• Νέα Ήθη - Παλιά Κόλπα στις εκλογές των οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας – Η περίπτωση της Δυτικής Αθήνας
  • Γουστάρετε αλλαγή αφεντικού;
  • Ο Αναγνωστάκης, το ΚΚΕες, οι σαραντάρηδες του ΣΥΡΙΖΑ και η αγάπη
  • Ήγγικεν η ώρα της νέας απάτης του Αλέξη Τσίπρα - Μοιραίος και Αδίστακτος δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα…
  • Θανάσης Μαυρίδης: Αυτό δεν είναι παζάρι. Είναι ληστεία!
  • Σχετικά με τον Τσόμσκι – Ο εγωπαθής αναθεωρητισμός, η μονομερής θεώρηση  και η σταθερά των «ίδιων εχθρών»
  • Ειδικές οδηγίες για «ναυτιλομένους»: Υπάρχουν δύο τρόποι να γίνεις πλούσιος: ο οικονομικός και ο πολιτικός
  • Κόμμα & κυβέρνηση, στα χνάρια του Όργουελ
  • Η δικαιοσύνη είναι τυφλή ή όχι… Ιστορικό ερώτημα, παλιό, όσο και ο κόσμος…
  • «AstroTurf»:  Κάτι Που Φαίνεται Ενώ Δεν Είναι – Πανάρχαιες τεχνικές χειραγώγησης της κοινής γνώμης και του κοινού νου

ΓΝΩΜΕΣ

Γουστάρετε αλλαγή αφεντικού;

" «Χαστούκια από την Ευρώπη στον  Ερντογάν»! «Του τράβηξαν το αυτί οι εταίροι»! Του κάνανε τη μούρη κρέας! Αρέσει, δεν αρέσει, έτσι έγιναν τα γεγονότα, άσχετα αν ο Ερντογάν, επιλέγει την χυδαία φρασεολογία να τα εκμεταλλεύεται και αν εσύ, όχλε της Γκραικυλίας, ηδονίζεσαι και γυρνάς πλευρό να κοιμηθείς πιο άνετα, όταν σε αφιονίζουν οι ξενόδουλοι πολιτικοί σου και τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) με ανοησίες γραμμένες κι εκφωνημένες 100 φορές την μέρα: «Αποστομωτική απάντηση στην Τουρκία»! "

Απρ
21
Περισσότερα »
Ήγγικεν η ώρα της νέας απάτης του Αλέξη Τσίπρα - Μοιραίος και Αδίστακτος δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα…

" Ο Αλέξης Τσίπρας προετοιμάζει μία πολύμηνη προεκλογική περίοδο, στην διάρκεια της οποίας θα «καίει γη», από την μία μεριά, και θα ψευδολογεί ασυστόλως, από την άλλη. Αυτός, όμως, είναι και ο μόνος δρόμος που μένει ανοικτός για τον μοιραίο άνθρωπο της χώρας. Ο άνθρωπος αυτός έχει πλέον τόσο στραβωθεί από τα μεγαλεία της εξουσίας, που και μόνον η σκέψη ότι μπορεί να τα χάσει τον κάνει εξαιρετικά αδίστακτο και επικίνδυνο. "

Απρ
18
Περισσότερα »
Σχετικά με τον Τσόμσκι – Ο εγωπαθής αναθεωρητισμός, η μονομερής θεώρηση και η σταθερά των «ίδιων εχθρών»

" Η αμφισβήτηση της εξουσίας, ακόμα και της δημοκρατικής, παραμένει ελκυστική και γοητευτική, ανεξαρτήτως αν είναι βάσιμη ή όχι. Υπονοεί γενναιότητα, απελευθερώνει απωθημένα, δίνει βήμα και παράδειγμα. Και στην περίπτωση του Τσόμσκι, η μεγέθυνση που έδωσε η εξάπλωση του ίντερνετ στις «αντισυστημικές» φωνές γενικά, σε αυτόν προσέδωσε στοιχεία μύθου.  "

Απρ
14
Περισσότερα »
Η δικαιοσύνη είναι τυφλή ή όχι… Ιστορικό ερώτημα, παλιό, όσο και ο κόσμος…

" «Η Δικαιοσύνη βαστά σπαθί. Σαν της πάρεις το σπαθί απομένει μόνο με τη ζυγαριά. Αυτοί την έχουν όμως και οι μπακάληδες».  Η πλειοψηφία της κοινωνίας δεν πιστεύει πως υπάρχει Δικαιοσύνη. Δεν είναι που δεν το πιστεύει η κοινωνία, είναι πρωτίστως που το αποδεικνύει η πραγματικότητα. Λίγη σημασία έχει αν γι αυτό φταίει η μειοψηφία των επίορκων ή η πλειοψηφία των τίμιων με τη σιωπή του. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. "

Απρ
07
Περισσότερα »
Ανατροπές χωρίς προηγούμενο στην Ελληνική κοινωνία… (η μορφή των πραγμάτων που έρχονται…)

" Ο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το αντίθετο κύμα, που θα τον «καπακώσει»! Αντί να ελκύσει την κοινωνία στις θέσεις του, την έδιωξε πολύ μακριά του…Η Κεντροαριστερά δεν μπορεί να εκφράσεις αυτές τις νέες τάσεις της Ελληνικής κοινωνίας. Τα ακροδεξιά κομματίδια, προσπαθούν να «κολυμπήσουν στο ρεύμα», αλλά δεν μπορούν να το εκφράσουν. Όσο συντηρητικοποιείται ο κόσμος θέλει ηγεσία, ενότητα και αποτελεσματικότητα - όχι θορυβώδη γκρουπούσκουλα. "

Απρ
04
Περισσότερα »
Και μην ξεχνάτε. Πολύ σύντομα θα ξαναχρειαστείτε όλους εμάς τους "κουτούς". Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει μεγαλοστελέχη της κυβέρνησης για τα διόδια

" Αγαπητοί σύντροφοι, την επόμενη φορά, θα έρθω με τα έγγραφα έξω από τα μεγάλα σας γραφεία, όχι για να κατηγορήσω εσάς. Αλλά για να τιμωρήσω τον εαυτό μου, που για άλλη μια φορά "πιάστηκε κορόιδο", πιστεύοντας τα παραμύθια της Χαλιμάς. Και μην ξεχνάτε. Πολύ σύντομα θα ξαναχρειαστείτε όλους εμάς τους "κουτούς". Και τότε θα μιλήσουμε εμείς... Ελάτε!!!!!!!!!! "

Απρ
01
Περισσότερα »
Άσε κυρία Βασιλική... καλύτερα... βάστα τ' άλογα!

" Άστραψε η Βασιλική, βρόντηξε η Θάνου! Την έπνιξε η αδικία, την πίκρανε η άτιμη κενωνία και βγήκε η κυρία στο μεϊντάνι να διαλαλήσει το δίκιο της! «Οι εναντίον της βολές προέρχονται πάντοτε από τα ίδια, ελάχιστα πρόσωπα, εξαιτίας της σταθερής θέσης μου κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς! Οι πολέμιοι κατά του προσώπου μου είναι μόνον εκείνοι πίσω από τους οποίους κρύβονται μεγάλα οικονομικά συμφέροντα»! "

Μαρ
19
Περισσότερα »
Η Αυτοχειρία και Συγνώμη του Ιβάν ως μείζον πολιτικό πρόβλημα του Τσίπρα

" Kι όμως η συμπεριφορά του Ιβάν είναι μείζον θέμα για τους κυβερνώντες. Τόσο μείζον που για πρώτη φορά ο Τσίπρας σκέφτεται σοβαρά την προσφυγή στις κάλπες καθώς τρέμει ένα θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους ή μια πολύμηνη κράτηση του Αγγελου και του Δημήτρη στα τουρκικά μπουντρούμια. Στο μεταξύ διαπιστώνει ότι δεν βρίσκει κανένα στήριγμα διεθνώς. "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Ασεβής, Αναιδής, Αλαζόνας ο κος Τσίπρας ή ο χρόνος του είναι πολύτιμος…;

" Καρανίκες ή Χάρβαρντ; Ο Αλέξης Τσίπρας γαλουχήθηκε πολιτικά σε ένα περιβάλλον που δεν διακρίνεται από σεβασμό στις δημοκρατικές αξίες, που υιοθετεί το μπάχαλο ως μέσο επίτευξης πολιτικών σκοπών, νομιμοποιώντας ηθικά την ίντριγκα και τον φραξιονισμό. Τα έχει αυτά η πολιτική, απλώς η εμπειρία της Αριστεράς τούς έχει προσδώσει δεοντολογικά χαρακτηριστικά. "

Μαρ
12
Περισσότερα »
Κύριε Καρτερέ, το ΚΚΕ έχει νομιμοποιηθεί... «Εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις από το alter ego του Τσίπρα

" Δεν γνωρίζουμε τους αγώνες και τις μαρτυρίες στα ξερονήσια της πλειοψηφίας των σημερινών κυβερνώντων. Οι αγώνες δεν είναι κληρονομικό χάρισμα οφείλεις να τους κάνεις ο ίδιος και όχι να υιοθετείς αυτά που έκαναν οι άλλοι. ΑΝ μη τι άλλο δεν γνωρίζουμε τους αγώνες του ίδιου του πρωθυπουργού και δεν ομιλούμε για τις καταλήψεις σχολικών κτιρίων. "

Φεβ
25
Περισσότερα »
«Σε τούτα δω τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει…»

" Το αμέσως επόμενο διάστημα θα φοβηθούν πολλοί περισσότεροι… Και πολύ περισσότερο… Γιατί όλοι εμείς που μεγαλώσαμε με το: «σε τούτα εδώ τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει». Μπορεί να είναι… «μύθος» - δεν ξέρω. Και τώρα θα δείτε το «μύθο» να γίνεται πραγματικότητα… Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακριβώς αυτό: Κακιά σκουριά! Και «δεν πιάνει»… "

Φεβ
21
Περισσότερα »
Η χρονιά της λασποθύελλας ξεκίνησε!!!

" Αν η παρούσα κυβέρνηση αποχωρήσει από την εξουσία, αυτό θα γίνει με τρόπο ανώμαλο. μπροστά στα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει θα επιδιώξει να δημιουργήσει στην χώρα διχαστικό κλίμα –με κύριο όπλο της την λασπολογία. Σε αγαστή συνεργασία με μέρος της Δικαιοσύνης, φέρνει στο προσκήνιο ένα θέμα (Νοβάρτις), που κάθε άλλο απλό είναι…. "

Φεβ
12
Περισσότερα »
Η ροζέ φασιστική "αριστερά"

" Μη θαρρείς, λοιπόν, ότι ξεμπέρδεψες! Πρώτον μέχρι τον Αύγουστο έχεις να φας άλλα 55 «προαπαιτούμενα» συν όσαν κρίνουν αναγκαία οι (Θ)εσμοί. Η ροζέ φασιστική «αριστερά» εφαρμόζει κάλλιστα τις διαταγές ξένων επιβητόρων της Αποικίας. Για αυτό την βάλανε στο θαλαμοφυλάκιο Μαξίμου. "

Φεβ
02
Περισσότερα »
Απόγονοι σκλάβων – Ραγιάδες ή Έλληνες;

" Γι’ αυτούς το κράτος είναι εχθρός. Ακόμα και σήμερα, το 2018, τους φόρους τους ονομάζουνε χαράτσια. Θεωρούν πολύ φυσικό να κλέβουν την εφορία όπως έκλεβαν οι πρόγονοί τους τον Αγά. Θεωρούν πολύ φυσικό να κλέβουν την εφορία όπως έκλεβαν οι πρόγονοί τους τον Αγά και γι’ αυτό θεωρούν φυσικό το γεγονός ότι οι πολιτικοί κλέβουν το δημόσιο χρήμα. "

Φεβ
02
Περισσότερα »
Viva la revolución - Συντροφικό τρολάρισμα… και οι γοβίτσες των 590 ευρώ

" Κράτα γερά την Επανάσταση. Ψηλά τα λάβαρα! Να ‘σαι καλά συντρόφισσα. Πώς γίνεται τα παιδιά της αστικής τάξης να πηγαίνουν στα δημόσια σχολεία και τα παιδιά των επαναστατών συντρόφων να πηγαίνουν σε ιδιωτικά; Πώς το κατάφερες αυτό συντρόφισσα; Τέτοια θαύματα ούτε ο σύντροφος Ιωσήφ δεν τα είχε πετύχει. Ο σύντροφος Λένιν θα είχε κατουρηθεί από τη χαρά του.  "

Ιαν
12
Περισσότερα »
Άλλοι κλαίνε μια φορά το χρόνο, άλλοι κλαίνε κάθε μέρα (του Ζαχαρία Ζούπη)

" Σαν να μην κατάλαβε τι γινόταν γύρω της και περιγράφει αγώνες (sic!), μάχες που χάθηκαν και ανοικτούς πολέμους(!), προσπαθεί να προσθέσει ένα συναισθηματικό στοιχείο. Από πότε απλοί πολίτες πάνε διακοπές με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος και πάνε τα παιδιά τους στην ελίτ των ιδιωτικών σχολείων ΧΙΛ; Αυτά συνθέτουν και την πολιτική υποκρισία της κ.Μπαζιάνα.  "

Ιαν
12
Περισσότερα »
Ποιό Ντάνουτ Λούπου πεθαίνεις… κε Πάνο μας…

" Όποτε βλέπω τον Πάνο Καμένο, θυμάμαι τον Λούπου. Ο συσχετισμός έχει να κάνει με την απογοήτευση που ακολουθεί κάθε ανένδοτος αγώνας που εξαπολύει στους εκάστοτε εχθρούς του. Τόσο ο Λούπου, όσο και ο Καμμένος, είναι παίκτες πρώτου ημιχρόνου. Ξεκινούν δυναμικά, παίζουν ένα καλό ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος, βγαίνουν στο γήπεδο με κατεβασμένα τα χέρια. "

Ιαν
12
Περισσότερα »
Μαθητές & Εκδρομές: «Opus» στη λάγνα γλώσσα της γραφειοκρατίας

" Υπουργοί, όργανα, περιφερειακοί διευθυντές και περιφερειάρχες να προσπαθούν όχι να πάει αλλά να μην πάει κανένας εκδρομή. Μπορεί επειδή φοβούνται ότι κάποιος καθηγητής ή μαθητής θα ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Δύση. Ο Γαβρόγλου και τα παλικάρια του. Σαμάνοι της γραφειοκρατίας που προσπαθούν να σταματήσουν τον χρόνο που τους έχει ξεπεράσει. "

Ιαν
05
Περισσότερα »
Passaran. Όλα

" Για τις kolotoumbes φταίει η πίεση των θεσμών. Όταν δεν τον πιέζουν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ιδεολογικός βράχος. Όπως στην περίπτωση της επίθεσης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Ήταν η δεύτερη επίθεση αντιεξουσιαστών μέσα σε μια εβδομάδα. Την οποία ο πρύτανης του ΠΑΜ Αχιλλέας Ζαπράνης στωικά αποκάλεσε «άλλη μία συνηθισμένη μέρα στο ελληνικό πανεπιστήμιο».  "

Ιαν
05
Περισσότερα »
H τύφλωση του σταλινισμού και η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ

" Πολλοί υποστηρίζουν πως οι επαναστάσεις φέρνουν ένα καθεστώς πολύ χειρότερο από το προηγούμενο. Για τους αριστερούς, όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Κατά κανόνα οι επαναστάσεις γίνονται από τους ανώνυμους, σε αυθόρμητα κινήματα, χωρίς τη συμμετοχή κομμάτων. Αλλά τα κόμματα είναι αυτά που δρέπουν τους καρπούς της εξουσίας. "

Δεκ
26
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "