• Θέληση της Κυβέρνησης, «απάτη» ή συγνωστό έγκλημα; Θα πληρώσουμε  εμείς τα μετοχοδάνεια των ισχυρών;
  • Σοκ για 900.000 επαγγελματίες και Αγρότες! Αναδρομικές εισφορές ΕΦΚΑ 535 - 3.200 € !
  • Ο «τερατώδης» νόμος του λαϊκιστή «προστάτη των φτωχών» Κατρούγκαλου εξαθλιώνει τους συνταξιούχους
  • ΑΦΜ Βουλγαρίας: Τέλος το «πάρτι» για εταιρίες και ιδιώτες – Εντατικοί έλεγχοι για «φοροδιαφυγή»
  • ΕΠΕ: Παρέμβαση για το ειδικό καθεστώς καταβολής ΦΠΑ σε αγορά ηλεκτρονικών συσκευών
  • Τα 15 νέα μέτρα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που θα βάλουν φωτιά στην τσέπη σας το 2018
  • Νέα «Σφαγή» σε συντάξεις και εφάπαξ με 9+1 νέα μέτρα που φέρνει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
  • Xρεωστικές, Πιστωτικές και Προπληρωμένες Κάρτες Τραπεζών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται…
  • «Πετσόκωμα» συντάξεων για να δοθούν νέα επιδόματα και αυξήσεις σε ημέτερους, στον νέο Προϋπολογισμό
  • Science Labs: Βράβευση για την ανάλυση 4.500 παθολογικών γονιδίων με μία μόνο εξέταση

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

ΕΠΕ: Παρέμβαση για το ειδικό καθεστώς καταβολής ΦΠΑ σε αγορά ηλεκτρονικών συσκευών

" Οι διατάξεις της ΠΟΛ. 1150/2017 προκαλούν ακόμα ένα τεράστιο πλήγμα στη μοναδική εμπορική αγορά που ακόμα επιβιώνει, στενάζοντας και ασφυκτιώντας στα πρόθυρα οικονομικής κατάρρευσης. Οι συγκεκριμένες διατάξεις, καταπολεμούν την αγορά, καθώς επικεντρώνονται σε συναλλαγές αποκλειστικά μεταξύ εταιρικών και νομικών προσώπων. "

Οκτ
08
Περισσότερα »
Science Labs: Βράβευση για την ανάλυση 4.500 παθολογικών γονιδίων με μία μόνο εξέταση

" Με το Clinical Exome Solution οι ασθενείς μπορούν να έχουν πληροφορίες για διάφορα θέματα υγείας ή τρόπου ζωής, καθώς δεν είναι μόνοι οι ασθένειες που ανιχνεύονται. Γνωρίζοντας κάποιος γενικότερα στοιχεία για το γενετικό του προφίλ, μπορεί να καθοδηγηθεί από τον ειδικό, ώστε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του προς όφελος της υγείας του και της ποιότητας της ζωής του. "

Οκτ
03
Περισσότερα »
ΣΔΟΕ: Αποκάλυψε την απάτη πώλησης μέσω Ίντερνετ, προϊόντων μαϊμού σαν γνήσια

" Στην αποκάλυψη παράνομης δραστηριότητας μεγάλου κυκλώματος εμπορίας παραποιημένων – απομιμητικών προϊόντων, κυρίως αθλητικών παπουτσιών επώνυμων κατασκευαστών αλλά και αθλητικών ενδυμάτων και τσαντών,  με παραγγελίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διανομή μέσω επιχειρήσεων ταχυμεταφορών προχώρησε το ΣΔΟΕ. "

Σεπ
29
Περισσότερα »
Αλήθειες και «σκοτεινά» σημεία πίσω από την φερόμενη επενδυτική αποχώρηση Κατάρ από την Ελλάδα

" Το νέο επεισόδιο αφορά την ανακοίνωση της εταιρείας Al Rayyan Greece, που απέκτησε έκταση 14.378 δασικών και άλλων στρεμμάτων με τρόπο αμφισβητούμενο από τα ελληνικά δικαστήρια, και οι εκπρόσωποί της εμφανίζονται ως στενοί συνεργάτες του πρώην Εμίρη, η οποία υποστήριξε χθες ότι "το Κατάρ έχει ήδη αποχωρήσει (σσ: από την Ελλάδα), γίνεται μια απλή συντήρηση και αποπεράτωση των ανοικτών ζητημάτων". "

Σεπ
25
Περισσότερα »
Κόλαφος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για Ελληνική Κυβέρνηση και Ελληνικό Χρυσό

" Με την απόφασή του αυτή, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή που είχε κάνει η Ελλάδα κατά… του εαυτού της, ζητώντας να μην εισπράξει τα 15,34 εκατομμύρια, όπως απέρριψε και την προσφυγή που είχε καταθέσει η Ελληνικός Χρυσός για να μην τα επιστρέψει στο Δημόσιο. "

Σεπ
18
Περισσότερα »
Το «Ελληνικό» το μπλοκάρουν μόνο… οι Αρχαιολόγοι και το Δασαρχείο ή υπάρχει βάθος…;

" Επιχειρηματίας με εξειδίκευση και μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των ακινήτων έχει προσφύγει στο Ελεγκτικό Συνέδριο και εξαπολύει επίθεση κατά του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), κατηγορώντας το ουσιαστικά για απάτη, όχι μόνο κατά των συμφερόντων της Ελλάδας, αλλά και των εταίρων της στην Ευρωπαϊκή Ένωση! "

Σεπ
16
Περισσότερα »
Healthcare Awards 2017: Βραβεύτηκαν Τα Δερματολογικά Κέντρα IQ - Intensive Quality Dermatology

" Στην τελετή απονομής των “Healthcare Awards 2017” που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, τα Δερματολογικά Κέντρα IQ - Intensive Quality Dermatology έλαβαν το «Silver Award» στην κατηγορία των Καινοτόμων Υπηρεσιών, μία βράβευση που ήρθε να επιβεβαιώσει τον χαρακτήρα τους ως ποιοτικά και πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα. "

Σεπ
16
Περισσότερα »
Ποιος θα πληρώσει τον «βαρκάρη» για το φιάσκο της Χαλκιδικής; 10 δις ευρώ θα διεκδικήσουν οι Καναδοί της Eldorado Gold

" Το χρηματικό ποσό που εξετάζει να ζητήσει η καναδική εταιρεία από το ελληνικό Δημόσιο ανέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες στα 10 δισ. ευρώ. Εφόσον οι Καναδοί δικαιωθούν από τα διεθνή δικαστήρια, το αμέσως επόμενο ερώτημα, είναι ποιος θα κληθεί να πληρώσει το πρόστιμο. Η απάντηση είναι προφανώς ο κρατικός προϋπολογισμός, δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι. "

Σεπ
13
Περισσότερα »
Τομακτικός Λόγος: Δεν παίρνουμε 30 δις ευρώ γιατί οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν μπορούν να κάνουν μελέτες που να προβλέπουν κέρδος

" Φλαμπουράρης εξηγεί: Η κυβέρνηση λοιπόν θεωρεί τρομακτική διαδικασία την εκπόνηση bussiness plan για να πάρει τα 30 ζεστά δισεκκατομύρια του πακέτου Γιούνκερ για επενδύσεις και εκπλήσσεται που δε μας δίνουν απλώς τα λεφτά μόνο και μόνο επειδή τους λέμε απλώς τι θα τα κάνουμε (λες και μας πιστεύει κανένας πια).  "

Σεπ
05
Περισσότερα »
Ελληνικός Χρυσός προς Π. Καμμένο: Ζητήστε δημόσια συγνώμη ή προχωράμε σε μήνυση 

" Δημόσια συγνώμη το αργότερο έως τη Δευτέρα για τις δηλώσεις του ότι η επένδυση στη Χαλκιδική είναι “απάτη” και “ξέπλυμα χρήματος”, διαφορετικά τον περιμένει μήνυση με απαίτηση αποζημίωση, είναι το μήνυμα του εξωδίκου που παρέλαβε χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος από την Ελληνικός Χρυσός. "

Αυγ
23
Περισσότερα »
ΕΚΠΟΙΖΩ: Οι ανώτατες τιμές των προϊόντων στα κυλικεία

" Οι χώροι που ισχύουν οι καθορισμένες τιμές, είναι: αεροδρόμια, κινηματογράφοι, θέατρα, οργανωμένες παραλίες με εισιτήριο, σταθμοί υπεραστικών λεωφορείων, νοσοκομεία, κλινικές, αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία, επιβατικά Πλοία, τρένα, αθλητικοί χώροι, δικαστήρια, ευαγή Ιδρύματα και ΑΕΙ, ΤΕΙ και λοιπές σχολές. "

Αυγ
06
Περισσότερα »
ΠΟΣΚΕ: Εξελίξεις για ληξιπρόθεσμες οφειλές, νέες συμβάσεις και ρύθμιση οφειλών προς τράπεζες - φορείς

" Το νέο τοπίο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, οι νέες συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ, η πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών και τα οφειλόμενα δάνεια από μέρους των ιατρών ήταν τα θέματα που απασχόλησαν την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Κλινοεργαστηριακών Ειδικοτήτων (ΠΟΣΚΕ), σε έκτακτη συνάντηση που έγινε στον ΕΟΠΥΥ, στην οποία παρέστη ο Πρόεδρός της κ. Φώτιος Ν. Πατσουράκος "

Ιουν
23
Περισσότερα »
Τυχαίο ή επαναλαμβανόμενο; Πάλι δεν είπε την αλήθεια για το πλεόνασμα ο Αλέξης

" Πριν από μία εβδομάδα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας περηφανεύτηκε ότι το πλεόνασμα οφείλεται στην πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, στη μείωση της σπατάλης και στην καταπολέμηση της διαφθοράς. Είναι κουραστικό να διαψεύδεται συνεχώς, αλλά είναι αναγκαίο να ειπωθεί η αλήθεια, που δεν είναι αυτή του κ. Τσίπρα… αλλά… στην υπερφορολόγηση, στην… "

Μαϊ
13
Περισσότερα »
Ιβάν Σαββίδης, ο Τρομερός: Στο ραντάρ...των Βρυξελλών…

" Η «επιθετική» διείσδυση του κ.Σαββίδη στα επιχειρηματικά πράγματα της Ελλάδας έχει μπει στο μικροσκόπιο ευρωπαίων αξιωματούχων, αφού η δράση του «εντοπίστηκε» από τα ραντάρ των Βρυξελλών, σε συνάρτηση βεβαίως και με τα όσα λέγονται και γράφονται περί κυβερνητικής «αβάντας». Εξετάζεται η Πιθανή στήριξη Πούτιν και η κυβερνητική «επιδότηση» της επιχειρηματικής δραστηριότητας του… "

Μαϊ
01
Περισσότερα »
Πιάστηκαν στα πράσα: Τεράστια κομπίνα με κινητά τηλέφωνα για να μην πληρώνουν φόρους

" Εξαρθρώθηκε, από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, εγκληματική οργάνωση που διέπραξε πλήθος εξαπατήσεων κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, με αποτέλεσμα να ζημιωθεί η περιουσία του από τη μη καταβολή νόμιμων φόρων. Το «Kύκλωμα» δεν πλήρωνε φόρους και έκρυβε εισοδήματα με φτηνά κινητά τηλέφωνα. "

Μαϊ
01
Περισσότερα »
Ο εξευτελισμός του Ελληνισμού και πόσο κοστίζει…

" Ο ελληνισμός, έτσι, ως ιδέα και αντίληψη για την ζωή, έχει πάει περίπατο. Η χρεοκοπία είναι πλέον ηθική κα πνευματική και αυτό είναι το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί. Για έναν πολύ απλό λόγο: σε αυτού του είδους τις χρεοκοπίες εδράζονται ιστορικά οι αυταρχικές εξουσίες και οι βιασμοί της δημοκρατίας. Ας γρηγορούν λοιπόν όσοι ακόμα σκέπτονται. "

Απρ
04
Περισσότερα »
Κώδικας Καταναλωτικής Δεοντολογίας: Κυρώθηκε με Προεδρικό Διάταγμα – Το προβλέπει για τα κόκκινα δάνεια

" Με τον Κώδικα θεσπίζονται, πέραν της κείμενης νομοθεσίας, για πρώτη φορά, αρχές και κανόνες που διέπουν τις σχέσεις μεταξύ των καταναλωτών και των προμηθευτών και των ενώσεών τους, καλύπτοντας το σύνολο των εμπορικών κλάδων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα και με δεσμευτική ισχύ. "

Μαρ
05
Περισσότερα »
Ιskra: «Mαύρη» Ανάπτυξη, «Άσπρισμα» του ΑΕΠ και στο βάθος ….. «Δραχμούλα»

" Βρισκόμαστε πίσω εκεί που ξεκινήσαμε το 2010, τώρα με δυσμενέστερους όρους όσον αφορά την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, αλλά και το «ξένο» δίκαιο του χρέους. Συνεπώς, η μοίρα της οικονομικής πολιτικής, είναι ο γνωστός κύκλος: ύφεση ή στασιμότητα, δεν υπάρχει ανάκαμψη και πρωτογενή πλεονάσματα, νέα μέτρα, άρα νέα ύφεση, άρα νέα μέτρα. "

Φεβ
12
Περισσότερα »
Καφετέρια: Νικήτρια στην μάχη με την Καινοτομία στη χώρα της εμμονής και της «φαιδράς πορτοκαλέας»

" Το περιβάλλον δημοσιονομικής πειθαρχίας που μας επιβάλλεται 7 χρόνια συνεχώς από τους δανειστές έχει σκοτώσει, εκτός από την ρευστότητα, και τους δύο βασικούς πυλώνες για βιώσιμη ανάπτυξη, που πρέπει να στηρίζουν την οικονομία μιας σύγχρονης χώρας: έρευνα και καινοτομία. Χωρίς χρηματοδότηση σε αυτούς τους τομείς, η Ελλάδα δεν θα ανακάμψει οικονομικά.  "

Φεβ
06
Περισσότερα »
Κράτος «ψεύτης» - Με εγκύκλιο καταργούν τη 5ετή έκπτωση εισφορών για νέους επιστήμονες και ζητούν τη επιστροφή της εντόκως

" Η εγκύκλιος αφορά τον τρόπο προσδιορισμού των εισφορών για τους περίπου 900.000 ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, χωρίς να φωτίζει περισσότερο τις πολλαπλές γκρίζες πτυχές μιας μεταρρύθμισης που προκαλεί συνεχείς αναταράξεις στην ήδη επιβαρυμένη από την υψηλή φορολογία εγχώρια επιχειρηματικότητα. "

Ιαν
25
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "