• Το ΥΠΕΝ για το Mall «Academy Gardens» - Θέμα της Εταιρίας Artume η τήρηση του Μνημονίου Συνεργασίας – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Περιστερίου
 • Κίνημα Κατά των Πλειστηριασμών: Έρχεται Τσουνάμι κατασχέσεων με τους ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς – Ο δήμος να πάρει θέση… (Βίντεο)
 • Κέντρο Πρόληψης «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ»: Με πολύ μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του…και τον «απολογισμό» του έργου του…(φωτό)
 • Κούλουμα ενότητας και ανθρωπιάς στο Δήμο Περιστερίου
 • Σοκ από πυρκαγιά στο Περιστέρι: Ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Αριστείδης Ιωσηφίδης βρέθηκε νεκρός. Ήταν κλειδωμένος, έπασχε από άνοια…
 • Εκπληκτικό: Περιποίηση σώματος & Προσώπου και hair styles women's ant men's στο 3ο ΕΚ Περιστερίου
 • Ακαδημία Πλάτωνος: Ζητούμενο μια ανάπλαση που θα στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
 • Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου: Κάλεσμα σε κοινό αγώνα ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς στις 21.2.2018
 • Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει τα Κούλουμα με Μπάμπη Τσέρτο
 • Σοφοκλή Βενιζέλου: Δίδυμο αδελφάκι της Αιμιλίου Βεάκη μετά την ανάπλασή της ή…

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το ΥΠΕΝ για το Mall «Academy Gardens» - Θέμα της Εταιρίας Artume η τήρηση του Μνημονίου Συνεργασίας – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Περιστερίου

" Το Υπουργείο Ανάπτυξης απαντώντας σε ερωτήματα ξεκαθαρίζει ότι θα επιδιωχθεί η «νομιμότητα» στη ανέγερση του Mall «Academy Gardens», ενώ «νίπτει τας χείρας του», για την υποχρέωση της εταιρίας Artume να τηρήσει τους όρους του μνημονίου συνεργασίας. Συνάντηση Σταθάκη – Παχατουρίδη το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα… "

Φεβ
22
Περισσότερα »
Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές

" Η Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου ευχαριστεί όλους όσους πήραν μέρος στις εκλογές της. Διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε αταλάντευτα στο δρόμο της αγωνιστικής διεκδίκησης των προβλημάτων μας. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές…. "

Φεβ
12
Περισσότερα »
Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου: Κατηγορηματικό ΟΧΙ στην δημιουργία Mall στην συμβολή της Λένορμαν και Κηφισού της πολυεθνικής ARTUME-BLACKROCΚ

" Η Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου αντιτίθεται στην δημιουργία Mall στην συμβολή της Λένορμαν και Κηφισού της πολυεθνικής ARTUME-BLACKROCΚ. Με την δημιουργία του γίνεται ένα ακόμα βήμα στην μονοπώληση της αγοράς που διαδοχικά στηρίζουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Υποκρίνονται όσοι μιλούν για το «θάνατο του εμποράκου» ή βλέπουν ως αιτία μόνο την δημιουργία του Mall. Απαιτούμε εδώ και τώρα: «Να σταματήσει κάθε διαδικασία για την ανέγερση του Mall» "

Φεβ
01
Περισσότερα »
Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου: Εκλογές την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2016 – Αιτήσεις υποψηφιότητας έως τη Δευτέρα 20.1.2018 (18:30 έως 20:00)

" Η Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου καλεί τους συναδέλφους - σες να πάρουν μέρος στις εκλογές της Ένωσης την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου από τις 14:00 έως τις 20:00 στα γραφεία της Ένωσης, Αιμ Βεάκη 36 2ος όροφος. Απαραίτητη η ταυτοπροσωπία με επίδειξη ταυτότητας. Όσοι από τα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση στην εφορευτική επιτροπή την Δευτέρα 29/1/2018 από τις 18:30 έως 20:00 στα γραφεία της Ένωσης. "

Ιαν
28
Περισσότερα »
Moll Academy Gardens: Ξεκινά η κατασκευή του στον πρώην χώρο «Μουζάκι» - Οι Αναπλάσεις σε Περιστέρι, Αθήνα και Αιγάλεω ύψους 4-5 εκατ. ευρώ…

" Ξεκινά η κατασκευή του θηριώδους Moll Academy Gardens στον πρώην χώρο «Μουζάκι», στον Κηφισό. Εκτός από θηριώδες κτίριο των 22.000 τετρ. μέτρων, η εταιρία θα χρηματοδοτήσει ανταποδοτικά και έργα ανάπλασης και συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων και πρασίνου στους δήμους Περιστερίου, Αιγάλεω και Αθηναίων, κόστους 4-5 εκατ. ευρώ. "

Ιαν
14
Περισσότερα »
Σοκ 80.000 ευρώ (!!!) για «Γλυκούλη» επιχειρηματία της Πόλης – Πρόστιμο για αδήλωτη απασχόληση…

" «Γλυκούλης» πολυπράγμονας επιχειρηματίας της Πόλης που διαθέτει αλυσίδα καταστημάτων διατροφικού χαρακτήρα, μονάδα «κέτερινγκ», κλπ, για την οποία είχε χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ με 40.000 ευρώ, «συνελήφθη» από ελεγκτές του ΕΦΚΑ να έχει ανασφάλιστο προσωπικό. Του επεβλήθηκε πρόστιμο 80.000 ευρώ για μαύρη εργασία και πλέον «τρέχει» μπας και το αμφισβητήσει… "

Δεκ
21
Περισσότερα »
ΤΟ Περιστερίου ΚΚΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλει κατά του στοιχειώδους δικαιώματος στην εργασία

" Ορκισμένοι εχθροί του σταθερού δικαιώματος στη δουλειά αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και οι εκπρόσωποί της. Aπό τη μία εμφανίζονται να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που απολύει τους συμβασιούχους και τους ζητά και τα δεδουλευμένα τους. Από την άλλη όμως, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα εφησυχασμού, ώστε να υλοποιηθεί η απόφαση χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση. "

Ιουν
11
Περισσότερα »
Αποκάλυψη: Νέο Mall στο κέντρο του Περιστερίου, πρόκειται σύντομα να ανεγερθεί…(;)

" Το νέο Mall, αν και όχι στο τεράστιο μέγεθος αυτού που πρόκειται τελικά να κατασκευασθεί, στο πρώην εργοστάσιο Μουζάκη, στην Λεωφόρο Κηφισού, σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται τελευταία στο επιχειρηματικό κέντρο της Πόλης, πρόκειται να αναγερθεί στο κέντρο του Περιστερίου. "

Ιουν
06
Περισσότερα »
Πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» της Ε.Ε.Τ.Α.Α. για την περίοδο 2017 – 2018

" Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα θα διαρκέσει από 24.05.2017 έως 09.06.2017, ώρα 24:00 και θα πραγματοποιείται με τον παρακάτω τρόπο: Αρχικά, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. http://paidikoi.eetaa.gr/ την φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής» στην ειδική εφαρμογή ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων, βάσει Α.Φ.Μ. και Α.Μ.Κ.Α "

Ιουν
02
Περισσότερα »
Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου: Όλοι στο Συλλαλητήριο της 17 Μαΐου στην Αθήνα

" Ο αυτοαπασχολούμενος και η οικογένειά του είναι “διαρθρωτικό πρόβλημα”. Συνάδελφε, συναδέλφισσα πάλεψε οργανωμένα μέσα από την Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου για την βιωσιμότητα την δική σου και της οικογενείας σου. Διεκδίκησε ότι σου στέρησαν, μη νομιμοποιείς, δια της αποχής σου από τους αγώνες, τα μέτρα που παίρνουν σε βάρος σου.  "

Μαϊ
15
Περισσότερα »
Ο Δήμος Περιστερίου στο Γκίνες: Παγκόσμιο ρεκόρ έκπτωσης (0,0037% ή 4,8 ευρώ) σε διαγωνισμό υπηρεσιών 130.000 ευρώ!!!

" Το Παγκόσμιο ρεκόρ έκπτωσης του 0.0037% ή των 4.48 ευρώ σε διαγωνισμό υπηρεσιών συνολικού ύψους 130.000 ευρώ, κατάφερε και πέτυχε ο ΟΠΑΑΔΠ, θυγατρικός Οργανισμός του Δήμου Περιστερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του, όπως και ο Δήμος Περιστερίου, πρόκειται να βραβευθούν γι’ αυτό, από το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Οικονομικών και την Ευρωπαϊκή Ένωση… "

Μαϊ
13
Περισσότερα »
ΕΒΕ Δυτικής Αθήνας: Κλείσιμο καταστημάτων και συμμετοχή στην συγκέντρωση στις 8 Δεκέμβρη στην πλατεία Ομονοίας

" Οργανώνουμε την αντεπίθεσή μας και πραγματοποιούμε την Τρίτη 6 Δεκέμβρη στις 8:00 πμ παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων Πριγκιπίσσης Όλγας 3 & Λ. Δημοκρατίας για τις κατασχέσεις. Συμμετέχουμε, μαζί με τις Λαϊκές επιτροπές και τα εργατικά σωματεία της Δυτικής Αθήνας, στην μεγάλη κινητοποίηση για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας την Παρασκευή 16 Δεκέμβρη στις 6:30μμ στη πλατεία Καραϊσκάκη στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου.  "

Δεκ
03
Περισσότερα »
Επιχειρήσεις Περιστερίου: Κινδυνεύουν με τεράστια πρόστιμα…Λόγο «αμέλειας» και αδιαφορίας της Διοίκησης Παχατουρίδη…

" Το Οκτώβριο του 2011 το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης, είχε αποφασίσει την αναστολή επιβολής προστίμων για παράνομες Πινακίδες, στις επιχειρήσεις της πόλης, λόγο της οικονομικής κρίσης. Με νόμο μάλιστα δόθηκε προθεσμία έως 14.4.2016 για την προσαρμογή τους στο νόμο που έληξε. Οι επιχειρήσεις πλέον κινδυνεύουν με πολύ βαριά πρόστιμα. Το πώς και γιατί στο κείμενο που ακολουθεί…  "

Νοε
20
Περισσότερα »
ΕΕΒΕΔΠ: Να σταματήσει η κοροϊδία και να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις για τις πλημμύρες – Χωρίς αντιπλημμυρικά έργα θα θρηνήσουμε πάλι καταστροφές

" Η Ένωση Επαγγελματιών - Βιοτεχνών – Εμπόρων Δήμου Περιστερίου με ανακοίνωσή της καταγγέλλει την «κοροϊδία» στις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών μελών της και την έλλειψη νέων αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων από το Δήμο και ζητά την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου προκειμένου οι «αποζημιώσεις» να μην είναι ψίχουλα σε σχέση με τις ζημιές. Προειδοποιεί δε ότι η αβελτυρία Δήμου και Περιφέρειας Αττικής θα φέρει νέες καταστροφές. "

Νοε
08
Περισσότερα »
Γιορτές όλο σχεδόν το χρόνο στο Περιστέρι – Καρουσέλ, τραινάκια και άλλα για την τόνωση της πελατείας γνωστών «Καφέ»… με δημοτικό χρήμα…

" Ο Δήμαρχος της Πόλης, πράττει σοφά με την στήριξη της βαριάς βιομηχανίας της Πόλης, που είναι τα «Καφέ» της… Εξάλλου, αυτός είναι πλέον ο βασικός στόχος, όλων των δημάρχων που επενδύουν δημοτικό χρήμα, όχι για την συντήρηση των υποδομών της (δρόμοι, αντιπλημμυρικά, κλπ), αλλά για την ανάδειξη ιδιωτικών «επενδύσεων» που συμπαθούν ιδιαίτερα… "

Ιουλ
27
Περισσότερα »
Αποκάλυψη: «Άκυρος» ο διαγωνισμός για το «Αναψυκτήριο - 1η Παιδική Χαρά» Περιστερίου

" Άκυρος θεωρείται ο Διαγωνισμός για το πολύκροτο «Αναψυκτήριο» & την 1η Παιδική Χαρά» Περιστερίου, αφού αποφασίσθηκε και έγινε από λάθος φορέα, ενώ εμμονική και «ερευνητέα» είναι η «αναρμόδια» εμπλοκή του αντιδημάρχου κ. Παν. Λύκου. Το Οίκημα της Φιλαρμονικής ανήκει στην ΔΕΠΑΔΠ  και μόνο αυτή μπορεί να το ενοικιάσει σε Ιδιώτη, αλλά άλλες οι βουλές του κ. Παχατουρίδη… "

Μαρ
15
Περισσότερα »
Και ο νικητής είναι… «Είδες ο Τοτός» και ο «μπαμπάς» του (!!!)

" Όλα όσα θα διαβάσετε είναι φανταστικά, αλλά συμβαίνουν στις μέρες μας σε μία πραγματική πόλη. Πραγματικά είναι και τα πρόσωπα, άσχετα αν για ιστορικούς και άλλους λόγους δεν κατονομάζονται… Διαβάστε και ενημερωθείτε για τον αγώνα που έτρεξε μόνο ένας αλλά έκανε ένα πολύ μεγάλο και φανταστικό ρεκόρ «προς τα κάτω»… "

Μαρ
10
Περισσότερα »
Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Αντίο, 1η Παιδική Χαρά …

" Προκλητικό ΘΡΑΣΟΣ του καθεστώτος Παχατουρίδη. «Θα εκμισθωθεί» ολόκληρο το παλιό κτίριο της Φιλαρμονικής + προαύλιος χώρος … 220 τμ (!) για καφετέρια – μπαρ – αναψυκτήριο (!!). Ο «εκμισθωτής – επενδυτής» ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, στο οποίο ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ "

Μαρ
07
Περισσότερα »
Ο Δήμος Περιστερίου ΕΚΧΩΡΕΙ σε Ιδιώτες, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, δίνοντας τους αμοιβή 51.660 ευρώ

" Συγκεκριμένα, με απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΠΑΔΠ, προκήρυξε πρόχειρο διαγωνισμό για την εκχώρηση της λειτουργίας του Κέντρου Κυκλοφοριακής Αγωγής που βρίσκεται δίπλα στο Άλσος Περιστερίου, σε εταιρία, με προβλεπόμενη αμοιβή 42.000 ευρώ που μαζί με τον ΦΠΑ θα φθάσει στα 51.660 ευρώ συνολικά. "

Φεβ
22
Περισσότερα »
ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ Περιστερίου: Όλοι στη Γενική Απεργία Πέμπτη 4 Φλεβάρη στην Ομόνοια για την απόσυρση του ασφαλιστικού

" Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικροί έμποροι. Αφού μας φόρτωσαν με φόρους, χαράτσια, χρέη και αναδουλειά τώρα θέλουν να μας αποτελειώσουν με το αντιασφαλιστικό τερατούργημα που παρουσίασαν. Το νέο σχέδιο ενσωματώνει όλους τους νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων. "

Ιαν
31
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "