• Απ’ τις μπαρούφες στις καρπαζιές – Η Ελλάδα (του Τσίπρα)  και η «Μακεδονία του Αιγαίου»
  • Ο «σκακιστής» Αλέξης, ως χρήσιμος ΗΛΙΘΙΟΣ…
  • Απέραντη ντροπή κι εθνική ταπείνωση - Ξεπούλησε τη Μακεδονία μπιρ παρά…
  • Θέμος Αναστασιάδης: Η υπεράσπιση της χώρας επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων και ΜΟΝΟ!!!
  • Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και η θλιβερή μοίρα της Ελλάδας: Πως, που και γιατί χάθηκαν 200 δις από την οικονομία…
  • iskra.gr για Τσίπρα: Χωρίς ντροπή μετανιώνει για δημοψήφισμα, υμνεί Μέρκελ και δηλώνει πρωταθλητής στα μνημόνια και την λιτότητα
  • Μπρέχτ: Αν ο λαός είναι «αναξιόπιστος», μην καθυστερείτε αντικαταστήστε τον με άλλον…
  • Happy Birthday και καλή μας τύχη… ή ραντεβού στα «γουναράδικα» των Πρεσπών;
  • Άννας Κορακάκη: «Τελικά πωλούνται… και Χωρίς λαϊκή εντολή...» - Σχόλιο-ΣΟΚ της δις Ολυμπιονίκου για τη συμφωνία με πΓΔΜ
  • Μια όχι τόσο κρυφή σχέση!!! Λές…Ίσως…Πιθανόν!!!

ΓΝΩΜΕΣ

Απέραντη ντροπή κι εθνική ταπείνωση - Ξεπούλησε τη Μακεδονία μπιρ παρά…

" Είναι δυνατόν να μην είναι χαρούμενοι και να μην τρώνε αστακούς οι γείτονες; Όχι μόνο γραβάτα, αλλά και πολλά άλλα δώρα αξίζει ο Τσίπρας για την εκδούλευση που τους έκανε. Δεν αποκλείεται να αντικαταστήσουν το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων με την προτομή του Αλέξη Τσίπρα για να θυμούνται τον μεγάλο ευεργέτη τους. "

Ιουν
19
Περισσότερα »
Happy Birthday και καλή μας τύχη… ή ραντεβού στα «γουναράδικα» των Πρεσπών;

" Ζόραν Ζάεφ: «Καλή μας τύχη». «Οι Μακεδόνες, οι Έλληνες, οι Ευρωπαίοι είναι πιο ισχυροί από τους εκφοβισμούς». Μαζί με τη ρύση του για την «Μακεδονική κοινωνία», αλλά κι ένα τουίτ που ανέβασε για τις «Μακεδονικές επιτυχίες», κατέστησε σαφές ότι στο εξής όποτε ακούμε τη λέξη «Μακεδόνες» καλά θα κάνουμε να μη γυρνάμε, διότι δεν θα πρόκειται για εμάς. "

Ιουν
19
Περισσότερα »
Άννας Κορακάκη: «Τελικά πωλούνται… και Χωρίς λαϊκή εντολή...» - Σχόλιο-ΣΟΚ της δις Ολυμπιονίκου για τη συμφωνία με πΓΔΜ

" «...Τελικά πωλούνται. Ή μάλλον προσφέρονται. Απλόχερα. Εκλεπτυσμένα. Και καθόλου δημοκρατικά. Χωρίς λαϊκή εντολή... Εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα και οι επιτυχίες ανήκουν σε όσους αγαπούν την πατρίδα, έμπρακτα. Ζητώ ευγενικά, όλοι αυτοί να μη φωτογραφηθούν δίπλα μου σε ενδεχόμενες μεγάλες αθλητικές επιτυχίες στο μέλλον. Ελπίζω η δημοκρατία να μου δώσει τουλάχιστον αυτό το δικαίωμα...» "

Ιουν
17
Περισσότερα »
ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Εθισμένοι στα ψέματα όπως οι ηρωινομανείς στην ηρωίνη

" Φαίνεται ότι τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι εθισμένα στην κοροϊδία μπροστά στα μούτρα μας, όπως οι ηρωινομανείς είναι εθισμένοι στην ηρωίνη. Είτε έχουν καταγραφεί ως σοβαροί, είτε ως γραφικοί, είτε ως κατά συρροή φαφλατάδες, όλοι μαζί έχουν κάνει συμβόλαιο με την κοροϊδία του κόσμου. Θα πέσουμε όλοι στα ψυχοφάρμακα μ’ αυτά που ακούμε και δεν θα έχουμε μεγάλη διάθεση για αντιπαράθεση… με όλους αυτούς… "

Ιουν
07
Περισσότερα »
10+1 λόγοι γιατί ο Αλέξης ούτε είναι ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ Ανδρέας

" Πολύ ακούγεται τελευταία ότι ο Αλέξης είναι «ο νέος Ανδρέας» και πως θα συσπειρώσει τους Σοσιαλδημοκρατικούς της χώρας και άλλα τέτοια ευτράπελα. Σύντροφοι σας έχω νέα! Ο Αλέξης ούτε είναι ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ Ανδρέας, και ορίστε 10+1 λόγοι σταχυολογημένοι τυχαίως, γιατί αυτό δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί... "

Μαϊ
30
Περισσότερα »
Ιστορίες από ένα μακρινό καθρέφτη ή άλλως το «ΜΗΝΥΜΑ»…

" Ο παρακρατικός χαρακτήρας του Ρουβίκωνα φάνηκε από τις αντιδράσεις του κράτους. Στην επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη όταν οι δράστες συνελήφθησαν σε ώρες. Στην επίθεση στο ΣτΕ όταν οι δικαστές ακόμα περιμένουν την επέμβαση. Το μήνυμα «αν δεν φοβάστε το κράτος υπάρχει ένα παρακράτος για να το φοβηθείτε». Και η συνέχεια, όπως διδάσκει η ιστορία, καθόλου ευοίωνη. "

Μαϊ
26
Περισσότερα »
Ο Νίκος Μαραντζίδης, τα ευσεβή κεντραριστερο-συριζαίικα πονήματά του…και η λεοντή…

" Ο Σύριζα είναι ένα απλό συνονθύλευμα ανθρώπων διψασμένων για εξουσία, που οι συνθήκες τούς ευνόησαν να αναρριχηθούν σε αυτήν. Αν εξαιρέσει κανείς τις πρωτοβουλίες του για υπερφορολόγηση και συντριβή της μεσαίας τάξεως, στους υπόλοιπους τομείς οι μεταρρυθμίσεις είναι ανύπαρκτες. Έτσι, στην Ελλάδα της κρίσης, αντί το παραδοσιακό πελατειακό κράτος να βελτιώνεται και να εκσυγχρονίζεται, αντιθέτως, γίνεται πιο αρπακτικό και περισσότερο εχθρικό προς την παραγωγή πλούτου. "

Μαϊ
17
Περισσότερα »
Ο Ν. Μαραντζίδης ως λαγός Τσίπρα και η... ουρά της UNRRA

" Είναι προφανές, πως αν μπορούσε η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να διαλύσει το πολυκομματικό σύστημα, θα το έκανε. Κινούμενοι οριακά εντός νομιμότητας, όχι απλά το επιθυμούν, αλλά το επιχείρησαν στο παρελθόν και συνεχίζουν να το επιχειρούν. Και όσο μένουν στην εξουσία, θα συνεχίζουν να πολεμούν αυτό που οι ίδιοι ονομάζουν «σύστημα», αλλά εμείς ονομάζουμε «δημοκρατία». "

Μαϊ
16
Περισσότερα »
Ο άεργος Τζανακόπουλος και ο «σκουπιδότοπος» της Ιστορίας

" Το επίσημο βιογραφικό δεν αναφέρει να έχει εκλεγεί ποτέ σε τίποτα, ούτε να έχει γίνει γνωστός για κάτι, ούτε κάπου να διακρίθηκε, έως ότου διορίστηκε προ έτους υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος από τον Πρωθυπουργό. Τα παραπάνω προσόντα μπορεί να δικαιολογούν τον διορισμό του στα μάτια εκείνου που τον διόρισε. Δικαίωμά του. Σίγουρα όμως δεν δικαιολογούν το ύφος, τον φανατισμό, την αγένεια και την αμετροέπεια με την οποία ασκεί τα καθήκοντά του. "

Μαϊ
05
Περισσότερα »
Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά του πρώην κομμουνιστή (και σήμερα συριζαίου) Θανάση Καρτερού

" Κατάφερε να κάνει ένα κομματικό έντυπο, σημείο αναφοράς για τον ελληνικό Τύπου. Και τώρα, ο ίδιος άνθρωπος βρίσκεται στη θέση από τη μια να παζαρεύει πόσα εκατομμύρια θα έρθουν από offshore για να προωθηθεί το ένα ή το άλλο μηντιακό σχέδιο που θα ευνοήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη να προσπαθεί να επιτίθεται σε όλο σχεδόν τον υπόλοιπο Τύπο ως διαπλεκόμενο. "

Μαϊ
05
Περισσότερα »
Το δις... εξαπατείν, ο Νίκος Φίλης και οι «ψεύτες» αριστεροί με το ηθικό πλεονέκτημα

" Στήνεται πάλι το σκηνικό της μεγάλης προεκλογικής απάτης όπου ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθεί, αναγκαστικά, μια πολιτική και θα διαφημίζει την αντίθετή της. Άλλα θα κάνει και άλλα θα λέει. Θα μπορούσαμε να το πούμε και το δις εξαπατείν, όπως ο κ. Νίκος Φίλης που ζητά τώρα να αλλάξουνόλα όσαέχει ψηφίσει αυτός πρώτος και καλύτερος. Μαζί όλοι οι «πιο αριστεροί» βουλευτές των 53, ο κ. Τσακαλώτος, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ βεβαίως βεβαίως. "

Μαϊ
01
Περισσότερα »
Έφη Αχτσιόγλου: Το πουλέν του Αλέξη Τσίπρα και η «μετεωρική» ανέλιξή της

" Η υπουργοποίηση της Έφης, είχε αποτελέσει έκπληξη ακόμα και για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Από διευθύντρια υπουργικού γραφείου (του Γιώργου Κατρούγκαλου) είχε προαχθεί με τη μία σε υπουργό Η πραγματικότητα είναι ότι ακόμα και πρωτοκλασάτα κυβερνητικά στελέχη είχαν τότε αιφνιδιαστεί. Αν και είναι πλέον γνωστό ότι ο Αλέξης Τσίπρας την θεωρεί πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του. "

Απρ
27
Περισσότερα »
Γουστάρετε αλλαγή αφεντικού;

" «Χαστούκια από την Ευρώπη στον  Ερντογάν»! «Του τράβηξαν το αυτί οι εταίροι»! Του κάνανε τη μούρη κρέας! Αρέσει, δεν αρέσει, έτσι έγιναν τα γεγονότα, άσχετα αν ο Ερντογάν, επιλέγει την χυδαία φρασεολογία να τα εκμεταλλεύεται και αν εσύ, όχλε της Γκραικυλίας, ηδονίζεσαι και γυρνάς πλευρό να κοιμηθείς πιο άνετα, όταν σε αφιονίζουν οι ξενόδουλοι πολιτικοί σου και τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) με ανοησίες γραμμένες κι εκφωνημένες 100 φορές την μέρα: «Αποστομωτική απάντηση στην Τουρκία»! "

Απρ
21
Περισσότερα »
Ήγγικεν η ώρα της νέας απάτης του Αλέξη Τσίπρα - Μοιραίος και Αδίστακτος δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα…

" Ο Αλέξης Τσίπρας προετοιμάζει μία πολύμηνη προεκλογική περίοδο, στην διάρκεια της οποίας θα «καίει γη», από την μία μεριά, και θα ψευδολογεί ασυστόλως, από την άλλη. Αυτός, όμως, είναι και ο μόνος δρόμος που μένει ανοικτός για τον μοιραίο άνθρωπο της χώρας. Ο άνθρωπος αυτός έχει πλέον τόσο στραβωθεί από τα μεγαλεία της εξουσίας, που και μόνον η σκέψη ότι μπορεί να τα χάσει τον κάνει εξαιρετικά αδίστακτο και επικίνδυνο. "

Απρ
18
Περισσότερα »
Σχετικά με τον Τσόμσκι – Ο εγωπαθής αναθεωρητισμός, η μονομερής θεώρηση και η σταθερά των «ίδιων εχθρών»

" Η αμφισβήτηση της εξουσίας, ακόμα και της δημοκρατικής, παραμένει ελκυστική και γοητευτική, ανεξαρτήτως αν είναι βάσιμη ή όχι. Υπονοεί γενναιότητα, απελευθερώνει απωθημένα, δίνει βήμα και παράδειγμα. Και στην περίπτωση του Τσόμσκι, η μεγέθυνση που έδωσε η εξάπλωση του ίντερνετ στις «αντισυστημικές» φωνές γενικά, σε αυτόν προσέδωσε στοιχεία μύθου.  "

Απρ
14
Περισσότερα »
Η δικαιοσύνη είναι τυφλή ή όχι… Ιστορικό ερώτημα, παλιό, όσο και ο κόσμος…

" «Η Δικαιοσύνη βαστά σπαθί. Σαν της πάρεις το σπαθί απομένει μόνο με τη ζυγαριά. Αυτοί την έχουν όμως και οι μπακάληδες».  Η πλειοψηφία της κοινωνίας δεν πιστεύει πως υπάρχει Δικαιοσύνη. Δεν είναι που δεν το πιστεύει η κοινωνία, είναι πρωτίστως που το αποδεικνύει η πραγματικότητα. Λίγη σημασία έχει αν γι αυτό φταίει η μειοψηφία των επίορκων ή η πλειοψηφία των τίμιων με τη σιωπή του. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. "

Απρ
07
Περισσότερα »
Ανατροπές χωρίς προηγούμενο στην Ελληνική κοινωνία… (η μορφή των πραγμάτων που έρχονται…)

" Ο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το αντίθετο κύμα, που θα τον «καπακώσει»! Αντί να ελκύσει την κοινωνία στις θέσεις του, την έδιωξε πολύ μακριά του…Η Κεντροαριστερά δεν μπορεί να εκφράσεις αυτές τις νέες τάσεις της Ελληνικής κοινωνίας. Τα ακροδεξιά κομματίδια, προσπαθούν να «κολυμπήσουν στο ρεύμα», αλλά δεν μπορούν να το εκφράσουν. Όσο συντηρητικοποιείται ο κόσμος θέλει ηγεσία, ενότητα και αποτελεσματικότητα - όχι θορυβώδη γκρουπούσκουλα. "

Απρ
04
Περισσότερα »
Και μην ξεχνάτε. Πολύ σύντομα θα ξαναχρειαστείτε όλους εμάς τους "κουτούς". Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει μεγαλοστελέχη της κυβέρνησης για τα διόδια

" Αγαπητοί σύντροφοι, την επόμενη φορά, θα έρθω με τα έγγραφα έξω από τα μεγάλα σας γραφεία, όχι για να κατηγορήσω εσάς. Αλλά για να τιμωρήσω τον εαυτό μου, που για άλλη μια φορά "πιάστηκε κορόιδο", πιστεύοντας τα παραμύθια της Χαλιμάς. Και μην ξεχνάτε. Πολύ σύντομα θα ξαναχρειαστείτε όλους εμάς τους "κουτούς". Και τότε θα μιλήσουμε εμείς... Ελάτε!!!!!!!!!! "

Απρ
01
Περισσότερα »
Άσε κυρία Βασιλική... καλύτερα... βάστα τ' άλογα!

" Άστραψε η Βασιλική, βρόντηξε η Θάνου! Την έπνιξε η αδικία, την πίκρανε η άτιμη κενωνία και βγήκε η κυρία στο μεϊντάνι να διαλαλήσει το δίκιο της! «Οι εναντίον της βολές προέρχονται πάντοτε από τα ίδια, ελάχιστα πρόσωπα, εξαιτίας της σταθερής θέσης μου κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς! Οι πολέμιοι κατά του προσώπου μου είναι μόνον εκείνοι πίσω από τους οποίους κρύβονται μεγάλα οικονομικά συμφέροντα»! "

Μαρ
19
Περισσότερα »
Η Αυτοχειρία και Συγνώμη του Ιβάν ως μείζον πολιτικό πρόβλημα του Τσίπρα

" Kι όμως η συμπεριφορά του Ιβάν είναι μείζον θέμα για τους κυβερνώντες. Τόσο μείζον που για πρώτη φορά ο Τσίπρας σκέφτεται σοβαρά την προσφυγή στις κάλπες καθώς τρέμει ένα θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους ή μια πολύμηνη κράτηση του Αγγελου και του Δημήτρη στα τουρκικά μπουντρούμια. Στο μεταξύ διαπιστώνει ότι δεν βρίσκει κανένα στήριγμα διεθνώς. "

Μαρ
16
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "