ΓΝΩΜΕΣ

”53”: Αποφασίζουν την κυβερνητική πολιτική και μετά ψάχνουν σημεία ”διαφοροποίησης” για να προσφέρουν άλλοθι στα δικά τους «εγκλήματα»

" Οι λεγόμενοι ”53” είναι αρχιτέκτονες, συμμέτοχοι και ψηφίσαντες της κυβερνητικής πολιτικής και των εγκλημάτων της στο οικονομικό, κοινωνικό, περιβαλλοντικό πεδίο αλλά και στο πεδίο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της εξωτερικής πολιτικής, έρχονται εκ των υστέρων και εφευρίσκουν σημεία, δήθεν, διαφοροποίησης, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν και να προσφέρουν άλλοθι σε μια παραδομένη κυβέρνηση των μνημονίων, του αντιδημοκρατικού κατήφορου και της κοινωνικής λεηλασίας. "

Δεκ
13
Περισσότερα »
Η εξέλιξη μιας πεταλούδας σε σκουλήκι… ο Τσακαλώτος, ο Τζανακόπουλος, ο Κοντονής και ο Τσίπρας

" Μετά και τις πρόσφατες ένθερμες δηλώσεις Τσακαλώτου, Τζανακόπουλου και Κοντονή για τους πλειστηριασμούς, η πορεία μετεξέλιξης του ΣΥΡΙΖΑ από κατά φαντασία αριστερό κόμμα σε έμπρακτα «δουλικό» μπορεί να καταγραφεί με ασφάλεια και βεβαιότητα βήμα βήμα. Όπως η δαρβινική εξέλιξη όλων των ζώων…. "

Δεκ
03
Περισσότερα »
Αναρχικοί και «αναρχικοί»!!!

" Όλοι σας γνωρίζετε για την εισβολή του Ρουβίκωνα στην Περιφέρεια. Οι (αντι)εξουσιαστές της καρδιάς μας έκαναν ντου στο κτήριο της Λεωφόρου Συγγρού, τα έκαναν όλα λαμπόγυαλο (κατά τα ειωθότα) με βαριοπούλες και μπογιές και μετά αποχώρησαν (κατά τα ειωθότα) χωρίς να τους ενοχλήσει κανένας. Αντίθετα, ελάχιστοι πήραν είδηση μια άλλη εισβολή, εκείνη της Ελληνικής Αστυνομίας σε κατάληψη αντιεξουσιαστών στην Οδό Καλλιδρομίου (γνωστή ως GARE). "

Νοε
29
Περισσότερα »
Μπάφος κι.... επανάσταση

" Ξιφουλκούν γερόντια, πρώην αγωνιστές, κομμουνιστές, σοσιαλιστές, φιλόσοφοι, μαρξιστές, λενινιστές κι άλλα κοινωνικά ναυάγια, παυθέντες και μη συνταξιοδοτηθέντες από πάλαι ποτέ κόμματα και λοιπές οργανώσεις, αποτυχημένοι χειροκροτητές. Όλοι πρώην! Πρίμα σεγκόντο με τα πιθηκάκια, που όταν σταματάνε τον λυσσασμένο αυνανισμό μ’ ένα τηλέφωνο, λένε τις παπάρες τους για ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. "

Νοε
27
Περισσότερα »
Πλαστοπροσωπίες και λαϊκισμοί

" Άλλαξε το κοινωνικό σύστημα στην υφήλιο και στην Γκραικυλία και δεν το πήραμε χαμπάρι; Γεμίσαμε αρχάγγελους κάθαρσης και ηθικής, που επιδίδονται σε θεόσταλτα κηρύγματα! Μόλις σκάσει αβανταδόρικο θέμα στην εγχώρια, πρωτίστως στην διεθνή σκηνή, πετάγονται ως από μηχανής θεοί οι έχοντες πιο λερωμένη φωλιά, κουνούν δάχτυλο αλλήλους με θεατές τον ηλίθιο, διεφθαρμένο, δια της οθόνης ψεκασμένο όχλο. "

Νοε
27
Περισσότερα »
Ο εγχώριος «στρατός κατοχής» και η αντίσταση στις γαλλικές προτάσεις

" Το εγχώριο μανδαρινάτο σαμποτάρει κάθε πρόταση των Γάλλων συμβούλων της κυβέρνησης για τον εξορθολογισμό των δημοσίων δαπανών. Η ψηφιοποίηση δεν αρέσει και στους δήθεν συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ, γιατί όσο θα αποχωρούν δημόσιοι υπάλληλοι τόσο θα μειώνεται η δύναμή τους και άλλο τόσο θα περιορίζονται οι κοινωνικοί τους εκβιασμοί εις βάρος της κοινωνίας των πολιτών. "

Νοε
13
Περισσότερα »
Γιώργος, O «ήρωας» και πολιτικά αντιστασιακός εκδότης που είναι πάντα με το «γκουβέρνο»…

" Συνεχίζει να κάνει αποκαλύψεις για το προ του 2015 βρώμικο πολιτικό σύστημα, εφαρμόζοντας την «βρώμικη» πατέντα που ο ίδιος έχει κοπιάρει σε παγκόσμιο επίπεδο. Αναφέρεται πάντα σε πολιτικούς άνδρες που έχουν φύγει από την ζωή και δεν μπορούν να απαντήσουν στα όσα τους καταλογίζει. Στόχος να του χαρισθούν πάλι τα «θαλασσοδάνεια» του. "

Νοε
01
Περισσότερα »
Άρχισαν πάλι τα όργανα: Θέλουν να μοιράσουν πλεόνασμα. Πάμε για εκλογές!

" Άρχισαν πάλι τα όργανα. Με το που γύρισε ο πρωθυπουργός από την Αμερική, ξεκίνησαν οι συσκέψεις. Ο «θείος» Φλαμπουράρης κλήθηκε αρκετές φορές στο Μαξίμου ενώ ο Νίκος Παππάς επίσης, άρχισε να σκέπτεται με ποιον τρόπο θα «συνεργαστεί» με Τσακαλώτο και Χουλιαράκη. Και όλα τα παραπάνω, γύρω από ένα πλεόνασμα που δεν υπάρχει! "

Οκτ
27
Περισσότερα »
Το Δ΄ Γερμανικό Ράιχ επωάζει...

" Τόσο άθλιοι υποκριτές! Επωάζουν με καμάρι δεκαετίες τώρα το αυγό του φιδιού του φασισμού, με κοινοβουλευτικό φερετζέ ο φασισμός κυριαρχεί ολοκληρωτικά στην Ευρώπη, υπό την κυριαρχία – εποπτεία του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Παγκοσμίου Κεφαλαίου, και τους πείραξε, το υψηλό ποσοστό του νεοναζιστικού κόμματος στις εκλογές.  "

Οκτ
22
Περισσότερα »
Η Ελλάδα που τρώει τα παιδιά της - «Κατεστραμμένος, πλέον, μετανιώνω που δεν έφυγα όταν ήμουν 30»

" Τίποτα δεν λειτουργεί πλέον! Γεμίσαμε κρατικοδίαιτους τενεκέδες που κάνουν θόρυβο χωρίς ουσία, καβαλημένα καλάμια, χωρίς ούτε ένα ένσημο στον ιδιωτικό τομέα, που ισχυρίζονται ότι αυτοί θα μας σώσουν, αλλά στην πραγματικότητα επιζητούν πρώτο, δεύτερο ή και …τρίτο μισθό απ’ το δημόσιο πρυτανείο (συν φυσικά όλα τα «εξτραδάκια» που συνεπάγεται η καρέκλα). "

Οκτ
11
Περισσότερα »
Aπόψεις με παρρησία

" Η πολιτική που ασκούν οι Σοσιαλιστές εδώ στη χώρα μας δεν είναι τίποτα λιγότερο από εγκληματική. Όμως οι Σοσιαλιστές δεν είναι πια Σοσιαλιστές. Είναι κατά βάση Εθνικοσοσιαλιστές. Οι Σοσιαλιστές δολοφόνησαν τον σοσιαλισμό ήδη από τη στιγμή που έγιναν εξουσία. Υπάρχει μόνο εκείνος ο αηδιαστικός ψευτοσοσιαλισμός που σε αρρωσταίνει με το που ανοίγεις τα μάτια σου το πρωί. "

Οκτ
05
Περισσότερα »
Σειρήνες & Σενάρια για εκλογές μέσα στο 2018 για τον Τσίπρα

" Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν εκπονήσει δύο τουλάχιστον σενάρια για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, εντός του 2018. Το πρώτο προβλέπει προσφυγή στις κάλπες στο τέλος της άνοιξης και συγκεκριμένα τον Μάιο, αν χρειασθούν νέα μέτρα και το δεύτερο εκλογές το φθινόπωρο, και δη τον Οκτώβριο, στην περίπτωση που η κυβέρνηση δεν εξασφαλίσει την πολυπόθητη ποσοτική χαλάρωση αλλά και τον με ευνοϊκούς όρους δανεισμό από τις αγορές.  "

Οκτ
03
Περισσότερα »
Μούγκα και των «αριστερών γονέων»… Απύθμενη υποκρισία και επιλεκτική ευαισθησία της κοινωνίας μας

" Σήμερα σιωπή. Μούγκα στη στρούγκα. Και γιατί όχι άλλωστε. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον στην εξουσία. Είναι καθεστώς. Δεν έχει ανάγκη να υποδαυλίζει μίση πια. 16χρονος αντιεξουσιαστής τραυματίζεται σοβαρά προσπαθώντας να ξεφύγει από αστυνομικούς. Οι οποίοι μάλιστα φέρονται να τον κακομεταχειρίζονταν ακόμα και σωριασμένο στο έδαφος. Και δεν τρέχει κάστανο.  "

Σεπ
25
Περισσότερα »
ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ! Ε… και λοιπόν (συ είπας!!!)

" Ο Μώμος είναι ο θεός της χλεύης και του σκώμματος, της ειρωνείας και του σαρκασμού, προσωποποίηση της κοροϊδίας και της αποδοκιμασίας. Μπορεί σήμερα οι αρχαίοι θεοί να μην υπάρχουν πια όμως ο Μώμος κατάφερε να αφήσει γνήσιο απόγονο του στην σύγχρονη Ελλάδα τον Γιώργο Σκαμπαρδώνη. Διαβάστε το απολαυστικό κείμενο του «Απ΄ τις στοές στην Στοά» στα ΝΕΑ  και θα καταλάβετε το γιατί. "

Σεπ
24
Περισσότερα »
Το project «new media»: Είναι αχόρταγοι, θέλουν να ελέγχουν τα πάντα!

" Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές έχοντας απέναντί του τα media, τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια και τα συγκροτήματα του Τύπου. Το περίεργο είναι ότι από την στιγμή που κατέλαβε την εξουσία κατανάλωσε πολύ ενέργεια και πολλούς πόρους για να μπορέσει να αλλάξει το τοπίο των media. Η απορία που δημιουργείται είναι εύλογη: Γιατί κατανάλωσε τόση ενέργεια για να κερδίσει έναν ανίσχυρο εχθρό; "

Σεπ
07
Περισσότερα »
Μέγας Στάλιν…

" Ουδόλως πτοούν τα συνέδρια, οι πάσης φύσεως αντικομμουνιστικές υστερίες τους αληθινούς επαναστάτες. Είναι θετικές εξελίξεις, αναμενόμενες, σχεδόν μοιραίες. Μικραίνουν πόντο τον πόντο την απόσταση από τον Πατέρα Πάντων Πόλεμο, που θα βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Και αλίμονο σε όποιον όχλο – λαό στερείται χαρισματικό ταγό! Ναι, τον μεγαλοφυή φονιά, που θα κάνει στιγμιαία τον όχλο - λαό, θα τον απελευθερώσει, θα τον αναστήσει. "

Σεπ
05
Περισσότερα »
Σε μια κόλλα χαρτί!

" Ασκήθηκε δίωξη (για τα μάτια του κόσμου;) σε μέλη του Δ. Σ. του ΤΑΙΠΕΔ σε βαθμό κακουργήματος. Τ’ αφεντικά απείλησαν ότι δεν έχει πρεζοδόση, χωρίς να ρυθμιστεί αυτό το προαπαιτούμενο! Ό,τι θέλουν να περάσουν αλυσίδα στον σβέρκο του ραγιά οι ξένοι δυνάστες το βαφτίζουν «προαπαιτούμενο» και το κράτος των εγχώριων γερμανοτσολιάδων σπεύδει να το... διορθώσει. "

Σεπ
01
Περισσότερα »
Οι ριζοσπάστες και αριστεροί διανοούμενοι ψάχνουν πάντα έναν λόγο να μη μιλούν για τα γκουλάγκ…

" Δεν ξέρω κάποιον σοβαρό φιλελεύθερο που να αρνείται τα ειδεχθή εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τους χρυσοθήρες, τους βαρόνους του άγριου καπιταλισμού, τις αποικιακές διοικήσεις κ.λπ. Συναντώ όμως πολλούς ριζοσπάστες και αριστερούς διανοούμενους που ψάχνουν πάντα έναν λόγο να μη μιλούν για τα γκουλάγκ. "

Αυγ
30
Περισσότερα »
Μαντρόσκυλα ξένων αφεντάδων

" Η μεγίστη υποκρισία! Όχι η μεγάλη ληστεία! Αυτήν, αν και την σιχάθηκε το κορμί μας, την ανεχόμαστε κοιμώμενοι νυχθημερόν. Το τραβάει του όχλου ο οργανισμός. Εδώ ποντάρουν τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.)! Και... εκεί, που μας χρωστούσαν μας πήρανε και το βόδι! Και δαρμένος και κερατωμένος όχλος! Το αξίζει, τέτοιος, που ’ναι! «Η μεγάλη ληστεία» - βοά συγκρότημα, που άλλαξε ιδιοκτήτη αλλά όχι γραμμή. "

Αυγ
25
Περισσότερα »
Οι δρακογενιές δεν πάνε διακοπές...

" Τον Σεπτέμβριο του 2016 η Θεανώ Φωτίου είχε πει τον Τσίπρα «…ηγέτη παγκόσμιας ακτινοβολίας, απ' αυτούς που γεννιούνται κάθε 100 χρόνια». Γνωρίζοντας από το ποδόσφαιρο ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχασε με το να λέει τον εκάστοτε προπονητή του τον καλύτερο στην καριέρα του αντιμετώπισα την δήλωση με κατανόηση. "

Αυγ
25
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "