίου (γνωστή ως GARE). "

Νοε
29
Περισσότερα »
Μπάφος κι.... επανάσταση

" Ξιφουλκούν γερόντια, πρώην αγωνιστές, κομμουνιστές, σοσιαλιστές, φιλόσοφοι, μαρξιστές, λενινιστές κι άλλα κοινωνικά ναυάγια, παυθέντες και μη συνταξιοδοτηθέντες από πάλαι ποτέ κόμματα και λοιπές οργανώσεις, αποτυχημένοι χειροκροτητές. Όλοι πρώην! Πρίμα σεγκόντο με τα πιθηκάκια, που όταν σταματάνε τον λυσσασμένο αυνανισμό μ’ ένα τηλέφωνο, λένε τις παπάρες τους για ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. "

Νοε
27
Περισσότερα »
Πλαστοπροσωπίες και λαϊκισμοί

" Άλλαξε το κοινωνικό σύστημα στην υφήλιο και στην Γκραικυλία και δεν το πήραμε χαμπάρι; Γεμίσαμε αρχάγγελους κάθαρσης και ηθικής, που επιδίδονται σε θεόσταλτα κηρύγματα! Μόλις σκάσει αβανταδόρικο θέμα στην εγχώρια, πρωτίστως στην διεθνή σκηνή, πετάγονται ως από μηχανής θεοί οι έχοντες πιο λερωμένη φωλιά, κουνούν δάχτυλο αλλήλους με θεατές τον ηλίθιο, διεφθαρμένο, δια της οθόνης ψεκασμένο όχλο. "

Νοε
27
Περισσότερα »
Ο εγχώριος «στρατός κατοχής» και η αντίσταση στις γαλλικές προτάσεις

" Το εγχώριο μανδαρινάτο σαμποτάρει κάθε πρόταση των Γάλλων συμβούλων της κυβέρνησης για τον εξορθολογισμό των δημοσίων δαπανών. Η ψηφιοποίηση δεν αρέσει και στους δήθεν συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ, γιατί όσο θα αποχωρούν δημόσιοι υπάλληλοι τόσο θα μειώνεται η δύναμή τους και άλλο τόσο θα περιορίζονται οι κοινωνικοί τους εκβιασμοί εις βάρος της κοινωνίας των πολιτών. "

Νοε
13
Περισσότερα »
Γιώργος, O «ήρωας» και πολιτικά αντιστασιακός εκδότης που είναι πάντα με το «γκουβέρνο»…

" Συνεχίζει να κάνει αποκαλύψεις για το προ του 2015 βρώμικο πολιτικό σύστημα, εφαρμόζοντας την «βρώμικη» πατέντα που ο ίδιος έχει κοπιάρει σε παγκόσμιο επίπεδο. Αναφέρεται πάντα σε πολιτικούς άνδρες που έχουν φύγει από την ζωή και δεν μπορούν να απαντήσουν στα όσα τους καταλογίζει. Στόχος να του χαρισθούν πάλι τα «θαλασσοδάνεια» του. "

Νοε
01
Περισσότερα »
Άρχισαν πάλι τα όργανα: Θέλουν να μοιράσουν πλεόνασμα. Πάμε για εκλογές!

" Άρχισαν πάλι τα όργανα. Με το που γύρισε ο πρωθυπουργός από την Αμερική, ξεκίνησαν οι συσκέψεις. Ο «θείος» Φλαμπουράρης κλήθηκε αρκετές φορές στο Μαξίμου ενώ ο Νίκος Παππάς επίσης, άρχισε να σκέπτεται με ποιον τρόπο θα «συνεργαστεί» με Τσακαλώτο και Χουλιαράκη. Και όλα τα παραπάνω, γύρω από ένα πλεόνασμα που δεν υπάρχει! "

Οκτ
27
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "