ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Κυλικείο (1ης) παιδικής χαράς» … γελάει ο κόσμος

" Μοστράρει φάτσα κάρτα η λέξη ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ (με την επωνυμία της εταιρείας) και τιμές όχι «κυλικείου» αλλά πιο τσουχτερές κι από καφετέρια πολυτελείας – 4 ευρώ ο καφές, 5 ευρώ ο χυμός κλπ … Για πείτε μας λοιπόν κ. δήμαρχε, κ.κ. αντιδήμαρχοι και κυρία περιφερειάρχα, ΠΟΙΟ άλλο «κυλικείο παιδικής χαράς» σε όλη την υφήλιο γράφει «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ» και πουλάει 4 ευρώ έναν καφέ; "

Αυγ
01
Περισσότερα »
56+10 νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Περιστερίου

" Ο Δήμος Περιστερίου, πρόκειται να προσλάβει 56 άτομα, για το Τμήμα καθαριότητας με σύμβαση ορισμένου χρόνου για τρεις μήνες και 10 άτομα, για φύλακες του νέου Κολυμβητηρίου με σύμβαση ορισμένου χρόνου για τρεις μήνες. Αιτήσεις έως την Παρασκευή 25.5.2018 για την πρώτη κατηγορία και έως την Τρίτη 29.5.2018. Πληροφορίες στο Νέο Δημαρχείο Περιστερίου και στα τηλέφωνα 210-5701106 & 210-5701173 έως 76. "

Μαϊ
21
Περισσότερα »
Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Παράνομη και καταχρηστική απόλυση εγκύου από Αρτοζαχαροπλαστείο στο Περιστέρι!

" Είναι η πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα που υπάρχουν τέτοιες καταγγελίες για αυθαίρετες και παράνομες απολύσεις εγκύων γυναικών, παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου Εργασίας πως οι μηχανισμοί του επαγρυπνούν. Πριν λίγες μέρες παρόμοια περίπτωση σε άλλη εταιρεία (“Vresnet”) και σε άλλη πόλη έγινε αφορμή για την εκδήλωση ενός ελπιδοφόρου κύματος αλληλεγγύης από σωματεία και συλλογικότητες. Το ίδιο πρέπει να γίνει και τώρα. "

Απρ
07
Περισσότερα »
Επανασύνδεση ρεύματος σε πολίτες με χαμηλά εισοδήματα από το Δήμο Περιστερίου

" Ο Δήμος Περιστερίου ενημερώνει ότι οι καταναλωτές με χαμηλά εισοδήματα που έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την εφάπαξ χορήγηση ειδικού βοηθήματος, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ενεργειακές τους ανάγκες, σύμφωνα με το ΦΕΚ 474Β/14.02.2018. "

Μαρ
25
Περισσότερα »
Για τα «μπικικίνια» ρε γαμώτο!!! Στελέχη Πολεοδομίας αναλαμβάνουν επί πληρωμή (μαύρη!) την νομιμοποίηση αυθαιρέτων και όχι μόνο…

" Τα «καλά» παιδιά πάνε στον παράδεισο, τα «κακά» πάνε όπου θέλουν, λέει το τσιτάτο. Τον δεύτερο δρόμο διάλεξαν τα «Στελέχη» Πολεοδομίας της Δυτικής Αθήνας. Τι είναι μερικές δουλειές έξω από το γραφείο τους για την νομιμοποίηση αυθαίρετων και τι είναι η «δικαίωση» κάθε παραβάτη… Αρκεί να υπάρχουν «μπικικίνια» και μάλιστα «μαύρα»… "

Μαρ
19
Περισσότερα »
Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου: Ένταξη Επαγγελματιών στις 120 δόσεις – Όροι και Προϋποθέσεις

" Η Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου προσκαλεί τους επαγγελματίεςστην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει την Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 6:30μμ στα γραφεία της, Αιμίλιου Βεάκη 36 2ος όροφος με θέμα: «ΕΝΤΑΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΙΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ, ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ». Θα μιλήσει φοροτεχνικός και θα απαντήσει σε ερωτήσεις. Θα υπάρξει και ενημέρωση ως προς την θέση της Ένωσης για τα χρέη, τις κατασχέσεις, τους πλειστηριασμούς και τις δόσεις. "

Μαρ
07
Περισσότερα »
Το ΥΠΕΝ για το Mall «Academy Gardens» - Θέμα της Εταιρίας Artume η τήρηση του Μνημονίου Συνεργασίας – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Περιστερίου

" Το Υπουργείο Ανάπτυξης απαντώντας σε ερωτήματα ξεκαθαρίζει ότι θα επιδιωχθεί η «νομιμότητα» στη ανέγερση του Mall «Academy Gardens», ενώ «νίπτει τας χείρας του», για την υποχρέωση της εταιρίας Artume να τηρήσει τους όρους του μνημονίου συνεργασίας. Συνάντηση Σταθάκη – Παχατουρίδη το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα… "

Φεβ
22
Περισσότερα »
Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές

" Η Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου ευχαριστεί όλους όσους πήραν μέρος στις εκλογές της. Διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε αταλάντευτα στο δρόμο της αγωνιστικής διεκδίκησης των προβλημάτων μας. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές…. "

Φεβ
12
Περισσότερα »
Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου: Κατηγορηματικό ΟΧΙ στην δημιουργία Mall στην συμβολή της Λένορμαν και Κηφισού της πολυεθνικής ARTUME-BLACKROCΚ

" Η Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου αντιτίθεται στην δημιουργία Mall στην συμβολή της Λένορμαν και Κηφισού της πολυεθνικής ARTUME-BLACKROCΚ. Με την δημιουργία του γίνεται ένα ακόμα βήμα στην μονοπώληση της αγοράς που διαδοχικά στηρίζουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Υποκρίνονται όσοι μιλούν για το «θάνατο του εμποράκου» ή βλέπουν ως αιτία μόνο την δημιουργία του Mall. Απαιτούμε εδώ και τώρα: «Να σταματήσει κάθε διαδικασία για την ανέγερση του Mall» "

Φεβ
01
Περισσότερα »
Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου: Εκλογές την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2016 – Αιτήσεις υποψηφιότητας έως τη Δευτέρα 20.1.2018 (18:30 έως 20:00)

" Η Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου καλεί τους συναδέλφους - σες να πάρουν μέρος στις εκλογές της Ένωσης την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου από τις 14:00 έως τις 20:00 στα γραφεία της Ένωσης, Αιμ Βεάκη 36 2ος όροφος. Απαραίτητη η ταυτοπροσωπία με επίδειξη ταυτότητας. Όσοι από τα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση στην εφορευτική επιτροπή την Δευτέρα 29/1/2018 από τις 18:30 έως 20:00 στα γραφεία της Ένωσης. "

Ιαν
28
Περισσότερα »
Moll Academy Gardens: Ξεκινά η κατασκευή του στον πρώην χώρο «Μουζάκι» - Οι Αναπλάσεις σε Περιστέρι, Αθήνα και Αιγάλεω ύψους 4-5 εκατ. ευρώ…

" Ξεκινά η κατασκευή του θηριώδους Moll Academy Gardens στον πρώην χώρο «Μουζάκι», στον Κηφισό. Εκτός από θηριώδες κτίριο των 22.000 τετρ. μέτρων, η εταιρία θα χρηματοδοτήσει ανταποδοτικά και έργα ανάπλασης και συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων και πρασίνου στους δήμους Περιστερίου, Αιγάλεω και Αθηναίων, κόστους 4-5 εκατ. ευρώ. "

Ιαν
14
Περισσότερα »
Σοκ 80.000 ευρώ (!!!) για «Γλυκούλη» επιχειρηματία της Πόλης – Πρόστιμο για αδήλωτη απασχόληση…

" «Γλυκούλης» πολυπράγμονας επιχειρηματίας της Πόλης που διαθέτει αλυσίδα καταστημάτων διατροφικού χαρακτήρα, μονάδα «κέτερινγκ», κλπ, για την οποία είχε χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ με 40.000 ευρώ, «συνελήφθη» από ελεγκτές του ΕΦΚΑ να έχει ανασφάλιστο προσωπικό. Του επεβλήθηκε πρόστιμο 80.000 ευρώ για μαύρη εργασία και πλέον «τρέχει» μπας και το αμφισβητήσει… "

Δεκ
21
Περισσότερα »
ΤΟ Περιστερίου ΚΚΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλει κατά του στοιχειώδους δικαιώματος στην εργασία

" Ορκισμένοι εχθροί του σταθερού δικαιώματος στη δουλειά αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και οι εκπρόσωποί της. Aπό τη μία εμφανίζονται να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που απολύει τους συμβασιούχους και τους ζητά και τα δεδουλευμένα τους. Από την άλλη όμως, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα εφησυχασμού, ώστε να υλοποιηθεί η απόφαση χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση. "

Ιουν
11
Περισσότερα »
Αποκάλυψη: Νέο Mall στο κέντρο του Περιστερίου, πρόκειται σύντομα να ανεγερθεί…(;)

" Το νέο Mall, αν και όχι στο τεράστιο μέγεθος αυτού που πρόκειται τελικά να κατασκευασθεί, στο πρώην εργοστάσιο Μουζάκη, στην Λεωφόρο Κηφισού, σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται τελευταία στο επιχειρηματικό κέντρο της Πόλης, πρόκειται να αναγερθεί στο κέντρο του Περιστερίου. "

Ιουν
06
Περισσότερα »
Πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» της Ε.Ε.Τ.Α.Α. για την περίοδο 2017 – 2018

" Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα θα διαρκέσει από 24.05.2017 έως 09.06.2017, ώρα 24:00 και θα πραγματοποιείται με τον παρακάτω τρόπο: Αρχικά, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. http://paidikoi.eetaa.gr/ την φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής» στην ειδική εφαρμογή ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων, βάσει Α.Φ.Μ. και Α.Μ.Κ.Α "

Ιουν
02
Περισσότερα »
Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου: Όλοι στο Συλλαλητήριο της 17 Μαΐου στην Αθήνα

" Ο αυτοαπασχολούμενος και η οικογένειά του είναι “διαρθρωτικό πρόβλημα”. Συνάδελφε, συναδέλφισσα πάλεψε οργανωμένα μέσα από την Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου για την βιωσιμότητα την δική σου και της οικογενείας σου. Διεκδίκησε ότι σου στέρησαν, μη νομιμοποιείς, δια της αποχής σου από τους αγώνες, τα μέτρα που παίρνουν σε βάρος σου.  "

Μαϊ
15
Περισσότερα »
Ο Δήμος Περιστερίου στο Γκίνες: Παγκόσμιο ρεκόρ έκπτωσης (0,0037% ή 4,8 ευρώ) σε διαγωνισμό υπηρεσιών 130.000 ευρώ!!!

" Το Παγκόσμιο ρεκόρ έκπτωσης του 0.0037% ή των 4.48 ευρώ σε διαγωνισμό υπηρεσιών συνολικού ύψους 130.000 ευρώ, κατάφερε και πέτυχε ο ΟΠΑΑΔΠ, θυγατρικός Οργανισμός του Δήμου Περιστερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του, όπως και ο Δήμος Περιστερίου, πρόκειται να βραβευθούν γι’ αυτό, από το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Οικονομικών και την Ευρωπαϊκή Ένωση… "

Μαϊ
13
Περισσότερα »
ΕΒΕ Δυτικής Αθήνας: Κλείσιμο καταστημάτων και συμμετοχή στην συγκέντρωση στις 8 Δεκέμβρη στην πλατεία Ομονοίας

" Οργανώνουμε την αντεπίθεσή μας και πραγματοποιούμε την Τρίτη 6 Δεκέμβρη στις 8:00 πμ παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων Πριγκιπίσσης Όλγας 3 & Λ. Δημοκρατίας για τις κατασχέσεις. Συμμετέχουμε, μαζί με τις Λαϊκές επιτροπές και τα εργατικά σωματεία της Δυτικής Αθήνας, στην μεγάλη κινητοποίηση για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας την Παρασκευή 16 Δεκέμβρη στις 6:30μμ στη πλατεία Καραϊσκάκη στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου.  "

Δεκ
03
Περισσότερα »
Επιχειρήσεις Περιστερίου: Κινδυνεύουν με τεράστια πρόστιμα…Λόγο «αμέλειας» και αδιαφορίας της Διοίκησης Παχατουρίδη…

" Το Οκτώβριο του 2011 το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης, είχε αποφασίσει την αναστολή επιβολής προστίμων για παράνομες Πινακίδες, στις επιχειρήσεις της πόλης, λόγο της οικονομικής κρίσης. Με νόμο μάλιστα δόθηκε προθεσμία έως 14.4.2016 για την προσαρμογή τους στο νόμο που έληξε. Οι επιχειρήσεις πλέον κινδυνεύουν με πολύ βαριά πρόστιμα. Το πώς και γιατί στο κείμενο που ακολουθεί…  "

Νοε
20
Περισσότερα »
ΕΕΒΕΔΠ: Να σταματήσει η κοροϊδία και να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις για τις πλημμύρες – Χωρίς αντιπλημμυρικά έργα θα θρηνήσουμε πάλι καταστροφές

" Η Ένωση Επαγγελματιών - Βιοτεχνών – Εμπόρων Δήμου Περιστερίου με ανακοίνωσή της καταγγέλλει την «κοροϊδία» στις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών μελών της και την έλλειψη νέων αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων από το Δήμο και ζητά την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου προκειμένου οι «αποζημιώσεις» να μην είναι ψίχουλα σε σχέση με τις ζημιές. Προειδοποιεί δε ότι η αβελτυρία Δήμου και Περιφέρειας Αττικής θα φέρει νέες καταστροφές. "

Νοε
08
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "