ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΤΟ Περιστερίου ΚΚΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλει κατά του στοιχειώδους δικαιώματος στην εργασία

" Ορκισμένοι εχθροί του σταθερού δικαιώματος στη δουλειά αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και οι εκπρόσωποί της. Aπό τη μία εμφανίζονται να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που απολύει τους συμβασιούχους και τους ζητά και τα δεδουλευμένα τους. Από την άλλη όμως, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα εφησυχασμού, ώστε να υλοποιηθεί η απόφαση χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση. "

Ιουν
11
Περισσότερα »
Αποκάλυψη: Νέο Mall στο κέντρο του Περιστερίου, πρόκειται σύντομα να ανεγερθεί…(;)

" Το νέο Mall, αν και όχι στο τεράστιο μέγεθος αυτού που πρόκειται τελικά να κατασκευασθεί, στο πρώην εργοστάσιο Μουζάκη, στην Λεωφόρο Κηφισού, σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται τελευταία στο επιχειρηματικό κέντρο της Πόλης, πρόκειται να αναγερθεί στο κέντρο του Περιστερίου. "

Ιουν
06
Περισσότερα »
Πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» της Ε.Ε.Τ.Α.Α. για την περίοδο 2017 – 2018

" Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα θα διαρκέσει από 24.05.2017 έως 09.06.2017, ώρα 24:00 και θα πραγματοποιείται με τον παρακάτω τρόπο: Αρχικά, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. http://paidikoi.eetaa.gr/ την φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής» στην ειδική εφαρμογή ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων, βάσει Α.Φ.Μ. και Α.Μ.Κ.Α "

Ιουν
02
Περισσότερα »
Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου: Όλοι στο Συλλαλητήριο της 17 Μαΐου στην Αθήνα

" Ο αυτοαπασχολούμενος και η οικογένειά του είναι “διαρθρωτικό πρόβλημα”. Συνάδελφε, συναδέλφισσα πάλεψε οργανωμένα μέσα από την Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου για την βιωσιμότητα την δική σου και της οικογενείας σου. Διεκδίκησε ότι σου στέρησαν, μη νομιμοποιείς, δια της αποχής σου από τους αγώνες, τα μέτρα που παίρνουν σε βάρος σου.  "

Μαϊ
15
Περισσότερα »
Ο Δήμος Περιστερίου στο Γκίνες: Παγκόσμιο ρεκόρ έκπτωσης (0,0037% ή 4,8 ευρώ) σε διαγωνισμό υπηρεσιών 130.000 ευρώ!!!

" Το Παγκόσμιο ρεκόρ έκπτωσης του 0.0037% ή των 4.48 ευρώ σε διαγωνισμό υπηρεσιών συνολικού ύψους 130.000 ευρώ, κατάφερε και πέτυχε ο ΟΠΑΑΔΠ, θυγατρικός Οργανισμός του Δήμου Περιστερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του, όπως και ο Δήμος Περιστερίου, πρόκειται να βραβευθούν γι’ αυτό, από το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Οικονομικών και την Ευρωπαϊκή Ένωση… "

Μαϊ
13
Περισσότερα »
ΕΒΕ Δυτικής Αθήνας: Κλείσιμο καταστημάτων και συμμετοχή στην συγκέντρωση στις 8 Δεκέμβρη στην πλατεία Ομονοίας

" Οργανώνουμε την αντεπίθεσή μας και πραγματοποιούμε την Τρίτη 6 Δεκέμβρη στις 8:00 πμ παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων Πριγκιπίσσης Όλγας 3 & Λ. Δημοκρατίας για τις κατασχέσεις. Συμμετέχουμε, μαζί με τις Λαϊκές επιτροπές και τα εργατικά σωματεία της Δυτικής Αθήνας, στην μεγάλη κινητοποίηση για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας την Παρασκευή 16 Δεκέμβρη στις 6:30μμ στη πλατεία Καραϊσκάκη στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου.  "

Δεκ
03
Περισσότερα »
Επιχειρήσεις Περιστερίου: Κινδυνεύουν με τεράστια πρόστιμα…Λόγο «αμέλειας» και αδιαφορίας της Διοίκησης Παχατουρίδη…

" Το Οκτώβριο του 2011 το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης, είχε αποφασίσει την αναστολή επιβολής προστίμων για παράνομες Πινακίδες, στις επιχειρήσεις της πόλης, λόγο της οικονομικής κρίσης. Με νόμο μάλιστα δόθηκε προθεσμία έως 14.4.2016 για την προσαρμογή τους στο νόμο που έληξε. Οι επιχειρήσεις πλέον κινδυνεύουν με πολύ βαριά πρόστιμα. Το πώς και γιατί στο κείμενο που ακολουθεί…  "

Νοε
20
Περισσότερα »
ΕΕΒΕΔΠ: Να σταματήσει η κοροϊδία και να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις για τις πλημμύρες – Χωρίς αντιπλημμυρικά έργα θα θρηνήσουμε πάλι καταστροφές

" Η Ένωση Επαγγελματιών - Βιοτεχνών – Εμπόρων Δήμου Περιστερίου με ανακοίνωσή της καταγγέλλει την «κοροϊδία» στις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών μελών της και την έλλειψη νέων αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων από το Δήμο και ζητά την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου προκειμένου οι «αποζημιώσεις» να μην είναι ψίχουλα σε σχέση με τις ζημιές. Προειδοποιεί δε ότι η αβελτυρία Δήμου και Περιφέρειας Αττικής θα φέρει νέες καταστροφές. "

Νοε
08
Περισσότερα »
Γιορτές όλο σχεδόν το χρόνο στο Περιστέρι – Καρουσέλ, τραινάκια και άλλα για την τόνωση της πελατείας γνωστών «Καφέ»… με δημοτικό χρήμα…

" Ο Δήμαρχος της Πόλης, πράττει σοφά με την στήριξη της βαριάς βιομηχανίας της Πόλης, που είναι τα «Καφέ» της… Εξάλλου, αυτός είναι πλέον ο βασικός στόχος, όλων των δημάρχων που επενδύουν δημοτικό χρήμα, όχι για την συντήρηση των υποδομών της (δρόμοι, αντιπλημμυρικά, κλπ), αλλά για την ανάδειξη ιδιωτικών «επενδύσεων» που συμπαθούν ιδιαίτερα… "

Ιουλ
27
Περισσότερα »
Αποκάλυψη: «Άκυρος» ο διαγωνισμός για το «Αναψυκτήριο - 1η Παιδική Χαρά» Περιστερίου

" Άκυρος θεωρείται ο Διαγωνισμός για το πολύκροτο «Αναψυκτήριο» & την 1η Παιδική Χαρά» Περιστερίου, αφού αποφασίσθηκε και έγινε από λάθος φορέα, ενώ εμμονική και «ερευνητέα» είναι η «αναρμόδια» εμπλοκή του αντιδημάρχου κ. Παν. Λύκου. Το Οίκημα της Φιλαρμονικής ανήκει στην ΔΕΠΑΔΠ  και μόνο αυτή μπορεί να το ενοικιάσει σε Ιδιώτη, αλλά άλλες οι βουλές του κ. Παχατουρίδη… "

Μαρ
15
Περισσότερα »
Και ο νικητής είναι… «Είδες ο Τοτός» και ο «μπαμπάς» του (!!!)

" Όλα όσα θα διαβάσετε είναι φανταστικά, αλλά συμβαίνουν στις μέρες μας σε μία πραγματική πόλη. Πραγματικά είναι και τα πρόσωπα, άσχετα αν για ιστορικούς και άλλους λόγους δεν κατονομάζονται… Διαβάστε και ενημερωθείτε για τον αγώνα που έτρεξε μόνο ένας αλλά έκανε ένα πολύ μεγάλο και φανταστικό ρεκόρ «προς τα κάτω»… "

Μαρ
10
Περισσότερα »
Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Αντίο, 1η Παιδική Χαρά …

" Προκλητικό ΘΡΑΣΟΣ του καθεστώτος Παχατουρίδη. «Θα εκμισθωθεί» ολόκληρο το παλιό κτίριο της Φιλαρμονικής + προαύλιος χώρος … 220 τμ (!) για καφετέρια – μπαρ – αναψυκτήριο (!!). Ο «εκμισθωτής – επενδυτής» ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, στο οποίο ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ "

Μαρ
07
Περισσότερα »
Ο Δήμος Περιστερίου ΕΚΧΩΡΕΙ σε Ιδιώτες, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, δίνοντας τους αμοιβή 51.660 ευρώ

" Συγκεκριμένα, με απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΠΑΔΠ, προκήρυξε πρόχειρο διαγωνισμό για την εκχώρηση της λειτουργίας του Κέντρου Κυκλοφοριακής Αγωγής που βρίσκεται δίπλα στο Άλσος Περιστερίου, σε εταιρία, με προβλεπόμενη αμοιβή 42.000 ευρώ που μαζί με τον ΦΠΑ θα φθάσει στα 51.660 ευρώ συνολικά. "

Φεβ
22
Περισσότερα »
ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ Περιστερίου: Όλοι στη Γενική Απεργία Πέμπτη 4 Φλεβάρη στην Ομόνοια για την απόσυρση του ασφαλιστικού

" Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικροί έμποροι. Αφού μας φόρτωσαν με φόρους, χαράτσια, χρέη και αναδουλειά τώρα θέλουν να μας αποτελειώσουν με το αντιασφαλιστικό τερατούργημα που παρουσίασαν. Το νέο σχέδιο ενσωματώνει όλους τους νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων. "

Ιαν
31
Περισσότερα »
Οι Χριστουγεννιάτικες Γιορτές, η διαμάχη Αριστερής Κίνησης και Αντιδημάρχου Πολιτισμού, ο ΑΣΔΑ του κ. Ανδρέα Παχατουρίδη και οι κοινοί προμηθευτές των γιορτών τους…

" Οι περίεργες συμπτώσεις μεταξύ των προμηθευτών που επιλέχθηκαν από το Δ.Σ. της ΔΕΠΑΔΠ και αυτών που είχαν επιλεχθεί από τον Πρόεδρο του ΑΣΔΑ και Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη για τις Γιορτές του καλοκαιριού 2015 στο Άλσος Περιστερίου, το συνολικό τελικό κόστος των γιορτών των Χριστουγέννων και η συνάφεια των προμηθευτών με τις εργασίες που τους ανατέθηκαν… "

Ιαν
12
Περισσότερα »
Περιστέρι: Κι όμως, ο βασιλιάς είναι γυμνός, κυρία Αντιδήμαρχε !

" Η κα Τσιώτα κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Αντί για κοινωνικές υπηρεσίες ουσίας και έργα υποδομής, αντί για δωρεάν δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και αντιπλημμυρικά, αντί για ανθρώπινα σχολεία και δωρεάν άθληση, έχουμε εκδηλώσεις βιτρίνας που εξυπηρετούν μόνο μεγάλες και μικρότερες ιδιοτελείς επιδιώξεις, προβολής Δημάρχου, Αντιδημάρχων και όχι μόνο… "

Ιαν
07
Περισσότερα »
«Πάρτι» 250 Χιλιάδων ευρώ η Χριστουγεννιάτικη Φιέστα Παχατουρίδη - Καταγγελία «ΣΟΚ» στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου από την Αριστερή Κίνηση

" Σκάνδαλο με την τεράστια σπατάλη της διοίκησης του Ανδρέα Παχατουρίδη για την Χριστουγεννιάτικη Φιέστα που έχει στήσει στην Πλατεία Δημοκρατίας (Δημαρχείο) προς όφελος (;)… την ίδια στιγμή που στέλνει κατασχετήρια σπιτιών σε δημότες για καθυστερούμενα δημοτικά τέλη.. καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου… "

Ιαν
01
Περισσότερα »
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ – Αγώνας ενάντια στην διακοπή ηλεκτροδοτήσεων

" Στις 28/12/2015 έγινε παρέμβαση από την πρωτοβουλία «Περιστέρι Ενάντια στους Πλειστηριασμούς» στην υπεύθυνη του ΔΕΔΔΗΕ Περιστερίου κ. Κορογώνα με αίτημα να σταματήσουν αμέσως οι αποκοπές ηλεκτροδότησης σε φτωχές περιστεριώτικες οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν τον λογαριασμό του ρεύματος.  "

Ιαν
01
Περισσότερα »
Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Εορταστικός «Μποναμάς» της Διοίκησης Παχατουρίδη με Κατασχέσεις 1ης Κατοικίας σε οφειλέτες δημοτικών τελών

" Τι κάνει η «φιλάνθρωπη» μας δημοτική αρχή για τους πολλούς επαγγελματίες που λόγω της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής αδυνατούν να εξοφλήσουν τα χρέη τους προς τον δήμο από τα δημοτικά τέλη ? ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ! Και μάλιστα τώρα, μέσα στην υποτιθέμενη «εορταστική περίοδο» την οποία κατά τα άλλα η δημοτική μας αρχή «τιμά» με τα γνωστά χάπενινγκς … "

Δεκ
26
Περισσότερα »
Χριστουγεννιάτικο happening από το ανθοπωλείο Matthews για τη στήριξη της Γέφυρας ζωής

" Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, σ’ ένα άκρως εορταστικό κλίμα, το ανθοπωλείο MATTHEW'S Luxury Concepts, Τζων Κένεντυ 140 Περιστέρι, οργάνωσε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση βοηθώντας τον εθελοντικό πολυχώρο Γέφυρα ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα μέσω της διάθεσης μέρους των εσόδων για την οικονομική ενίσχυσή του. "

Δεκ
26
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "