• Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος: Εργοδότης καταδικάστηκε σε αποζημίωση 36.839,50 ευρώ για προσβλητική συμπεριφορά σε εργαζόμενη
  • Εισαγγελείς «δήμιοι» σε μεγάλες υποθέσεις που τελικά καταλήγουν στη αθώωση…
  • Παρέμβαση Χρ. Σταϊκούρα στο Συνέδριο του ΣΒΒΕ “Thessaloniki Summit 2018”
  • Αιδώς «Αργείοι»!!! Οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν... τους φόρους (όλων) των βουλευτών…
  • Αναδρομικά Συνταξιούχων: Τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις δικαιώνουν τους συνταξιούχους – Απορρίπτονται οι εφέσεις του ΕΦΚΑ
  • Αλέξης - Αχτσιόγλου - Πετρόπουλος: Κόβουν με (ν)τροπολογία τα αναδρομικά των συνταξιούχων ως «προστάτες» των φτωχών…
  • Αγώνας υπέρ του λαού πάντα: Η πρωθυπουργική σύμβουλος κα Β. Θάνου ζητά φοροαπαλλαγή 25% σε εισόδημά της
  • Δίνουν «μπόνους» στους ιδιώτες μετόχους των κρατικοποιηθέντων συστημικών τραπεζών!!!
  • Η φιλεύσπλαχνη Εφη Αχτσιόγλου, ο «αριστερός» Ευκλείδης και τα αναδρομικά των συνταξιούχων…
  • Δημήτρης Μελισσανίδης: Ο Πανίσχυρος Ιδιοκτήτης της ΑΕΚ  στα δόντια της Αμερικάνικης Δικαιοσύνης – Τι λένε οι Financial Times 

ΕΠΙΧΟΡΗΓ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»: Οι επιλέξιμες δαπάνες της δράσης του – 34 Ερωτήσεις και απαντήσεις

" Εγκρίθηκε και δόθηκε στην δημοσιότητα το αρχείο των 34 συχνότερων ερωτήσεων – απαντήσεων για τη δράση του ΕΣΠΑ «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα», με απόφαση του υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Ευστάθιου Γιαννακίδη. Με ερωτήσεις – απαντήσεις για την υλοποίηση της δράσης «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» σημειώνονται τα ακόλουθα: "

Σεπ
22
Περισσότερα »
Η Ευρώπη «μοιράζει» χρήμα, αλλά οι ελληνικές τράπεζες σφυρίζουν αδιάφορα

" Το νέο έργο, που απευθύνεται στις λιγότερο ανεπτυγμένες περιφέρειες της Ελλάδος αλλά και σε αυτές άλλων χωρών, όπως της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, στοχεύει στην ανάπτυξη στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας και τη διερεύνηση και ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών για την επίτευξη βιώσιμων αποτελεσμάτων. Η Ελλάδα, όμως, απέχει (!). "

Μαρ
22
Περισσότερα »
Νέο ΕΣΠΑ 2014-20: Οι 4 βασικές Δράσεις (ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες)

" Τέσσερις δράσεις, που χρηματοδοτούνται από τα προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-20 και συγκεκριμένα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία 2014-2020», παρουσιάστηκαν, σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου, στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, από τον Υπουργό Γιώργο Σταθάκη, την Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, τον Υφυπουργό, Αλέξη Χαρίτση…. "

Φεβ
18
Περισσότερα »
Έχουν διαβρωθεί τα πάντα: Πρόστιμο - χαστούκι 180 χιλιάδων ευρώ στην ΕΣΗΕΑ για ΕΣΠΑ-προγράμματα μαϊμού ανέργων δημοσιογράφων

" Τα χρήματα χαρακτηρίζονται αχρεωστήτως καταβληθέντα και πρέπει να επιστραφούν, χωρίς να μπορεί να προεξοφληθεί η τελική οικονομική ζημιά της ΕΣΗΕΑ, καθώς επίκειται διεξοδική έρευνα του θέματος η οποία αφορά και τα ΚΕΚ αλλά και τον δεύτερο κύκλο σεμιναρίων που είναι σε εξέλιξη. "

Νοε
10
Περισσότερα »
Νεανική Επιχειρηματικότητα: Η Διέξοδος από την κρίση (Ημερίδα του Στέλιου Κούλογλου)

" Τα εργαλεία για τη μείωση της νεανικής ανεργίας και τη συγκράτηση του διαρκώς αυξανόμενου ρεύματος των νέων που εγκαταλείπουν τη χώρα προς αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό, θα παρουσιαστούν στην ημερίδα με θέμα: «Ενίσχυση της Νεανικής Επιχειρηματικότητας: η διέξοδος από την κρίση» που οργανώνει την Τρίτη 10 Noεμβρίου, 2015, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς, Στέλιος Κούλογλου, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες. "

Νοε
10
Περισσότερα »
Η ελληνική πρόκληση του «πακέτου Γιούνκερ» - Χαμένη Ελληνική ευκαιρία ή …

" «Πρακτικά η Ελλάδα για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλές θυσίες και ενώ έχει πρωτογενές πλεόνασμα, μπορεί να χρησιμοποιήσει χρήματα που προέρχονται από τους κόπους των φορολογουμένων, να τα τοποθετήσει σε έργα που θα μοχλεύσουν χρήματα, θα παράξουν θέσεις εργασίας και τα χρήματα αυτά να μην δημιουργούν νέο έλλειμμα, να μην προκαλούν νέο χρέος, αλλά αντιθέτως να προκαλούν επενδύσεις. "

Δεκ
22
Περισσότερα »
ΟΑΕΔ: Προκηρύσσεται πρόγραμμα για 6.000 ανέργους

" Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ και αναμένεται να τεθεί εντός των επόμενων ημερών σε ισχύ η υπουργική απόφαση για επέκταση του προγράμματος του ΟΑΕΔ που προβλέπει την επιδότηση της απασχόλησης 6.000 ανέργων στον ιδιωτικό τομέα. Πρόκειται για επέκταση του προηγούμενου προγράμματος για 5.000 ανέργους ηλικίας 25-66 ετών, που άνοιξε και... έκλεισε μέσα σε λίγες ώρες. "

Νοε
16
Περισσότερα »
«Δίκτυο της Απάτης» Ελλήνων και Κοινοτικών υπαλλήλων, Καθηγητών ΑΕΙ υπεράνω υποψίας και Εταιριών στα Ερευνητικά προγράμματα της Ε.Ε. - Κακουργηματικές διώξεις…

" Στημένες προσφορές, πληροφόρηση εκ των έσω, στημένοι αξιολογητές και ψευδείς βεβαιώσεις εκτέλεσης έργων ήταν το σύστημα που έστησαν Καθηγητές Ελληνικών ΑΕΙ, Έλληνες και αλλοδαποί κοινοτικοί υπάλληλοι για να «υλοποιούν» εικονικά ερευνητικά προγράμματα της Ε.Ε.- Τα χρήματα φυγαδεύτηκαν στις Ολλανδικές Αντίλες… "

Νοε
02
Περισσότερα »
Κοινωνία της Πληροφορίας: Κακουργηματικές Διώξεις για Απάτη και Ξέπλυμα χρήματος ύψους 25 δις ευρώ σε ευρωπαϊκά προγράμματα

" Απάτη με τα προγράμματα Πολιτεία και Κοινωνία της Πληροφορίας ύψους 25 δις ευρώ στήθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εμπλέκονται και Έλληνες υπάλληλοι που είχαν στήσει εικονικές εταιρείες για να πάρουν τα χρήματα. Έλεγχοι έγιναν και για υψηλόβαθμα στελέχη του ΥΠΑΙΘ και του Διόφαντος. Το «κόλπο» με τις εικονικές εταιρίες … "

Οκτ
27
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "